Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Én is vettem bringát. Plusz vettem egy fasza futocipőt is, soha nem gondoltam, hogy ilyen sokat jelent, de tényleg jobb vele futni mint az eddigi "sima edző cipőben".
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Akár érdekes cikk is lehetne, bár sok konkrétumot nem ad!
Gondolom pár év azért kell neki amíg nagy tömegek kezdik el használni.
Lehet, hogy így indult a Windows is talán, a cégek felfuttaták aztán könnyebben elérhetővé vált a nagy tömegek számára is.
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Egyébként most, hogy 30 eurós kütyüket meg több ezres "folyékony fém" pasztákat árulnak kupaktalanításhoz, azt pletykálják, hogy a következő generáció komolyabb példányai már forrasztva jönnek... persze pont azok amiket érdemes lenne delidelni! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Sakkay kolleganak a valasz, delid mindig gar vesztes, kiveve, ha mar vetelkor ugy veszed, caseking, alza,... van tobb lehetoseg, ezek valogatott, jobb tuning potenciaval biro darabok, ehhez mert aron.
Gantus 68 nak, sajnos hiaba limitalnam az fps t 90 en, amikor 80% os gpu hasznalat mellett 68 van.
Ez bizony meg mindig cpu limit. Persze nem allando, de ez a szar meg lov beallitas mellett sem viszi stabilan minden szituban a 90 et. 😊
Ka-50
Ka-50
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Ka-50
www.smart-bus.hu
(A linkelt hirdetésben is ott az ár)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.08.04. 18:57:40
www.pumaszallas.hu