36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    Ha csak igy leforgatnának egy filmet, már sokkal realisztikusabb kinézete lenne, mint pár mozifilm
    amit rengeted pénzen és renderfarmokkal összehoztak eddig.
  • Frenky
  • sakkay
  • sakkay
    Ennyi.
  • Solt
    Na igen... ehhez kellene egy fő irányt meghatározni, hogy mi a cél és milyen úton, aztán ha az megvan és működik ahogy kell akkor lehet finomítani “apróságokkal”.
  • VO101Tom
    Pedig ez qrva egyszerű lenne: nem kell mindenkinek megfelelni.
  • sakkay
    Egyértelmű, meg kurva rég csinálják-még sem dobják ki, gondolom hasonlókkal küzdenek. Úgy vettem észre a DCS fanatikusok között sok a Fetisiszta, szerintem tele van makettezőkkel, akiknek a festések, meg a kinézet aprólékos tökéletessége, nagyon fontos, de elég sok a vájt fülű rep. bemutató néző, audio vámpír, aki meg a hangra megy el. Ezeket gyúrd egybe, hogy amúgy a szim. is működjön
  • beci43
    Boldog Karácsonyt, hölgyeim!
  • VO101Tom
    Nem tudom a DCS milyen lesz, még a Cliffs of Doverben volt valami hiperszuper fejlett hangrendszer amikor kiadták, hogy a motor belső alkatrészeinek hangját külön-külön szimulálták le, ami a motor fordulatszámával teljesen arányosan tudott változni, lehetett magasabb, mélyebb, még a sérüléseket is aszerint tudta hanggal jelezni, hogy mi ment tönkre. Mindent tudott amitől egy játékfejlesztő hangmérnök a bugyiba csöppent.
    Az egyetlen baj az volt vele, hogy rohadtul semmi köze nem volt az így generált motorhangnak ahhoz, ahogy ezek valóságban hangzanak. De a közelében sem volt, még repülőgépre sem igazán hasonlítottak, a típusok jellegzetességeinek nyoma sem volt! Ráadásul annyi erőforrást evett, hogy nem sokkal kiadás után vissza is lett téve a jó öreg felvett hangmintákon alapuló motorhang rendszer, aminek szintén vannak hátrányai (fordulatszám követés nem olyan pontos), de legalább repülőgép hangja van a dolognak. A másik, ami CloD-nál qrva nagy probléma volt, és ez csak az egyik legutolsó peccsben derült ki (és javult meg), hogy az engine szarul limitálta az összes hangforrás számát, ráadásul a doppler effektust valami másodpercenként 60x ellenőrizte, ami olyan erőforrást foglalt le, hogy a programozó szerint kötelékben repülve a teljes(!) proci használat felét a hangszámítás vitte el. És Clodban ritkán repül az ember egymaga. Hangforrások limitálva lettek, doppler az kb 10x ellenőriz másodpercenként, senki nem mondja meg hang alapján, hogy valami változott volna.

Szóval attól, hogy valami "új", meg "élenjáró" meg "forradalmi" meg egyáltalán nem biztos, hogy "jó" is
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.12.24. 11:48:17
  • LeonSilver
    két hét
  • sakkay
    Annyit tudok, hogy már régóta van valamilyen komoly-rendszer szintű-hang fejlesztés, éppen nemrég láttam erről vidit. Természetesen, hogy mikor jön, arról nincsen hír.
  • LeonSilver
    Ja, én is - de azért azt elég erősen kétlem, hogy a valódinak ilyen hangja lenne... tiszta air wolf.. :D
  • sakkay
    Igen, 8 már odabaxna
    A hang kérdéshez hülye vagyok.
  • LeonSilver
    Nem rossz ez a 65F...de csak 4db :/

Egyébként ha külső nézetre vált az ember, ez az Air Wolfos hajtóműhang ez mennyire autetntikus?
  • sakkay
    Ja tudom. Valamikor majd veszek. Most az lett a megoldás, hogy a hűtő meg a router van egy körön, a hangfalat meg leszedtem, nem használom, oda is adom valakinek a családban.
  • LeonSilver
    Ja. Jónak tűnik a cucc, bár érdekes lesz egy emberrel...
  • LeonSilver
    Hallgass Tomra faterkám! Ez ugye nem ilyen régi, lakótelepi lakás?
  • VO101Tom
    Nem, nem jó :) Attól, hogy a monitor nem kapcsol le, még ugyanúgy rángatja az áramot. Tegyél elé szünetmentest, hidd el, hogy megéri :)
  • sakkay
    Nahát. Jó nagy csönd volt eddig.
  • sakkay
    Lehet az lesz, habár most elosztottam a cuccokat a két röfin, egyenlőre jónak tűnik.
  • sakkay
  • VO101Tom
    Ez a gépnek sem tesz jót! Egy szünetmentest betehetnél a gép és a konnektor közé, 15-20e Ft-ért már lehet venni olyat, ami 15 percig bírja egy géppel+monitorral. Az ilyen áramingadozások kiszűrésére tök jó. Ennyit szerintem megér, ráadásul alapból villámvédelmet is ellátnak ezek.
  • LeonSilver
  • Kapido
    Segítségeteket szeretném kérni a Harrier AN/AAQ-28 LITENING II TPOD ügyben!

Mit nem kapcsolok, állítok be a tpod-on? Egyszerűen hiába keresem meg a célt, kapcsolom be a lézert ("fire"), világítom meg a célt, nem lock-ol a tpod, nem jelenik meg a szálkereszt közepén a négyzet, és nem talál célba a GBU-12.
  • LeonSilver
    Az pedig eléggé gáz fater! A tűzoltó laktanya messze van tőletek? ;)
  • sakkay
    Köszi. Gondoltam. Az a gáz, hogy csak két konnektor van, és mindegyiken egy csomó cucc.
  • Papa01 #29997
    Köszi! :) Én is csak nagy néha repkedek... egy kis DCS (1.5.x) vagy ROF..., de ezek is csak offline.
  • Solt
    Mehet, csak ne használd... ha forgolódsz, akkor nem lesz pontos a mérés, mivel az, hogy hová nézel nagyban befolyásolja az FPS-t.

A többszálúsággal nem sok gond van a DCS alatt, legalábbis amennyit a DX11 enged. A Spectre és egyéb sebezhetőségek miatt az utóbbi időben sok javítás érkezett az Intel processzorokhoz amik nagyban visszafogják a HT hatékonyságát. Szóval, ha egy alaposabb teszt után igazolódik, hogy a HT nem hoz több FPS-t, vagy esetleg még csökkenti is a teljesítményt, akkor az inkább a sebezhetőségek elleni szoftveres "javításoknak" köszönhető.
  • gantus68
    Köszi. Fontos, hogy a head tracker is menjen közben. Az érdekelt, hogy másnak van-e ilyen tapasztalata. Ez inkább azt jelenti számomra, hogy a többszálúság még nem az igazi :), a gépem megfelel a high preset ED ajánlásnak, ennek ellenére trükközni kell, hogy meglegyen a stabil 60 fps 1080p-ben.
  • LeonSilver
  • Solt
    Nem iszom többet... konkrétan fogyasztót olvastam a fagyasztó helyett! :D
  • Solt
    Ha rám hallgatsz, akkor a következőképpen végzed el a tesztet. Kiválasztasz egy küldetést ahol az autopilot-l legalább 3-5 percet repül az adott gép magától anélkül, hogy belepiszkálnál, vagy akár csak nézelődnél a kabinban.

A Fraps-t beállítod úgy, hogy a mérés indítása után mondjuk 180 másodperc múlva magától kikapcsol. Játékban V-Sync off, indítod a kiválasztott küldetést, vársz pár másodpercet a betöltés után. Indítod, egyből autopilot, majd egyből a Fraps mérés indítása. Ezt megismétled 3x, majd ugyanez még 3x HT OFF-l is. A kapott eredményeket átlagolod. Ha igazán alapos akarsz lenni, akkor többféle géppel több térképen is elvégezd ezt.

Amennyiben ezek után is legalább 3-5%-s eltérés van, akkor lehet következtetéseket levonni.
  • LeonSilver
    Arról, hogy egy konnektoron van a fgyasztó és a monitor. Amikor a fagyasztó bekapcsol, akkora az áramfelvétel, hogy a monitor dob egy hátast. Ez semmiképp nem nevezhető normálisnak.
  • LeonSilver
    Nem
  • gantus68
    pl. Hornet, ready on the ramp, kabin és külső nézet. HT on, vsync off = ingadozó 50-70 fps; vsync on = 60 alá beszakad. HT off, vsync off = 60-90; vsync on = stabil 60 vsync-el. Repülve is érződik, hogy folyamatosabban megy.
  • Solt
    Most itt konkrétan miről van szó? :)
  • Solt
    Mi volt a teszt menete?
  • sakkay
    Ha bekapcsol a fagyasztó, a monitor egy pillanatra elsötétül, mintha nem kapna elég áramot. Egy konnektorba vannak dugva. Ez normális???
  • sakkay
    Hey everyone,

To be as transparent as possible on this, we have four engineers on the avionics and weapon systems. While we’re not ready to attach dates, this is the general order of development for the next couple of months. Please recognize that this can change:
    Engineer 1: Correct DUD cue logic, fuse setting, tune AGM-65F TTMR/IN RNG, and adjust AIM-9X tones. Once those are done, then JDAM.
    Engineer 2: AGM-88C HARM and then ATFLIR.
    Engineer 3: IFF interrogation, HAFU and color change when MSI is enabled, and then LTWS/TWS.
    Engineer 4: Datalink with MIDS / Link-16 / MSI color display symbols, then the UFC BU page, and then INS ground and ship alignment.
    Thanks!
  • gantus68
    Kikapcsolt ht-vel nagyobb fps-t kapok. Próbálta vki? i7 2600, gondolom a magasabb single core órajel miatt.