Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
A DCS Mirage egy érdekes modul, régóta megvan DCS-ben, A-A feladatra az egyik legjobbnak mondják (Fox3 nélkül), de valamikor a jövőben készül hozzá egy nagyjavítás (én is épp tegnap olvastam ezt fb-n). A Razbamot megkereste egy Francia repülőszázad, akik valóságban repülik a gépet, és az ő segítségükkel kalapálnak egy kicsit rajta.
Razban announces M-2000C
Átalakítják a fegyverzet kezelő és konfiguráló paneleket, Navigációs panelt, radart, radar displayt, RWR-r, HUD-ot, HOTAS-t, és még valamit amit "Flight Manual"-nak neveznek, ami lehet az FM is (a dokumentációt később említik). Azt írják, hogy némelyiket teljesen újra kell majd tanulni. Ez szerintem tök jó, dátumot nyilván nem írnak, de szerintem minden modult így kellene csinálni, olyanok felügyelete mellett, akik repülnek is vele.
Ami engem a szituban idegesít, hogy DCS-nél a modulok hiányosságait mindig csak akkor hozzák fel, amikor valamit javítanak rajta. WW2 gépek is, szerintük a világ legjobb szimulátora, erre most derül ki, hogy kb 10 db hitboxxal dolgoznak, amiket még a csöves gépekhez fejlesztettek ki (ezért olyan faék egyszerű a sérülésmodell most), majd valamelyik peccsben fognak kapni teljesen átdolgozott, és részletes hitbox rendszert - annak örülök, hogy végre jó lesz. Ami ebben idegesít, hogy az elmúlt két évben simán lehazudták a csillagokat is az égről, hogy mennyire fasza és a világlegjobbja, simán bannolták egy-két hétre aki ezt vitatta (pár angol ismerősömnek van sok gondja a Spittel, szerintük szar, ED szerint meg ez nem fórum téma - 2 hét pihi). Erre kiderül, hogy jééé, mégis egy fos. Vajon mikor melyikről derül majd még ki hasonló "anomália"?
Egy beszélgetés kapcsán megpróbáltam visszakeresni a Hornet bejelentéseit is, kicsit részletesebben megtudni, hogy a Boeinggel között szerződésükben mi van benne. A szerződés meglétén kívül az egyetlen konkrét dolog, amit Wags írt a weblapon, hogy a Hornet hangfájlja az eredeti Hornetből van kimásolva. Írta azt is, hogy neki engedélye van a teljes hozzáférésre a Hornet dokumentációhoz, de a Boeing dönti el, hogy abból mi kerülhet a szimulátorba. Ez tök jól hangzik, megtaláltam nem is egy helyen. Viszont belefutottam egy olyan topikba is, amiben -gondolom pár BMS játékos- azt tudakolta, hogy miután a Hornetet is PFM gépnek írják a weblapon (Professional Flight Modell), ez azt jelenti-e, hogy a Boeing-os szerződés hozzáférést ed-e a repülésvezérlő computerhez, vagy a prototípus repülőgépek berepülési méréseihez? Ezek ugye BMS-nél, amihez sokszor hasonlítják a DCS-t, megvannak. A General Dynamics és a NASA közös doksija elérhető a NASA weblapján is, ma már nem titkos, viszont meglehetősen fontos doksi ahhoz, hogy pontos FM-et csináljon valaki (mármint PFM-et). A válasz az volt, hogy ez általában céges titok (he?), majd ha az ED akarja, akkor hivatalos bejelentésben részletezi a Boeingos szerződést. Majd bezárták a topikot. Valamiért ED azóta sem érezte, hogy ez fontos lenne. Azt leírták nem is egy helyen, hogy PFM lesz a gép, erre az, hogy Boeingos szerződésükben meg is kapják-e az ehhez szükséges doksikat meg hirtelen céges titok lesz? Ez nekem furcsa, én tuti végigkampányolnám az összes topikot vele, hogy mennyire biztos alapokon készül az FM.
De úgy tűnik, hogy Bitching Betty fontosabb 
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.01.02. 16:04:42