Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Wampapa
    Te konkrétan pedálokkal tolod, vagy a billentyűkiosztást hivod pedálnak ?
    Mert az előbbihez nem tudok szólni, lehet hogy összezavarodik az irányitás az eszküztől, vagy vannak bűbájok, ami kellenek hozzá, de a FC3 SU 27 nél még csak nem is kell használni szvsz a LAlt+Q-t, most néztem meg, bizonyos sebesség alatt az y-x gombok az orrfutót kormányozzák, felette meg a ruddert. Az A 10A-nál uez van (nem tolom a ruszki gépeket, mert már igy is keverem mit-hová tettem a joyon) azt hiszem 50 csomó felett átvált. A C-nél alapból a dedikált gombra teszi a NWS switchet. (igy keresd amúgy a kiosztásnál Nose Wheel Steering, ahogy irta is a srác) ez annak idején okozott pár fejreállást nekem felszálláskor. :)
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Tom
    Tetszik a Mirage, de az avionikájával nem birok megbarátkozni. Egyelőre ez csak hobbi lesz és egyébbként a videóhoz, amit linkeltél az anomáliáiról, tegnap kiváncsiságból felmentem olyan magasságba, amit még birt és elkezdtem zuhanni függőlegesen, nem meglepő módon nem tudtam kivenni időben a zuhanásból katapultáltam, erre a gép fura mód nem zuhant le, átment egy loopba és annak a végén csapódott a földbe. Csak érdekességképp, engem nem zavar ha a normál paramétereken kivül (amit a valóságban egy pilóta se csinálna) nem modelezik le valósághűen.
    Az F18 viszont nagyon finom áru. Az az igazság, hogy az A10C meg ez érződik valóságosnak nekem. Erre a kettőre fekszek rá,meg a Harrierre, azt nagyon megszerettem . Meg megvárom a Falcon újabb verzióját, azt is újra kell tanulnom már sajnos.
    Utoljára szerkesztette: Wampapa, 2019.01.02. 13:20:50