Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Csak ritkán nézek be, nem követem napi szinten ott az eseményeket, igy nekem kimaradt ez a HMD, csak most hallottam róla elöször.
Pont ez az , hogy nem csak szimulátorzozásba gondolkodok,
DE android szinten nem jut eszembe sem bármilyen komoly játék, de még ha nem is játékot hanem valami AR használat lenne a cél akkor is minden esetben kellene valami internet kapcsolat , amit a wifi vagy a mobilnet már haza is vág a késleltetéssel, mert nem mindenkinek van még AC-s vagy 5g-routere sem a net sebességről nem is beszélve.(nem csak itthon)
Tehát csak önmagába használva offline úgy jó lehet, de ha valaki multis dologban gondolkodik vagy nem tele-tabi szintű gyerekes játékokkal akar használni ahhoz kell valami erősebb platform amihez csatlakozhat.