36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • beci43
    Dehogynem!
  • sakkay
    Nem lehet tovább húzni..ezzel valamit kezdeni kell, mert itt a vége.
  • LeonSilver
    Gyomorforgató, hogy arra kell blazírozni, hogy emberek meghaljanak, mert csak úgy van hely... ez egyszerűen elfogadhatatlan! Minden társadalom olyan, ahogy bánik az idős vagy elesett emberekkel. Nos ez a társadalom...
  • LeonSilver
    Én is húztam, halasztottam. Amikor meg mevettem, akkor csak néztem ki a fejemből.. Oké, hogy sivatag meg minden, de tök állat, megy röccenés nélkül. Minyó meg... Isteni
  • sakkay
    Megérte megvenni ezt a Dubait. Minyóval van az a küldi, amikor le kell szállni a szálloda tetejére. Vr miatt nem volt egy nagy dolog-meg ugye mint nemrég is írtam hihetetlenül tehetséges is vagyok) de akkora élmény volt a város felett, naplementében repkedni, mint az állat. Nagyon gyönyörű lett. Remélem most már nekiállnak a dinamikus kampánynak, ehhez a grafikához nincs mit hozzátenni vagy 5 évig.
  • sakkay
    Ezzel sajnos egyet kell értenem.
  • LeonSilver
    Mindenképpen megyek majd, csak a mutternak találjunk valami helyet... sajnos stadion van, de olyan intézmény nincs illetve kevés van, ahol az idős, magatehetetlen embereket ápolnák.
  • Solt
    Szintlépés? Azért a fő gonosszal vigyázz majd...
  • sakkay
    Valami szintlépés jött a DCS-ben. Amikor híd alatt repülök át nagy sebességgel, akkora turbulencia van mint az állat. Meg más repülni, alacsonyan földközelben. Nagyon komoly. Megvettem Perzsiát, gondoltam úgysem lesz olcsóbb nyárig.
  • sakkay
    Ez kb addig tart Leon, amíg egyszer el nem jössz. A meghívás áll bármikorra, csak előtte egyeztessünk.
  • LeonSilver
    Neee... ezt ne! nem akarok VR-t venni - még :D
  • sakkay
    Tudod mennyire gyönyörű ez a játék vr-ben? Nem tudod, tudom, csak gondoltam szólok
    De amúgy komolyan, marha szép. Én nem nagyon játszok-csak strat, meg szim, de ezzel elvagyok.
  • VO101Tom
    Ja, az jogos.
  • LeonSilver
    Igen, mert mostnem tudsz fizetniérte...
  • VO101Tom
    Oké. Megzavart, hogy miért az akció végéhez kötöd ezt a vásárlást akkor
  • LeonSilver
    Nem értettem félre Tom :) Tudom, hogy megmarad. Én azért írtam, hogy megveszem majd, mert >szerintem< megérdemlik a pénzt. Qrva jó gém és én így szeretném kifejezni a tetszésemet :) Érted!

Lesz majd hozzá valami új, fagyott területes cucc. Vagymi...
  • VO101Tom
    Nekem is tetszik, szeretem az ilyesmi sandbox játékokat. De szerintem félreérted, az akció ideje az ingyenes letöltésre vonatkozik, ez tart még néhány napig, viszont ha ez idő alatt megszerzed, akkor az véglegesen a tied marad, az akció után is. Mármint a Subnautica weblapjáról letöltve. Steamen is akciózzák, de ott pénzbe kerül.
    Hogy ez nekik miért éri meg, azt nem tudom. Nincs benne DLC vagy megvásárolható kozmetikai elemek, mint a Fortniteban, valszeg nemsokára akarnak kijönni valami mással, és ez egy jó reklám nekik.
  • LeonSilver
    Gyerekek. Dec. 24-ig még ingyenesen letölthető a Subnautica.
    Megéri beszerezni mert valami elképesztő játék. Engem teljesen beszippantott, mint annak idején ezer éve c64-en az ELITE... QRVAJÓÓÓ! ;)

Én valószínűleg meg is fogom venni, ha lejár ez az ingyenes akció, mert simán megéri azt a kábé 20€-t! Komolyan mondom!
    Én 3-4 napja játszom vele, ~18 óra van a játékban és még a fény sem látszik az alagút végén. Más, drága játékokban meg van 3-4-5 óra, oszt' jó napot.
  • gantus68
    Javítottak az engine-n is 2.5.4-ben, high shadows sem mikrolaggol.
  • LeonSilver
  • sakkay
    Majd meglesem.
  • LeonSilver
    Persze
  • sakkay
    Unkécselted előtte??
  • LeonSilver
    Hát.... valamivel jobb, de már megint nem tudom mozgatni az izét... hiába nyomom le a hozzárendelt billentyűt. Szóval maradok a minyónál meg a Subnauticanál.
  • LeonSilver
    Nem baj az, ha nem értünk egyet ;) Én tök toleráns vagyok lévén leginkább a minyót nyüstölöm újabban :p valamint a helyén kezelem a DCS-t - ez egy játék. Szimulátor, ami próbálja a valóságot szimulálni több, kevesebb sikerrel. De játék, aminek a legfőbb feladata, hogy aki használja, azt szórakoztassa.
    Ezzel senki sem akarok megbántani, de én pont leszarom (bocs), hogy melyik rakáta milyen g-vel tud fordulni, meddig égeti az üzemanyagot, és a több-és a többi.. Persze nekem sem tetszik, ha valami el van túlozva vagy éppen valami alulteljesít, de.. igazából nem érdekel.

De még egyszer szeretném leszögezni - ez csak az én, egyéni szoc problémám és senki sem kívánok ezzel megbántani!

Ja. És EDe szarjon sünt..
  • LeonSilver
    THX, majd rápillantok - valamikor :D
  • sakkay
    Leon Papa, megjött a hajó kieg' a mavericre
  • sakkay
    Ha ők mondták lehet benne valami, csak szerintem rendszerszintű' változás akkor sem lehet-csak észrevettem volna-mert ugyan nem értek hozzá-de kurva jól repülök mindent
  • VO101Tom
    Baluék mondták ezt, hogy hordozós leszállások nem úgy mennek mint eddig, és főleg magasan sokkal jobb mint korábban.
  • sakkay
    Én nem érzek ilyet, pedig kibaxott sokat repülöm. Finomítások vannak, de jelentős változást nem észleltem. Éppen tegnap sikerült előhoznom egy régi bugot, 40 ezer láb fölé mentem, majd zuhanásba vissza. 900-nál kiakadt a s mérő-nem ment tovább(lehet ez reális nemtom'), és a vízben mindenhol bugyborgó örvények jelentek meg. Kiléptem a mátrix kereteiből De a hajóra való leszállás, meg minden ugyanolyan maradt.
  • molnibalage83
    A 10x AIM-120-as konfiggal karcolgatás is erősen homlokráncolós.
  • VO101Tom
    Nem csak 60K-n furcsa. Az (is) a baj, hogy changelogban sem mondanak arról semmit, hogy mit változtatnak. Többen írják, hogy az utóbbi időben a Hornet mintha sokkal agilisebb és erősebb lenne mint korábban. Leszállásoknál simán hosszúra jönnek, vagy teljesen átlebegnek a hordozó felett. 10 Amraammal 40K-n gond nélkül karistolnak ide-oda, ami eddig nem így volt. Szóval konkrét mérések nélkül is érezhető, hogy valamit változtattak, pedig amikor kijött, akkor sok Hornet pilóta írta, hogy igen, pont olyan mint kellene. Vagy kiadáskor nem mondtak igazat, vagy azok megkérdezése nélkül változtattak valamit nemrég.
  • molnibalage83
    Háááááááát. Az F-15C fegyvertelenül képes 60k láb statikus magasságra, de csak M1.8 mellett...
    Bár szerintem nem azon van a hangsúly, hogy a harcászatilag lényegtelen tartományokban mennyire pontos a modell, de azért mindenesetre indikátor.
  • VO101Tom
    Videót tudnak gyártani, azt meg kell hagyni. F-16-ra leszek kíváncsi, a kabinról a legelső DCS screenshot olyan jó 10 éves, kíváncsi vagyok mit kezdtek vele ennyi idő alatt.

@Leon. Szerintem nincs igazad. Ez attól függ, hogy kinek mi a fontosabb és mennyire toleráns a DCS hibáival szemben. Minap láttam screenshoton Hornetet, M1.14-el karcolt 60000(!) lábon, és nem úgy tűnt, hogy az lenne az abszolút plafon. Ez lenne a világ legjobb szimulátora? Inkább csak a legszebb

@Sakkay. A ww2 szimeket is nyugodtan ideveheted, jelenleg bármelyik jobb mint ami most DCS-ben van. Amiben a DCS tényleg és kétséget kizáróan a világ legjobbja, azok a helikopterek.
  • sakkay
    Ez bezony igaz. Illetve, ha az pár dolgot amiben a BMS jobb, és valakinek azok a legfontosabbak, akkor holtverseny.
  • LeonSilver
    Azé' ez így nem igaz. Kétségtelenül fejlődik a DCS és egyelőre nincs nála jobb a piacon flakon ide vagy oda..
  • molnibalage83
    Ja, csak most látom az mi. Húha. :)
  • molnibalage83
    Az.
  • repvez
    Az utolsó pár másodperc is jó :P
  • macleody
    The best Video Trailer Simulator.