Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Videót tudnak gyártani, azt meg kell hagyni. F-16-ra leszek kíváncsi, a kabinról a legelső DCS screenshot olyan jó 10 éves, kíváncsi vagyok mit kezdtek vele ennyi idő alatt.

@Leon. Szerintem nincs igazad. Ez attól függ, hogy kinek mi a fontosabb és mennyire toleráns a DCS hibáival szemben. Minap láttam screenshoton Hornetet, M1.14-el karcolt 60000(!) lábon, és nem úgy tűnt, hogy az lenne az abszolút plafon. Ez lenne a világ legjobb szimulátora? Inkább csak a legszebb

@Sakkay. A ww2 szimeket is nyugodtan ideveheted, jelenleg bármelyik jobb mint ami most DCS-ben van. Amiben a DCS tényleg és kétséget kizáróan a világ legjobbja, azok a helikopterek.