Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Miért? Én is csak azt használom. Egyszer hülye voltam és egy kínai oldalról akartam leszedni egy drivert egy Kínából rendelt elektronikai cucchoz, persze összeszedtem valami vírust. Gyanús kellett volna lennie a letöltési oldalnak, de már tököm televolt azzal, hogy nem találtam sehol azt amit kerestem. Szóval leszedtem, klikk az exe-re, és beütött a szar. Kínai feliratú ikonokkal qrta tele az asztalt, és dobált fel hírdetési ablakokat állandóan. Feltettem az Avastot, a Kasperskyt, AVG-t és a Nod32-őt is. Még úgy is, hogy tudtam melyik fájl volt a fertőzött, egyik sem talált lófaszt sem. Akkor ugyanerre a melóra bőven jó a Defender is, ami ugyanúgy megadja az alapszintű védelmet de alapvetően a netezési szokás az, ami az első védvonal (hülyén hangzik, de igaz, ne szedj le olyat amiben nem bízol, vagy kéretlenül kapod, és akkor sok baj nem lehet). Az ügy vége Windows reinstall lett, szerencsére -ha ez szerencse- pont akkor telepítettem újra, így elég gyorsan sikerült meghozni ezt a döntést :)