Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Most néztem végig. Azt lehet tudni, hogy ezt milyen gépen futtatják? Azt értem, hogy ez még alpha, bármi változhat, és az sem gáz, hogy az aktuális gameplay nem egészen úgy néz ki mint az intrón a cucc, szerintem senki nem is gondolta, hogy majd a 14-es fog max grafikán futni, de azért az a 20-30 fps, ami 15 re is bezuhan földközelben (1:13:20 körül), majd 1:14:20-nál néhány robbanás után még a külsős (nem VR) gép is térdre rogy, az kicsit gáz... de lehet, hogy csak a Heatblurosok gépe szar hozzá

Kíváncsi vagyok milyen missionok fognak ehhez jönni. Még szerencse, hogy a tomketet a hordozóval együtt ki lehet tenni a világ végére is, a tenger közepére, ott talán lesz jó fps is Majd flottavédelem lesz a feladat, nem mindenféle STRIKE és hasonló felesleges hülyeség