Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Na, meglestem ezt a Star Citizent, egyenlőre nem erőltetem, 4K-ban még teljesen low-on is szaggatott olyan 10 fps környékén, 1080HD-t meg csak monitor közepén kis ablak tudtam futtatni (full screenben nem érzékelte jó helyen az egeret, nem tudtam klikkelni semmire). Ha windowst visszaállítottam 1080HD-re, akkor legalább jól futott (volna) teljes képernyőn, de az egér ott sem klikkelt oda ahova kellene. Nem töltöttem azzal az időt, hogy a technikai hibákkal foglalkozzak, ablakban futtatva elvittem egy körre az egyik hajót, amit adott. Az űrhajók és az űrállomás kidolgozása nagyon szép (low-on is), de nem nagyon jöttem rá, hogy hova menjek, hogy történjen is valami. Lehet, hogy youtube-os tutorialokkal kellene kezdeni :) Ja és a lassú sétálás az idegeimre ment, mindenhova futkosni kellett, mert sétálva kb járókerettel gyorsabb lennék IRL :)