Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Nekem az tök mindegy, hogy motor szüli meg vagy valaki olyan akinek a mission készítés/scriptelés szórakozást jelent. Én annyit érzékelek ebből, hogy beülök a gépbe, megvan a brief, annyit tudok mikor kell felszállni, mi az útvonalam, hol lesz a tanker, mi a tacanja és a frekije, melyik csatornán van awacs, mit kell lebombázni. DE utána nem tudom, hogy mi fog történni, melyik ismert pozíciójú SAM-et lövi ki ai/humán sead, hol kapcsol egy váratlan üteg, honnan jönnek ellenséges vadászok, azokkal mire mennek a saját ai/humán vadászok, a célkörzetben bespawnol e alám két Sztrela meg egy Shilka. Szóval nem tudom mi ebben a beállított, amikor minden amit az ellen csinál tök random. Ha Mooseban van megcsinálva, még a készítője se tudja, már ha úgy oldotta meg. Igen tök jó lenne, ha egy dinamikus kampány motorja szórná be ezeket, nem valaki bajlódna vele, de attól még az én szemszögemből pont annyira kiszámíthatatlan és váratlan a mission mint a Flakonban. És persze vannak olyan küldik, amiket egyszer lehet lerepülni, mert másodjára minden ugyan úgy fog történni. És? Ha megvolt nincs vége semminek, nem kell másik modul, letöltesz egy másik missiont és kész. De van amelyiket pár hónap/év után simán elővesszük újra, mert úgysem emlékszik belőle az ember semmire azon túl, hogy mennyire jó volt a hangulata. (Minden idők egy legjobb, legszínvonalasabb szimes kampánya az IL-2 első kiadásáank 80 küldetéses Messer kampánya volt egy elég széleskörű konszenzus szerint, pedig abban sem volt az ég világon semmi random. Végigtoltam vagy négyszer, és hiába volt az alap szituáció mindig ugyan az, hiába jöttek mindig ugyan onnan és ugyan akkor a LaGG-3-ak, még ígysem volt két egyforma szituáció.) Évek óta repkedek az A-10-el, de valahogy még nem sikerült "végigjátszanom", nem azért veszek új modult mert elfogyott volna a Warthog alól a tartalom és már csak repetitív üzemben tudjuk csinálni ugyan azt a "vizsgafeladatot". Bár teszem hozzá a DCS az a szim, ahol egy bonyolult idős útvonalrepülés vagy iskolakör, egy műszeres megközelítés Nalchikra MiG-21-el a típus időjárási minimumja körül, vagy bármi hasonló tényleges vizsgafeladat is élmény és ehhez mission se kell, márakinek persze.
Ez a mikrolag is egy érdekes dolog, mert ezért sírna a legjobban a közösség, de valahogy nem azzal van tele minden fórum, hogy a DCS / Lock on vonal 10+ éve játszhatatlan. Tele a net videókkal, a 104-es pvp airquake szerót egyszerre mindig vagy 3-4 ember streameli, de valahogy nincs mikrolag meg fps drop, pedig nem mindenki 1080ti-vel tolja, sőt. Lövésem nincs hol lehet nálad a hiba, nekem az elmúlt években 1-2 alkalommal volt olyan, hogy 2 patch között valamit elbasztak és mikrolaggolt, de az is csak akkor zavart ha a talaj egy pontját néztem konstans, olyan, hogy emiatt ne lőjek le gunnal valakit, olyan sosem volt.
De nem ez a lényeg, mindenki elfogadja, hogy Neked ez nem buli, nem tetszik, ok, rendben van. Csak azt nem tudjuk fejben feldolgozni, hogy minek mondod ezt el heti/havi rendszerségggel több mint 10 éve. DCS-ben nincs dinamikus kampány, pláne nem annyi egységgel mint Flakonban, nem is lesz soha mert ez a fos még az ai tankok által ellőtt lövedékre is számolja a röppályát még térkép túlolddalán is, a világ összes petaflopja nem lenne sok hozzá. Cserébe van benne kismillió olyan dolog amit semmi más nem tud. Szerintem meg hülyeség playstationön focizni amikor azt olcsón és könnyen lehet IRL, mégsem az a hobbim, hogy az SG FIFA fórumon osztom az észt, hogy szar az egész és amúgy is az online közösség többsége kretén. Ez amit csinálsz ez olyan mintha a Ford Mustang rajongói klubba járnál fikázni a kocsit, ami neked ugyan nincs, de már kétszer vezetted a haverodét, nem tetszett és amúgy is szarul közlekedik terepen, nem buli vele a belvárosban parkolni, pedig ezen képességek nélkül minden autó csak szar lehet és csak videózásra alkalmas.