Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Capt Baloo
    Pont ezt magyarázom, hogyha esetleg abbahagynád ezt az elemi sértettséget ami a dcsvel szemben árad belőled, és játszanál vele ahelyett, hogy a hibáit keresed es az elsőnél dobod félre azonnal, akkor talán rájönnél, hogy nagyon is élvezhető, minden faszsága ellenére. Igen, ehhez kell venni egy relatíve erős gépet, de nem ez a szoftver az egyetlen aminek van gépigénye, másfelől egyáltalán nem olyan kiugróan magas, mint aminek beállítod. Mondom, én 2017-ben egy akkor 8 eves procival meg egy 4 eves vgaval toltam, és tény, hogy nem volt fps oázis, de abszolút élvezhető volt. Nem tudom, hogy neked miert fut ilyen rosszul, mikrolag miatt nekem évek alatt egyszer sem sikerült mellélőnöm, pedig dogoltam vele nem keveset, olykor tengerentúli, 64 fős csurig töltőtt szerveren. Voltak persze érdekes jelenetek, szétesett netkód, bug, akármi miatt kimaradt szituációk, és? Az ember egyet anyázik, esetleg röhög egyet és nyom egy reflyt. Nem olyan sűrűn történtek ilyenek, hogy játszhatatlan lenne.

Kétségtelen tény, hogy kétféle ember van a földön, az egyik aki még nem játszott a dcsvel és a másik akit b@szott már szét az ideg tőle valami oltári bug miatt, de összességében azért olyan dolgokat tud ez a szim, amit kvazi semmi más. Ülj be egy Viggenbe, pattintsd be a waypointjaidat, szállj fel, aztán keress a radarral hajókat, programozd rá az rb05 útvonalát, támadási profilját, indítsd el, aztán csapass haza 1,3 Machhal 200 feeten, hallgasd a gázkar kattogását, aztan otthon húzz neki egy kicsivel nagyobb állásszöget lepompázsolva a hajtóművet és kattints belőle a küszöb előtt 3 méterrel. Becsületes repülést szerető embernek, szimulatorosnak ha ettől nem áll fel, akkor mitől? Vagy ha Mfd bújás az élet, akkor ott az A10C, vagy lassacskán a Hornet. Rádilokáció volt a jeled az oviban? Mindjárt ülhetsz az awg-9 mögé. De komolyan, rengetegen tolják a DCS-t itthon is meg külföldön is, kvázi barátságokat hozott össze (3 esküvőn voltam eddig úgy, hogy a vőlegényt a dcs miatt ismerem tsről), te meg közben mantrázod ezt a nem élvezhető, videózni jó hülyeséget. Vagy ha ennyire nem jön be, az is rendben van, viszont ez most egy lassan 10 éves program, a fejlesztőgárda még régebbi gyökerű ugye, az alap dolgok, hozzáállás itt nem fog változni, szóval akkor fordíts neki hátat oszt jóccakát, minek mérgezed magad vele. Moose: https://youtu.be/GTtu4cd66SE