Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Capt Baloo
    Én 2009-ben vettem gépet, i7-860, radeon 5850. 5 évre rá a vga-t kicseréltem R9 280X-re, használtan. Ezzel játszottam 8 évig, full hd-ban, 40+ fps-el, a 2.5 érkezéséig. Nem mondanám hú de nagyon high-end cuccnak, de teljesen élvezhető volt, rengeteg örömet szerzett, akkor is ha jutott bugokból is bőven. A 2.5 ezt már tényleg körberöhögte (miért is kellene azonos hardveren jobban futnia valaminek ami sokkal szebben néz ki? Tudtommal a világ összes játékának nőtt a gépigénye az idők folyamán, nem csökkent. És nem 2 évente kell alá új gép, hanem első körös tapasztalat alapján 8.) vettem hát egy új vasat, 1070ti, wqhd, kvázi minden max-on, 50 alá nem megy az fps, de inkább stabil 70, nincs mikrolag, öröm bódottá. Igen ez pénzbe kerül, ez van, deal with it, még mindig olcsóbb mintha dohányoznék. A 15 éves Mondeómba meg 60 000 a kerékcsapágy darabja, csak hogy ne öljön meg, mégse írogatok a Fordnak, hogy egy kerékcsapágyat nem építünk egybe szétműthetetlenül kerékaggyal meg minden egyébbel, mert az a usernek szopás.

Igen, egy dinamikus online kampány nagyon jó lenne. Nincs, kár. Van helyette mooseban scriptelt nagy mission, ahol a készítő se tudja hogy a 30 különböző opcióból hol és mikor lesz milyen sam meg honnan jön enemy cap, és ezeknek milyen fegyverzete, skillje lesz. Egy 10-12 fős összetett coop missionhöz ez épp elég randomitás szerintem ahhoz, hogy élvezetes legyen akár többször lerepülve is. Ha meg épp senkinek nem volt kedve küldit csinálni, akkor lehet gyakorolni a dogfightot, vagy az anyahajós üzemet megfelelő procedure-ök szerint, humán atc-vel, lso-val, rendes fóniával. DCS-ben egy szépen kivitelezett case I recivery is kellő kihívás, 4 hónap és 100+ leszállás után is élmény. Vagy el lehet menni MiG-21-el rszbn navigációt/bonyolult idős leszállást gyakorolni, vagy Viggennel RB-05 vagy Mjölnirt hajigálni. Vagy letölteni a kismillió előre szerkesztett scriptelt missionből egyet és lerepülni, elsőre az is random lesz. Szóval van itt lehetőség bőven, csak nem azzal kell kezdeni hogy 30 óra editorban. Tudjuk, bugos az ai sokszor, ez van, nem fennakadni kell rajta, hanem megkerülni, megoldani.