Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Arra gondolok, hogy a Pimax a videokártyától 2560x1440 pixeles bemeneti jelet kap, amit átméretez a nagyobb kijelzőre. De ettől a játék képpontjai nem lesznek többen, nem lesznek élesebbek a szövegek vagy tisztább a kép, mint egy 1440p kijelzőn! Sőt, mivel nem is lehet egész számmal osztani, a képpontoknál átlagolni kényszerül, ezért homályosabb, mint egy natív 1440-es kijelzőn lenne.
Ezt most mentettem, Két részlet, a bal natív 4K felbontás 3840x2160 (8.2M pixel) összehasonlítva egy 2560x1440 képpel (3.6M pixel) amit a játék kihúzott teljes képernyőre (nem photoshoppos átméretezés, a játék ilyen full screenben 1440-el). Ezért érzem átverésnek, hogy mindenhol a 4K felbontást emlegetik, és látod, hogy mennyi a különbség.
A Vive Pro ezzel szemben 2880x1800 (5,1M pixel), amit natív felbontásban (igaz, keskenyebb látószöggel) tesz a szemeid elé. A frissítése is 90Hz, míg a Pimax 4K csak 60-at tud. Erre ilyet írnak a tesztekben, hogy Pimax "varázslatosan" megoldotta, hogy a 60Hz se legyen gond. Aham, Ocolus meg a nagy semmire tökölt annyit, hogy a 75Hz helyett 90Hz-en menjen a cucc.
Vive Pro-ban OLED kijelző van, ebben valami olcsóbb kínai megoldás (állítólag ezért is tud ilyen olcsó lenni). A lencsékről nem olvastam még, hogy azokban mi a különbség. Ezért lennék kíváncsi egy olyan összehasonlító képre, ahol külsős eszközzel makro fotókkal mutatják a kijelzőket, hogy milyen minőségű képet ad a Vive Pro és milyet a Pimax 4K.
Sajnos ami képet Pimax oldalakon láttam, az csak sima Vive-al hasonlította össze a képet, meg a CV1-el. Vajon miért?
Nem mellesleg a 8K-t is ugyanígy reklámozzák, a kijelző felbontással házalnak, nem a bemeneti jellel, bár ott tényleges 4K-t húz szét 2db 4K-s kijelzőre, ha Pimaxtól valamit venni akarsz, akkor várd meg azt. Ha megoldják a műszaki problémáikat, az már képpontokban is sokkal több lesz mint a konkurencia jelenleg tud. És az elvileg tudni fogja a 90Hz-et és a szemkövetést is (hogy azt mire használják majd, azt nem tudom).