Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Sajnos ezt meg lehet csinálni következmény nélkül. persze fényképezni és megnézni nem lehet ,de hagyni szétrohadni...
az már nem érdekel senkit.
repvez
Csak valahogy azzal nem igen villognak vagy hirdetik, hogy milyen dolgokat fejesztenek alá, amiből a többi modul is profitálhat.Eddig csak a kabinban lévő avionikát mutatták, de a hangsebesség feletti vagy transzszónikus tartományokra valahogy eddig nem igen tértek ki , hogy ugyan ilyen lelkesedéssel csinálnák mint a yakot.

Vagy ahogy a sérülés modellt részleteznék, mint annó a szu25T-vel.
VO101Tom
Tudtommal a Jak-52-őt rendelésre csinálják, és mellesleg kiadják DCS modulként is. Alba is így készült.

www.pumaszallas.hu

lac coo

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ja, bár szerintem az is van, csak az meg a F-18 alapján. Van onnan is pilóta szerződve. Mindenesetre a jövő héten már illene valamit nyögni-ha már mutatni nem tudnak-mert ez már megint a szokásos edés kenés kezd lenni.

repvez
ez az egyik , de nem a fő érv amiért megcsinálják a yakot, de jobb lenne ha inkább a sugaras gépeket vennék jobban a szárnyuk alá és nem a dugattyús gépekre koncentrálnának.
LeonSilver
szánalmas

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Lehet azért csinálják a jak-52, mert azt repülik is és így tovább tudják finomítani a 2 vh (légcsavaros)gépeket?!
Jól belemennek.

Na vettem egyet de biztonság kedvéért egér meg billentyűzet ment rá.

Joy, gázkar kérdőjeles lehet. A falls creators update amúgy is nagyon betett az usb-s cuccoknak, azóta állandóan szopok valamelyik perifériával. (Pl. t16000m hotas-ra fél óra működés után így rácsodálkozik a win, hogy "Ez meg mi a tököm? Én ezt nem is ismerem".)
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2018.03.08. 22:08:00
VO101Tom
Én valami noname-et vettem, az egyetlen cuccom ami nagy átviteli sebességet igényel, az egy külső winyó a backup mentésekre, de az az alaplapi USB3-ba van dugva. VR sisakokról nem tudok nyilatkozni, de gondolom azoknak is jobb, ha alaplapiba vannak dugva.
Amivel nekem problémám volt a régi gépemen, hogy az USB 5V-ja sok perifériánál már problémázott, oda kellett vennem egy külső tápos USB hubot, ami az 5V-ot külső tápról kapta. Azzal megszűntek a játékok alatti egér fagyások.

www.pumaszallas.hu

Ja, köszi. Ha esetleg van valakinek ezekről a márkákról valami tapasztalata szóljon. Köszi.

Nem ismerem ezeket, kizárólag azért hoztam ezt szóba mert a VR topikban sok szívás volt az USB csatlakozókkal, bővítőkártyákkal és gondoltam ha már veszel akkor olyat vegyél ami ebből a szempontból is megfelelő.

www.smart-bus.hu

Ezek közül?

Mi az ami nem érzékeny erre? Billentyűzet ok..Egér, joy, gázkar pedál azokat is lehet?

Sajnos a drágábbak között is van olyan ami nem hozza az USB 3.0 szabványt maradéktalanul és ez csak akkor derül ki, amikor izmosabb cuccot dugsz rá... plusz a driverek, amire megint csak hajlamosak szarni...

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Árkategóriája válogatja, nyilván ha minőségi cuccot akarsz használni (VR sisak) azt alaplapi USB3-ba dugd, ha meg USB klavuatúrát, egeret, azokra jó akármilyen bővítőkártya.

www.pumaszallas.hu

Ezekkel óvatosan, mert egyik szarabb mint a másik, ami csak akkor derül ki amikor valami komolyabb cuccot akarsz rádugni... Amennyiben tervezel majd egyszer valamikor VR-t, akkor ilyet vegyél és ezzel menni is fog, nem ér meglepetés. LINK

www.smart-bus.hu

Köszi. Ezzel nem lesz lassabb?

VO101Tom
Ezen nagyot röhögtem<#nevetes1>

Bakker nincsen elég usb kimenetem..ilyenkor mi van?

macleody
Kéne neked egy fojtópóráz is még mellé, hogy nagy G-nél elszorítsa a nyakad 😄 Bár mondjuk A10-hez minek. De jó lesz az F18-ashoz.
LeonSilver
Valami hasonlóról olvastam már, csak azt székbe lehet építeni és állítólag qrva jó a helikopterhez, mert érzed a segegden, hogy mi a helyzet.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

GaBika6
link

Érdekes...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Köszi! Már keresem is.

És hogy néz ki?Képeket esetleg tudsz linkelni?

Ka-50

2048.04.10.

Ka-50

lac coo
Az az.

Gondolom a Hormuz-i szorosra gondol, más új map nincs!
macleody
Milyen új map?
lac coo
Az uj maprol mit lehet tudni, nagyjabol mikor jon...?

Nagyon köszönöm mindenkinek!

Jut eszembe, aki Su-25T-vel repül, annak ajánlom ezt: Javított HUD orosz kabinhoz

Aki angol kabint használ, annak ez fog kelleni: Javított HUD angol nyelvű kabinhoz
Ezt is oda kell másolni, ahová az orosz is ment.

Így válaszható menüből
Nekem így van beállítva: LINK DCS-n belül minden gyári értéken van. A kis érzékelőt valóban leragaszthatod, de annak csak akkor van jelentősége ha elengeded a botot. Leragasztott állapotban ilyenkor nem kapcsolnak ki az FFB motorok.

www.smart-bus.hu

Az illetékes wolfhgb kolléga, nekem is ő csinált egy ilyet gazdaságosabb verzióban.

www.smart-bus.hu

Azért van, hogy ha nem fogod a botot, akkor ne járjanak motorok. Csak tényleg idegesítő, hogy elengedés esetén középre ugrik. Meg ha belesüt a nap, akkor is meghülyül...
A joy kar oldalán van egy optikai szenzor ("dead man's switch"😉 a csavar felett, ami érzékeli, hogy fogod e, ezt ragaszd le pl. egy szigetelőszalaggal, és nem húzza vissza.

Talán azt hivatott szimulálni, ha "meghalsz" akkor úgyis elengeded a botot.
Adott egy Logitech G940. Van valakinek értelmes leírása vagy infoja, hogy décsében normálisan működjön. Trimmelés közben állandóan visszanyomja a botot, pedig ki van kapcsolva a centerbe állítás logitech progjamában. Su-25T típushoz kellene használni. Előre is köszi!
VO101Tom
Hornet megjelenéskor drágulni fog olyan 10 dollárt kb. Vagy megveszed ennyiért előre, vagy kiadás után drágábbért. A modulokat kiadás után jó ideig nem szokták akciózni.

www.pumaszallas.hu

lac coo
Megmondom őszintén, típus alapján MIG21 -en kívül mást nem igen vennék meg, de legalább egy új vas legyen már ! 😊)
Attól félek egyszer csak leveszik szó nélkül a kedvezményt ...😊)

macleody
Gondolom addig míg meg nem jelenik. Izgatja a fantáziádat mi? 😊 Holnap mennem kell a városba és nem tudom eldönteni rakjak-e pénzt a számlámra, hogy megvegyem. Nagyon nincs kész még a Harrier se, pedig mióta kint van.
lac coo
Azt egyébként lehet tudni meddig lesz akciós a Hornet ?

macleody
PhantomAss
A honlap szerint több mint 200 € a két cucc együtt <#wow1>
nagyon elgurult ott a gyógyszer
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.03.06. 22:19:22

GOOBY, pls

Sziasztok. Ilyesmiről csak magyar alternatívában tud esetleg valaki?

Pl. ott a "remastered" Su-25A. Szinte minden gomb, amit billentyűzettel tudsz kapcsolni le van animálva a kabinban DCS FC3 megjelenésétől.

Sőt az egyik DCS 1.5.8 update-ben az ülésmagasság is állítható volt. Tényleg annyi kell már hozzá, hogy az indítási procedúra és a már animált funkciók egér használatával is elvégezhető legyen. TGP nincs, lokátor nincs, szóval ebből lesz önálló klikkelhető kabin, Su-25T szintén.

FC3-as gépekben be lehet kapcsolni, hogy az egér látszódjon kereszttel a kabinban, mint a többi szóló moduloknál, ahol ez alap, mert így tudsz klikkelni a kabinban.
Utoljára szerkesztette: wittman, 2018.03.06. 14:21:09
VO101Tom
F/A-18 elővétel az mindig "tavasz vége" volt.

www.pumaszallas.hu

lac coo
Nekem úgy tűnik át lett átírva a megjelenés tavaszról tavasz végére ...De lehet tévedek.

macleody
Én azért az utóbbira tippelnék 😊