Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wolfhgb #28717 Oszinte leszek. Vive ot probaltam. Oculust hasznalom. Monitor 4k van, orias meretben, de azon mar csak wint hasznalok. Engem szemely szerint az oculus gyozott meg. Kenyelmesebb, elesebb a lathato kep teljes merete, god ray nem zarar amikor tapasztalhato. Sajnos ezek a hatranyok megmaradtak tudtommal a vive pro nal is, csak a felbontasa lett javitva az eszkoznek, nagyobb nativ felbontasu kijelzoket hasznalva. Viszont annyival nem noveltek, h elhagyhato volna mar naluk a pd es eltunt volna teljes mertekben a screen door. Ez nekem nem er meg dupla arat ugy, h velemenyem szerint az osszesitett + ok es - teren nekem meg mindig az or a jobb valasztas. En elvezem az or t, es majd valtok a cv2 re, ha megmaradnak a + jelenlegi jellemzoi es hozza parosul egy mertekado pixelszam novekedes, netan egy jol mukodo hardverigeny csokkentes mellett.