Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Az lehet. Viszont a zenég is hallhatóan jobban szólnak, mint az integrált szarokkal.
Semmiféle drájveres szarakodás nincs. Lehet használni a PAX-féle drivert de a Creative is adott ki w10-es drivert :p
Lehet, hogy nem vagy vájtfülü, de azért nehogy azt mond, hogy egy szaros, fülesbe épített bizbasz szól úgy, mint egy X-Fi.. Rögtön leteszem a hajamat ha ezt állítod 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ami ugyanúgy szart sem ér ha a szoftveresen nincs támogatva és a végén ugyanúgy a CPU végzi a számításokat. 😊

Nekem is van még egy X-Fi-m valahol, de a driveres szarakodásból elegem lett... 😊 Plusz már nem is kell, mert a fülesnek is van külön hangkártyája és a Rift-nek is... az alaplapi kis vacakra (ami egy jobb lapon már nem is annyira vacak) csak két kis pici hangszoró van rákötve youtube videókhoz. 😊

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Én meg ezért tartok hangkártyát a gépben (X-Fi rulez) és nem azt az ótva szart, amit ráintegrálnak szerencsétlen alaplapra... 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Van hozzá API, tehát ha valaki úgy dönt, hogy implementálja akkor azt számol amit "csak akarnak". Ez az utolsó infó róla:LINK

www.smart-bus.hu

VO101Tom
És az számol doppert is?

www.pumaszallas.hu

Ezért tett az AMD dedikált hangprocesszort a GPU mellé... 😊

www.smart-bus.hu

VO101Tom
Sok összetevős a dolog, első körben függ attól, hogy hány csatornán generálja a hangot, és mennyi hangforrásra kell számolnia.
Clodnál volt nemrég, hogy a doppler effektet túl nagy frekvenciával számolta a program, akár másodpercenként valami 50-60 alkalommal ellenőrizve, hogy a kamerához képest milyen mozgást véges az ellenőrzött hangforrás, és annak a hangszíne hogyan változik ennek függvényében (gyakorlatilag minden frame-nél külön), és hiába van megírva a hang engine úgy (jó esetben), hogy csak a legközelebbi tizen-huszon akárhány hangforrást figyelje, a hangforrások száma és az ellenőrzési freki szorzata úgy is rohadt nagy számot ad ki. Ettől esett az fps nagyon látványosan amikor bombázók közt repült át valaki. A programozónk szerint ha másik gép volt körülötted, a mindenkori CPU load több mint felét ez a doppler effekt számítása vitte el. A gépek mozgása, animációk, FM, DM és minden más együtt sem igényelt ennyit. A másodpercenkénti ellenőrzések le lettek víve tizedmásodperces értékre, rohadtul nem hallani a különbséget, viszont egy 75 gépes köteléken átrepülve a 60-70 fps helyett nekem van most 100-120. Az nem kis különbség.

www.pumaszallas.hu

molnibalage83
Hát, akkor én lehetek a kivétel. Az EULA-t én sem olvasam ol, de ennyi szöveget azért igen. 😊
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.03.05. 09:59:52

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

molnibalage83
Hm... Ha a FO idején - ok, az nagyon durván túlvállat és optimista projekt volt - kb. 10 évvel ezzelőtt belefért a hang generálása nem hiszem, hogy egy mai gépnek ez olyan gond lenne. Nem kell 100%-ra tűppontos, elég a hihető eredmény.

Milyen tapasztalatból jött ez az eredmény? Mert nem maga a hanforrás generálás az igényes, hanem a hang terjedése. Vagy te mindkettőt beleértetted a generálsába úgy érve, hogy adott ponton hallható hang generálása? Tehát más hang lesz, ha external view a saját gépet és más pl. fly-by nézetben vagy földről statikus kamerán?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

VO101Tom
És így születnek az "úristen micsoda hang, best sim ever" kommentek. <#banplz> Ami persze ED-nek nem baj, sőt.

www.pumaszallas.hu

lac coo
Persze mert a sablon szoveggel kezd , wip stb...senki nem olvassa vegig...😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

VO101Tom
Igen, ezt írják is a video elején, ettől függetlenül az emberek 90%-a fb lapon csorgatja a nyálát, hogy úristen micsoda hang, beszt szim evör. Egyébként a hang generálás nagyon proci igényes fícsör, a doppler effekt számolás, könnyel elviheti a mindenkori CPU load felét(!) is akár. Nem is tudom, jó lenne-e nekünk, ha ilyen minőségű hangot tennének bele? Milyen gép kellene akkor alá?

www.pumaszallas.hu

lac coo
Akkor nem kell !😉)

molnibalage83
Sound FX have been added for cinematic purposes.

Tehát nem ez lesz a hang alatta. Ameddig statikus hangfájlokból dolgozik, addig ilyen nem is lesz. Az Fighter Ops-hoz lett volna generált hang, anno azt kitették previewba és letölthető volt.

<#eljen>

lac coo
https://www.facebook.com/eagle.dynamics/videos/10160165116815341/

Jó hangja lesz .....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.05. 06:35:01

Ha az ember tudja hol van-márpedig igazából tudják ugye😊 akkor a számok és betűk azért jelentenek valamit a kereszteződésnél<#alien>
De ahogy Leon írta, k betűvel előhozod a reptér térképet, kiválasztod hol vagy és mindent megtalálsz rajta. Az egyszerűbb út f10...

lac coo
Jah ,ennyi ? 😊
azt hittem van valami fefestés amit én nem értek csak, vagy valami ,de akkor jó ... ! 😊)

LeonSilver
Rádiózol a toronnyal, ő megmnondja, hogy honnan kell felszállnod. Vagy megnézed / kinyomtatod a reptereket vagy megnézed a mapon.

lac coo
Lama kerdes, de lovesem sincs , eletemben nem folalkoztam ezzel: rampan , bunkerban allva honnan lehet tudni merre kell elindulnom a kifuto fele ? 😊)

lac coo
Igen igy beugrott , lattam mar , de lesz is ebbol iden valami ?! 😊

Lehetséges, hogy azért is van húzva az f-18 megjelenése, mert a 2.5 még nem kezel komoly részletességgel valamely olyan technikai elemet, ami eddig nem volt olyan egyértelmű, de a Hornet mélységeinél egyből nyilvánvaló lenne?
<#fejvakaras> Gondolok itt radarok, vagy fegyverrendszerek működésének szimulálására.

Fehercsoki
Itt elolvashatod a hivatalos bejelentést, elég sok információ van róla.

lac coo
Hmm..az jó .
És lesz is belőle valami ?

Fehercsoki
200USD lesz panelek nélkül, +21% EU VAT, az úgy 60k körül van, még ha növekszik picit az alap ár mire ideér az EU-ba, akkor is olcsóbb lesz mint a TM gázkar.

lac coo
olcsóbb szerintem nem igen lesz 😊)

Fehercsoki
Vagy megvárod a VKB gázkart ami jobb és olcsóbb lesz...

lac coo
Igazából csak a gázkar lenne használva ...
viszonylag olcsó, talán valami apróért még a joy -t is el tudnám adni.
vagy gyűjtést rendezek és maradok a TM gázkarnál 70 000-ért ....

LeonSilver
Hát... a gázkat még csak-csak használható, bár vannak kapcsolók, amik nem minden esetben elérhetőek az ehhelyezkedésük miatt. De a joy... az egy katasztrófa. Nekem egyrészt nem állt kézre, másrészt ez a rugós-tányéros megoldás egy ótvar....

Itt van egy jó kis videó. Azt is tudni kell, hogy Ralfidude nem egy kezdő csóka...
Valahol 9:50 körül kezd el fakingolni 😄

lac coo
X56 ( még a kék színű ...) gázkar mennyire használható , tartós ? Kissé elbizonytalanított a zinternet ...! 😄D
Írnak jót is de olyan rosszat is, hogy a hajam égnek áll ! 😊
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.04. 09:42:31

Jó reggelit!

lac coo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnos amit találtam eladó TrackIr-t, választ se kaptam sehonnan, így ide írok ...ezen a hétvégén Budapest - Fót környékén vennék egyet, elmegyek érte .Aztán ha így sincs eladó vasárnap este rendelek üzletből .Köszi ...! >😉

sure
Kettő, azaz 77 nap után

Isten nem bottal, hanem VMware.

Attól függ melyik két hét<#nevetes1>
Igazából így is jobb mint eddig bármikor, szóval most annyira nem idegesít. Mondjuk azért böföghetnének legalább valami udvariasat<#vigyor2> Orosz hülyék..

repvez
Már lehet <#idiota> a két hét letelt
VO101Tom
Hány hét után ér énmegmondtamozni? <#alien>

www.pumaszallas.hu

Jaja...nagy a kuss.

LeonSilver
Pontosan ez baszott fel engem is!

repvez
nagy a csend a frissitések terén is , csak a hornet és a yak52-esról van infó a heti hirekben, nem nagyon akar a stabil verzió kijönni .
repvez
<#worship> köszi
sure
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem amikor megnyitod az adott képet, hanem a galériából, ahol az összes képet látod egyszerre, ott jobbklikk és cél mentése másként.

repvez
win10 , de ez a böngésző jobban bejön mint a többi, mert ezen ugyan ugy van jobb oldalon fixen rögzithető kedvencek menű, mig a többinél még pluginnel se.

de kipróbáltam chrome és edge alatt is ott se adja be jobb gombra , hogy kép mentése másként csak a linket lehet megnyitatni uj ablakba.
sure
Vivaldiiiii? Szintén zenész? 😄
Milyen OS-t használsz, hogy ilyen egzotikus böngésző kell rá?...a DCS-es gépeden csak van egy nyomi Edge vagy Exploder, ahol műxik a jobbklikk a képeken....

repvez
vivaldiban nem engedi jobb klikkre menteni, mert valami java vagy flash alapu képnézegetőn keresztül van megjelenitbe talán.
sure
jobbklikk-save target as?...
Mozillában jobbklikk-save link as?

Vagy úgy gondolod, hogy az összeset egyben?

repvez
super képek ha valaki tudja, hogy lehetne letölteni öket háttérképnek ne tartsa magában
Prohardverre ment igazából, csak mégis ide is berakom <#wink>, nehogy esetleg valaki lemaradjon éppen.

LeonSilver
Á, nem kell senkinek :p

Cserélem a G940-emet, eladó lesz.

Köszi. A technikai dolgokkal kb képbe voltam, csak mondom hátha van valami ami még számíthat. Még a wifi kezdő időből gondoltam ezt, de akkor igen mini netem volt és rengetegen voltunk rá.