Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Mi a sarkos megfogalmazás? Hogy szellemképes? De hát azt csinálja. így működik. A képpontok változásából megpróbálja kitalálni, hogy mi lehetne a köztes kép. Hogy mennyire lesz szellemképes, az attól függ, hogy milyen légi harcot repülsz. BVR-nál biztos nem gond, földközelben, meg forgolódós légi harcban meg gond. ASW annál szarabb, minél többet változik a kép. Forgolódsz a géppel, forgolódsz a kabinban, vergődik körülötted a másik gép, változik a látómező és a háttér is egyszerre, akkor neki sokkal nagyobb változásokat kellene átlagolni, hogy kihozzon belőle valami értékelhető köztes állapotot. Aztán ez van amikor összejön, van amikor nem.
Az csak hab a tortán, hogy Vive Pro-val (Sakkay azzal szemez) DCS alatt a 1080Ti is csak 30-40 fps-t tud. Főleg földközelben szar. Ha valaki kiad fél millát (vagy kicsit többet) csak a kártyára és a szemüvegre, akkor biztos, hogy a 30-40 fps-nél többre számít. Én még sima monitoron sem játszottam annyival (tudom, "cinematic experience" ahogy a konzolosok mondanák
), de nekem megfájdul tőle a fejem. VR alatt meg tuti hányinger a fejfájás mellé
.