Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • 3G0_
    Ne haragudjatok én a játékról szeretnék beszélni. És olyan jó lenne hogy itt van egy csomó érdekes ember akikre kíváncsi vagyok akik évek óta repülnek, én azt szeretném hogy ne azt sorolgassuk hogy ki mit hallott, mert ideültetem neked apámat azt mondja míg be nem áll a szája mi ment a bázison hogy alkoholozta a mig 21 et vagy hogy szivatták egymást a pilóták pl volt napló azt odaragasztották az asztalra azt röhögtek a másikon hogy újra kell írnia az egészet mert felkellett szaggatni az asztalról. Ez az ember pl első barátnőm apja volt és ezért tiltott el a lányától mert apám szétszopatta a száját bent a bázison. Értitek érdekes dolog tudom hogy sok sztori van de én a játékról szeretnék beszélni. És ez zavart benat a HUNAF ban is hogy tök sok ember meg érdekesek, akármelyik eventen voltam mindig volt egy érdekes személy akinek élvezet volt hallgatni amit mondott mert olyanról beszélt a játékkal kapcsolatba amit én nem tudtam... Érted JÁTÉK nem az hogy mit tud melyik rakéta meg gép meg radar meg ez meg az. Olyan jó lett volna ha régen inkább a sok okoskodás helyett amibe energiát öltetek az helyett bementünk volna akár csináltam volna szervert az hülyére lőttük volna egymást és abból is tanulhattunk volna vagy bármi. De ez az okoskodás nagyon nem az én asztalom mert nem a játékról szól.

Szóval nem sértenék meg senkit, meg vissza is mennék a HUNAFba de télleg ez volt amire rájöttem hogy itt volt elbaszva és sajnos ez most valamilyen szinten látszik és zavar. A legnagyobb gond meg az hogy én nem eröltetem a visszavonuloást hogy abbahagyom a DCS t mert nem megy. Próbáltam kb tartott fél évig és most meg ott tartok hogy jön a fizu azt rakom össze a gépem és megye rommálőni mindenkit Su 27 el mert már elvonási tüneteim vannak :D Olyan jó lenne ha nem vitatkoznánk hanem játszanánk és ha ez régen így ment volna hogy vitatkozás helyett játszunk, mert az volt a bajom és csak poén de 2 hete hallottam streambe és törölve is lett a videó ahol már más is megjegyszi hogy 140 ember és jó ha max 6 ember csinál valamit. És tudjátok egy olyan pilótának aki függő és DCS mindenek felett az zavaró hogy heti egy normális event nincs csak gyilkolásszuk a buta botokat meg minden össze vissza van akár full kezdő a jó pilótával együtt és nem vezet sehova max oda hogy nem unatkoztok.

Tök jó lenne ha ez változna és sokkal normálisabb lenne a viszonyunk de nem tudom hol lehetne változtatni mert nagyon sok ember van és mind mást akar és valahogy nem tud összejönni 2 vagy 5 ember akik egy dolgot akarnának, pl esetemben orosz gép légi harc orrvérzésig akár missioba akár valahol szerveren. Zavar pl hogy évekig gyakorolnak az emberek és nem tanulnak semmit. Rájuk lövik a rakétát és semmi, nem néz rá a besugárzásjelzőre merre kéne fordulni hogy ne a rakétába repüljön bele vagy épp a félaktív rakétát nem elereszteni becsapódás előtt vagy van manőverező távolság és nem manőverező távolság ahol a rakéta letudja követni manőverező légi harcba a célt és így nem manőverező távolságokból lövöldöznek az emberek és télleg hónapokig évekig megy hogy ez senkit nem zavar...

Szóval tök jó lenne ha béke lenne mert nem hiszem el hogy ez a helyzet pedig sok értékes pilóta van akiről tudtam már régen is hogy van hozzá érzéke és még se működik...

Bocs a sok rizsáért meg nem néztem a helyesírást se! :)