36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wolfhgb
    Na de miert RTX?
  • wolfhgb
    Na tessek, milyen jo, h tegnap elvittek a karimat, ha tenyleg egyszerre jonnek, rogyasig lesz a rovat ti karikkal. Es itt mar nem is fog szamitani, h mennyivel gyorsabb az uj kari a reginel, mert senki nem akar 2 Evet varni a 3080ti, ra cserelni fognak.

Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2018.08.17. 20:50:00
  • Solt
    Nekem az a "szerencsém", hogy a párom is nagy művész ilyen téren... mindent 10 euróért vesz, minden új ruha extra akciós volt, vagy éppen az már réééégi.... és azt hiszi, hogy ezeket én azért hagyom rá, mert elhiszem! :D Ellene fordítom a saját fegyverét és minden amit veszek az akciós, ÁFA nélküli, vagy éppen elromlott a régi és garanciában cserélték!
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.08.17. 19:11:57
  • LeonSilver
    Jön a világvége - verjük el a pénzünket. AZtán mondhatod, hogy a plejádiak és Ashtar kapitány megmentette a fődet, így elmarad a világvége.
    Kérdés?
  • beci43
  • sakkay
    Persze, hogy!
  • sakkay
    Dehogynem menni fog az
  • beci43
    Nem féltelek...
  • beci43
    Akkó megvesszük, nem!?
  • VO101Tom

Én a VR miatt puhítom egy ideje, mert a géphez viszonylag egyszerűen veszek bármit, lévén ezen dolgozok is. UHD monitor is annyi volt, hogy "hmm, kéne egy új monitor, ezen a szar 27-esen nem látok semmit". "oké, te tudod".
  • Solt
    Én még nem tudom, hogy ezt miképpen verem át a családi költségvetésen... már annyit kamuztam, nem tudok már mit kitalálni!
  • VO101Tom
    Akkor asszem karácsony környékén asszony gépébe kelleni fog egy 1070-es
  • Solt
    600 USD a 2080, 800 USD a 2080Ti és augusztusban bejelentik/jön mindkettő: LINK
    Nyilván ez egyelőre fenntartásokkal kezelendő, de ha ez így lenne és a 2080Ti hozna legalább 50%-t az 1080Ti-n akkor...
  • Solt
  • wolfhgb
    Ne is siessek el. Patent legyen.
  • wolfhgb
    Uuuutallak! :)
  • Paladin
    Oculus elvileg arra gyúr (mármint foveated renderingre), nem is bánom, hogy nem sietik el a következő CV kiadását - a Vive Pro is elég felemásra sikerült horror áron.
  • Solt
    Ha olcsóbb lesz annál amit mondtam, akkor gyengébb is! ;)
  • Solt
    Önmagában az nem lenne gond... most is jóval többet számolnak mint a fizikai felbontás. Egy nagyobb felbontású kijelző esetén kevesebbet kéne szoftveresen csalni. A nagyobb fov és a magasabb frissítési frekvencia jobban odab@szna.
  • wolfhgb
    Igen, a fov noveles is kenyes kerdes, sajnos minel nagyobb a fov, annal nagyobb a rosszullet eselye es noveli jocskan a pixelszamot is ugy, h valojaban nem tobb az azonos teruleten levo pixel, a mai sisakokhoz kepest. A szemkovetes jol mukodo, azonnal frissito formaban pazar lenne, persze nagy poziciopontossag mellett, de ezzel nem tudom hol tartanak jelenleg, vagy tart e valahol egyaltalan a gyartoknal, mint lehetoseg mostansag.
  • repvez
    én lehet megvárom a szemkövetést és a különbözö távolságra való fokuszálás lehetőségét esetleg egy kis fov növelés és felbontásnöveléssel
  • wolfhgb
    Remelem fognak. Es azt is, h valami finom kis hw csokkento dolgot is bedobnak mukodokepes formaban vele egyutt a kalapba. De mar egy sli tamogatasnak is orulnek, habar attol nem lesz epp koltseghatekony, ennel fogva sajnos nem hiszem, h opcio naluk, de ettol meg megoldhatnak szoftver ugyileg, a kijelzonkenti kartya hajtast, fanatikusok biztos dijjaznak, hisz monitort is sokan hajtjak ilyen formacioval.
  • VO101Tom
    És mi lesz ha a VR kijelzők addigra pixel számot emelnek? :)
  • wolfhgb
    Akkor hatar a csillagos eg, meg a buxa kb. A 3080ti talan mar birni fogja 3 ev mulva a folyamatos 90fps t, persze, ha addigra edeek is odateszik magukat graf motor teren. Mondjuk tegyuk hozza azt is, h oculusek az asw lehetoseggel nagyot alakitottak, 45fps el is baromi jo a futas a riftben, siman elvezheto a latvany, alig eszreveheto a kulombseg a 90fps t igenylo modhoz kepest.
  • sakkay
    Vr-re kellene majd.
  • wolfhgb
    Ha nem vr el tolod, szerintem raersz meg cserelni, majd a kovetkezo sorozatbol egy azonosra kb. Kerdes persze az is, h milyen a megjelenitod tipusa.
  • wolfhgb
    En a 1080 vs 1080ti kozti idot neztem, mert mar csuszoban van az uj kari is. :) Mondtam, h nem lesz tobb 3 kilonal, ne rontsd el a napom ilyen joslatokkal! :) Van ra egy sorom, mar ugy is erik egy ideje. :)
  • Solt
    Akkor azok a madarak menjenek az árnyékba! :) A 25-35% biztos meglesz... a 2070 várható az 1080Ti szintjére, a 2080-nak erre még 20-30%-t rá kell pakolnia... eddig így volt, nem hiszem, hogy ez változni fog, főleg, hogy eltelt több mint 2 év az 1080 megjelenése óta.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.08.14. 17:31:39
  • Solt
    GTX 780Ti: 2013 november
    GTX 980Ti: 2015 június
    GTX 1080Ti: 2017 május

Egyik sem érte meg a kétéves kort, vagyis a 2080Ti legkésőbb 2019 áprilisban jönni fog... :) A GTX 980 MSRP 550 USD volt, az 1080 MSRP 600 USD, az FE 700 USD. A custom kártyák az FE árának környékén érkeztek, vagyis egy custom GTX 1080 MSRP ára ~700 USD volt, ezt cirka 100 USD emelés a GTX 980-hoz képest.

Ez történt a nyugodt és békés időkben amikor a memória árak nem voltak az egekben... ha optimista leszek és a memória árak emelkedésére csak 50 USD felárat számítok, akkor a 750 USD környékén érkezik a referencia 2080 és 850 USD környékén az FE. Magyarul cirka 850 USD környékén lesznek a custom kártyák. vagyis 850 x 284.-Ft + 27% ÁFA = ~307000.-Ft + az újdonságadó (~10-15000.-Ft) Ez természetesen akkor igaz, ha lesz normális készlet... amennyiben nem, akkor még drágább lesz. Ha lesz készlet és beindul a szürke import akkor ez lemehet ~280000.-Ft bruttóra és marad is ott amíg nem jön a Ti.

Minden ennél olcsóbb ár gyakorlatilag a meglepetés kategóriába tartozna szerintem... :)
  • wolfhgb
    Ha ugy lesz, amit azert ketlek, ez a nagyon pesszimista becsles, akkor viszont az ara sem lesz olyan egetvero sztem. mondjuk a 300 brutto az ugye 240 netto, az pedig epp 20% al tobb a meghirdetett aramtol es mar a gepemben lesz egy uj kartya, riziko mentesen, mert ki tudja mikor valtozik ujra a btc igeny, rohadt messze meg a jovo nyar, mire custom xx80ti karik lesznek. Persze szinte biztos, h ott is ujitani fogok, a vr megesz es dijjaz minden fps t.
  • sakkay
    November környékén akarom leváltani az 1070 gtx-et..mire lenne érdemes szerintetek?
  • beci43
    Nem lesz az 25-30% különbség.A madarak azt csiripelik, hogy 10-15% lesz a jelenlegi Ti-hez képest az előrelépés.Én biztosan megvárom az XY80 Ti-t,ott már meglesz a 40-50%.Az már VR-nél is kihajtja a 90 Fps-t lencsénként.
  • wolfhgb
    Csak az ipon arait nezve brutto megjeleneskoriak:
    asus strix 1080 2016 aug 240000
    asus strix 1080ti 2017 apr 275000

Egyszeruen ne is josolj nekem 300 feletti brutto arat, me nem es kesz! :)
  • wolfhgb
    Nem tudom elhinni, h 0 banyaszfosztas mellett 300 felett adjak oket brutto. Az nettoban nekem mar megeri a felarat.
  • Solt
    3-6 hónappal a x80 után szokott jönni a Ti... Te tudod, én biztos nem váltanék ekkora különbségért... max akkor, ha tényleg a nettó MSRP ár közelében van az ára, arra meg szerintem várhatsz... :)
  • wolfhgb
    A masik meg az, h meg mindig 40 el dragabb a 1080ti mint tavaly nov vegen, amikor vettem. Banyasz most tuti nem vesz ilyen karit, gamer mar az ujra var, nem vesz belole boltban ujat 300 ert, ha tele volnanak a raktarak, velemenyem szerint legfeljebb a bevezeto aron adnak es nem 50-60 al dragabban.
  • wolfhgb
    Ha kovetik a tendenciat, lesz az egy ev is. Most meg meg epp neto araban ki tudok szalni a 1080ti bol. Az a 25-30% Tobblet meg meger nekem 25-30% arkulombseget. Nem varom meg, amig ujra megorulnek a minerek. :)
  • Solt
    Az a baj, hogy nagy a bizonytalanság... tele vannak a raktárak, a játékosok már az újat várják plusz eléggé beestek a bányász árfolyamok, vagyis nincs aki felvásárolja a készleteket. Ez a kettő a paper launch felé mutat, vagyis most augusztus végén bejelentik de a polcokra csak pár darab kerül horror áron, aztán majd ki tudja mikorra lesz valódi készlet. Jelen állás szerint meglepne ha novemberre custom kártyákból lenne normális áron (MSRP x USD árfolyam + 27% ÁFA) normális készlet.

De egyébként mit akarsz a 2080-l? 1080Ti-ről majd csak a 2080Ti-re lesz értelme váltani... pár hónappal a 2080 után az is jönni fog...
  • wolfhgb
    Megeshet! :) De mar hozzaszoktam. berakom addig haverom 1060 jat, o csak nezegeti ugy is a polcon, habar ketlem, h alabb adnam, majd feltalalom magam addig, osszedobok egy masik kollektiv kart az elozo mintajara. :)
  • wolfhgb
    Sebaj, ugy legyen, egyrol beszelunk! Ha szept ben kijon a ref. kari, szted mikorra lesznek a polcokon a custom hutosok? Nov kb biztos nem?