Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • 3G0_
    Főleg hogy a kols is meg az OLS is segédszenzor rávezetésnél,nem arra van hogy azzal deríts fel mindent. Ez is csak divat lett a DCS ben. Nyilván jobb az OLS mert erősebb de a radar mindig többet lát csak a megfelelő módba kell használni. Sok témát olvastam orosz fórumon és beszéltek olyanról is hogy mivel titkos az orosz technika a DCS ben ezért működik ilyen arcade szinten. Most nem ér röhögni: apám fegyveres volt bázison a szovjet érában Mig 21 nél és Mig 29 nél is. Ő pl úgy tudja az R27 az utolsó fázisban 10 km en elengedhető, (2 fázisa van) rávezetés meg önirányítás álá félaktív lokátoros önirányítású rakéta. És itt kérdezném én amit mások is tudnak vagy lehet te is tudod, pl a Mig 29 nek miért van 50 km es körívben rádiófrekvenciás csatornája? Na? Szerintem itt összelehet kapcsolni azzal amit apám tanult az alamoval kapcsolatban emit én logikáztam ki hogy a rádiókorrekció vezeti a cél felé és amint elég erős a keresztmetszete vagy ereje a rakéta saját szenzorának ott lehet elengedni.

Ugyan ezt kombináld össze pl az R27ET vel ami hőszenzoros, abban nincs radar és ugyan akkora akkor miért ne férne el benne a rádiófrekvenciás modul? Ugyan így vezethető lenne szerintem és az még veszélyesebb is lenne mert full passzív. Vagy a Su 27 4 groupos csatornája ahol az MFD n külön parancsokat adhatsz a wingmaneknek adatközléssel mit cselekedjenek. Itt van olyan hogy egyik pilóta fogja a célt ezt küldve a másiknak egy másik gép meg rávezeti a rakétát a célra mert kapja az adatot. Ugyan ez van a Mig 31 be is 900 km es szélességben 4 gép pásztázzák a légteret és kommunikálni tudnak a Su 27 ekkel Su 35 ökkel akár.

Te tudsz ezzel kapcsolatban valamit? Orosz fórumon nagyon nem tudták meggyőzni a fejlesztőket hogy így van.
    Utoljára szerkesztette: 3G0_, 2018.08.31. 17:00:19