Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
3G0_ #28617 Mellesleg a magyar pilóták max egy hulló gyakorló célra lőttek R60 al vagy R73 al. Mostani Gripenes videó is ami agyon van ajnározva egy nem manőverező gyakorló cél ellen van indítva egy Aim9 ami jó ha 2 vagy 3 mp et repül nyíl egyenesen. Szóval azoknak a pilótáknak nagyon sok tapasztalatuk lehet. Nyilván van véleményük de se a Mig vagy Gripen pilóták akik itt szolgáltak semmilyen háborúban nem jártak max kisérgették az utasszállítókat meg lődöztek a lőtéren gyakorló célokra azt konyec. Apám is megmondta hogy sokszor röhögte ki a pilótákat a bázison milyen vakmerőek voltak azt mikor éles volt a helyzet meg azt se tudta mit nyomjon a kabinban mikor cselekedni kellett, ott is jellemzően gyakorló cél ellen. Úgy hogy nem kioktatlak kb ezek a valóságos dolgok azokkal a pilótákkal kapcsolatban akik véleményt alkottak a te kérdéseddel kapcsolatban.
Én se vagyok pilóta se nem titkos berepülő pilóta aki fegyvereket tesztelget, azt tudom ami a játékban van és elég sok időm volt az utóbbi 3-4 évben akár napi 12 óra hogy tesztelgessem, ezért írtam le amit tapasztaltam nem máshoz viszonyítottam. Mivel hőszenzora van az az infrás rakétáknak, a gépek hajtóművére akár helikopter is lehet bármi ami hőt bocsájt ki az kisugároz egy képet vagy célt amit betud fogni a hőpellengátora a gépeknek. Ha a rakétáknak is van tűzcsóvája az is egy hőforrás, meg magam is lokoltam akár vertical scannal is amraamot meg prezentáltam lentebb hogy tudod lelőni az Aim54C t sztem hejtálló válasz amit írtam.
És erre írtam amit írtam, bocs ha sértő de az én véleményem az hogy nem máshoz kéne hasonlítani a DCS t hanem úgy ahogy van azt tanulni ami benne van, ezéltal válsz jobbá effektívebbé és veszélyessé a levegőben, nem attól hogy kis pista jóska mit tanult elméletben a repülős iskolában...
Télleg sorry ha sértő volt! :)