Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Szerintem a 2. indítással sincs gond, amikor valós sebességen játszod le, ott tényleg közelinek tűnik, de ha kikockázod, azért látszik, indjtáskor a kilépőéleken áthúzott egyenestől (jó viszonyítási alap a 90 fokhoz) a gépből nézve az még jócskán előrébb van, egy másodperccel később sincs még hátul, de a sidewinder addigra már jó 30-40 fokot befordult (hátulról látni a rakétát).

Ez szerintem rendben van. Ami szerintem rossz, hogy a külső oldali sínről indít, azért ezek a tűzvezérlő szoftverek okosabban annál, hogy ilyen esetben nem arról a sínről indít, amelyiket esetleg teljesen kitakarja a géptörzs, vagy meg kell kerülnie a géptörzset, hogy irányba álljon. De reméljük az ilyen apróságokat is megcsinálja ED majd valamikor (a század közepére talán )

kép1
    kép2
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.08.31. 15:22:33