Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
3G0_ #28598 Vagyok, este már nem bírtam válaszolni mert lőtték a pizsut! :D
Nem kell hozzá LABELS! Akkora üszök rakéta az Aim54C hogy látni fogod, én 32 colos TV n látom!
Su 27 el csináltam, longational missile mód, most nemtom fejből melyik asszem 5 ös gomb. Lesz egy kereszt a HUD on, arra kell koncentrálni asszem 3-5 fokos kúpba veszi a rakéta hőpellengátora a dolgokat. F14 általában 80-100 km ről indít Aim54C t, utolsó 20-25 km en vált pitbullba. Nincs rátartása a rakétának tehát amerre te nézel oda megy (nem úgy mint az R27 pl ami a cél elé repül és egy bizonyos távolságon belül csak fel és lefelé korrigál mert már eléd tartott) erre gondolok, szóval 0 fok vagyis rád. Ha egyenesen repülsz nem változtatod a magasságod, irányod akkor csak annyi a dolgod hogy benyomod a longational missile módot és R73 ra váltasz. Bambulod a hudot, a kereszt közepén fog érkezni a rakéta. Benyomod alapból a ravaszt vagyis tüzelni akarnál, amint búg a füledbe az avionika indul a rakéta és kb egy géphossznyira előtted felrobban az AIM54C.
Rakj be egy F14 et full Aim54C vel és rakj magadra immortalt (sérthetetlenséget) aztán akár még kifogyhatatlan fegyvert mission editorba aztán gyakorold. Nagyon vicces és működik.
Szpászíbá! :D
Utoljára szerkesztette: 3G0_, 2018.08.31. 04:32:03