36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Solt #28462 Ez meg mai, és egy hivatalos NV videó alapján született... ;)
Egyébként megint hónapokig VGA nélkül akarsz maradni? Messze van az még mire a polcokon is felbukkan... tele vannak a raktárak még a régi cuccokkal...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.08.14. 14:15:05 -
wolfhgb #28461 Lehet, habar sok helyen 1180 rol makognak.
ez pl 4 napos cikk:
Link
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2018.08.14. 14:11:00 -
Solt #28460 2080 lesz az... LINK -
wolfhgb #28459 1180 -
#28458 Miért adod el? Mi lesz helyette? -
wolfhgb #28457 Ha valaki 1080ti vasarlasat tervezi, van egy asus strix oc m viheto, 199000.- ert meg tobb mint 2 ev garival. -
#28456 -
#28455 Az biztos! Könnyebb vele kocsmába menni. :))) -
wolfhgb #28454 Nem is ertem, sokan mit keresnek ebben a csoportban! Gyalazat!!! :) -
#28453 Hát futni már csak ha kergetnek, de a bringa mocskosul tetszik. Szerettem eddig is, egy 20 éves össztelóst tekergettem de megdöglött. Ez amit most vettem brutális, 2 nap alatt lenyomtam vagy 80-100km-t, úgyhogy most kurvára fáj mindenem :) -
feca1229 #28452 Én a fizetésem 80%-t piára és nökre költöttem, a maradek 20%-ot pedig csak ugy siman elvertem! :-)
Én is vettem bringát. Plusz vettem egy fasza futocipőt is, soha nem gondoltam, hogy ilyen sokat jelent, de tényleg jobb vele futni mint az eddigi "sima edző cipőben".
-
#28451 A bringával jobban jártatok srácok! -
#28450 Nálam is bringára ment el. Tavaly is, meg idén is. :))) -
#28449 -
#28448 Na, megint elköltöttem a VGA árát. Tavaly kormányra, most meg bringára. Már sose leszek vérbeli DCS-s :) -
wolfhgb #28447 Hat, ki hogyan hasznalja. :) Engem mondjuk pont az a resze nem kot le 10 percnel tovabb! :) Szar pilota lennek valosagban, beke idoben minden ikarus busznak es vonatnak rettegnie kene! :) -
#28446 Még szerencse, hogy ez egy polgári szimulátor, csata közelébe ritkán jut az ember... ja nem -
wolfhgb #28445 Talan! :) vagy rosszabb lesz! :) mondjuk az teny, h 2.5 alatt kiegyensulyozottabb lett a jatek mint eddig, javult a helyzet, de ha szetlovok magam elott egy foldi celt, a robbanas megfogja a gepet nagyon, gpu hasznalat rogton kiakad es megriccen a kep. Viszont cserebe baromi szep latvany. :) -
Solt #28444 Talán ha API-t váltanak lesz rá esélyünk... :) -
wolfhgb #28443 A pd t mar csak azert lottem feljebb, mert azt birta, az msaa meg sokat zabalt mar 2x es en is es nem lattam tul sok javulast, ha kikapcsoltam, akkor viszont minden mast kimaxolhattam. Az aa 16 van, annak latszo eredmenye van. :) Ja, az asw is 45 on, az is alap, 90 en fps meg mindig eselytelen vr ben folyamatosan. :) -
Solt #28442 PD érték max 1.5 legyen, efölött már nem hoz érdemi javulást, cserébe viszont lehetnek anomáliák és a GPU-t is nagyon eszi. Lődd be a PD-t 1.5-re, az MSAA-t 2x-re, az AF-t 16x-re. Ez legyen az alap, aztán a többi mehet hozzá amíg bírja a fix 45 FPS_t. -
wolfhgb #28441 1080ti, 8700k. Tegnap piszkalgattam egy kicsit, 1.7 pixel densitis beallitas mellett, az msaa eszi rendesen a gpu, t, azt kikapcsoltam, minden mast viszont ki tudtam maxolni, igy olyan 70% korul ketyegett. Ha felrakom 2x re az msaa t, akkor viszont mar 100 korul mozog, az mar neha beroccenti, viszont nagy csodat nem vettem eszre a minosegen. Van az ssaa ami egy uj lehetoseg, de ez gondolom monitoron erdekes, akinek nincs 4k felbontasa, vr nel ott a pd, tehat azt off on hagytam. A csuszkakat fu, fa, preload radius, felcibaltam, ott is lett valami uj csuszka, amit nem tudom mire valo, 1.5 nel nem volt, a gamma felett van, az mi celt szolgal? -
TakiPetya77 #28440 Wolfhgb! Milyen géppel hajtod? Gpu ? Cpu? ez nagyban befolyásolja az optimális beállításokat VR használatához. -
feca1229 #28439 Felnőttek játéka a VR
Akár érdekes cikk is lehetne, bár sok konkrétumot nem ad!
Gondolom pár év azért kell neki amíg nagy tömegek kezdik el használni.
Lehet, hogy így indult a Windows is talán, a cégek felfuttaták aztán könnyebben elérhetővé vált a nagy tömegek számára is. -
wolfhgb #28438 Van valakinek valami jo beallitasa vr ala 2.5 nel? Tokom tudja mar fel ev utan, h mit erdemes es mit nem felhuzni, az alap vr fullel meg csak felesen ketyeg a kartya. -
wolfhgb #28437 Abban nem fogsz csalodni, en el sem tudnam kepzelni a szimulatorokat monitarral mar, miota megvan. Az elmeny amit ad 10 pont, ebbol lejon 2 pont a felbontas miatt, de meg mindig 8 pontal ver igy is barmilyen monitoros megoldast, mondom ezt ugy, h korabban 3db 27" os monitorral toltam. -
beci43 #28436 Berendeltem.Bízom benne hogy a térérzet mindenért kárpótol majd.Köszi a tanácsot! -
wolfhgb #28435 Ha elfogadsz egy jo tanacsot, a vr mellett dontesz, ha inkabb szimulatoros vagy, mint mas jatektipus, akkor meg ne is gondolkodj mason. De mindenkepp probald ki valahol az elmenyt, mielott beruhazol egyre. -
beci43 #28434 Nincs tapasztalatom vele,még soha nem volt VR egység a búrámon.Vacilálok egy Gsync monitor és egy Oculus között... -
wolfhgb #28433 Haverom is ennyiert vette tavaj nyaron az alza nal. Ez az ara. -
beci43 #28432 Amitől tartok,hogy esetleg rontja a szemet.Van tapasztalatod? -
Paladin #28431 Jónak tűnik. Tavaly még a német amazonról volt érdemes, mert nálunk horror áron adták, de ez már majdnem annyi, ahogy nézem. -
beci43 #28430 Üdv Urak!
Szerintetek az Iponnál jó árban van az Oculus Rift? -
beci43 #28429 -
wolfhgb #28428 Ez igy van, csak pattintas utan latszik a hovezeto cserejen a delid. En a 6700k mon vissza sem ragasztottam a kupakot, h biztos legyen a totalis kontakt, szepen eloszlattam a folyekony fem hovezetot, lepucoltam a szilikon kupakragasztot mindenrol es ment vissza a helyere, 20 fokot jelentett nalam is. A 8700k jonak tunik, azt nem babralom, csucson hajtva 67 fok 5,1 en, maximalisan idealis, delid sem javitana sokat ezen az erteken. -
Solt #28427 Ha normális kütyüvel szedik szét és vissza is ragasztják akkor nem lehet észrevenni... ha pedig külsérelmi nyom nincs, akkor nem fogják babrálni mert nincs rá kapacitás.
Egyébként most, hogy 30 eurós kütyüket meg több ezres "folyékony fém" pasztákat árulnak kupaktalanításhoz, azt pletykálják, hogy a következő generáció komolyabb példányai már forrasztva jönnek... persze pont azok amiket érdemes lenne delidelni! :D -
wolfhgb #28426 Ez minden esetben igaz, persze, az esetek 80% ban valami emberi hulyeseg az oka a meghibasodasoknak, a baj akkor van, ha ez lathato. Ha kupaktalanitjak ez rogton lathato. Mondom, ha! En mondjuk a gyarto helyeben ezzel kezdenem, hisz a delid a fenykorat eli, persze egy kisker ilyet nem csinalhat es nem is hiszem, h akar, amig neki is csereli a nagyker. A sor vegen a gyarto meg mar sokra nem megy a megallapitassal. -
Solt #28425 Már ha észreveszik... :) -
RepeszElek #28424 -