Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sőt Kamovhoz több is.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.25. 20:49:51
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.25. 17:48:46
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2018.02.25. 15:13:58
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Gyakorolni akartam most a függőleges fel-leszállást, de nem emelkedett el a földtől, még 2000 kiló naftával sem.
@Sakkay: Lehet megveszem én is... 😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
De szerintem kutanek kicsit talalnek usb s atvitelre valo cuccog is.
Egyelőre csak bedugtam a fejhallgató és a fejem teteje közé 😊)) Majd megoldom normálian 😊
De leszámítva, hogy van egy pici input lag ( mivel ugye WIFI-s, de legalább madzag nincs...) 100 %-ban használható, hát ugye ugyanaz mint az edtracker csak nagyobb kicsit 😊) Opentrackel működik .
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.02.25. 10:05:29
Es meg penzbe se kerult.
Ka-50
Videokártyát szeretnék venni, az lenne a kérdésem, hogy mennyivel ad több FPS-t a GTX 1080 Ti 11GB mint GTX 1080 8GB? (Full beállításokkal)
Köszi
Most úgy áll, hogy ezt követően három lépcsőben tervezik hozzáadni az újabb fícsöröket, amikre természetesen nincs céldátum, de tuti, hogy nem lesz kész 2018-ban (ahhoz olyan gyorsan és hiba nélkül kellene kiadniuk a frissítéseket, amit ED-től még nem láttunk).
www.pumaszallas.hu
Jaa, még nem használható? Megmondom őszintén, évek óta nem vettem tőlük semmit, de ez a gép tetszene, mert multirole.. de a teljes árán nem venném meg és csak tavasz végéig akciós.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Van itt valaki, aki beruházott a Hornet-re? 😊 Ha igen, írnátok véleményt/tapasztalatot róla?
Köszi! 😊
Amikor nézem a videokban a kabinokat és körbenéznek olyan érzésem van,mintha nem egy 3d fülkében lennék hanem egy sik lapot nyújtanának a kamera elött(Nehéz megfogalmazni, de talán ugy néz ki mintha Egy kabin fotót magad elé tartasz és amikor jobbra akarsz nézni akkor a bal szélét a lapnak magad felé huzod a jobbot meg eltávolitod torzul és nyúlik a kabin keret, de közben a müszerek mintha mégis szembe maradnának veled) és a kamera mozgás is furának hat, mintha nem egy pont körül forogna hanem köríven, mert ha szembe néz a műszerekre és elkezd körülfordulni mire hátrafordul már olyan mintha a tarkója lenne a pilótának a műszereknél.Sokkal tágasabbnak hat mint valójában.
ilyen a játékban
és a valós
A lenyeg , hogy most eleg nagy fovval rajta fekszik a pilotam a muszerfalon , onnan kellene lerangatni valahogy de nem fovval mert az mar igy is sok.
Lehet, erre gondoltál, lac coo?
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.02.24. 10:15:19
Isten nem bottal, hanem VMware.
Adott nézetet (=miután beállítottad a neked tetsző bólintási szöget, satöbbit, a fenti nézet-módosítókkal) a jobb ALT+ num0 -val tudod elmenteni.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ez már jó lenne , az alsó : Az az a kép amivel aktív pause-ban indul a játék, de utána ugye ráközelít a kamera, nem zoomol , nem szűkíti a FOV-ot hanem közelebb megy .... Azt kellene vissza tolni hátra valahogy .

Ha a FOV kisebb, akkor a kép zoomol, a 75 fok általában jó monitorra manőverezéshez, a 30 fok körül szokott lenni az az érték amit a monitorod előtt ülve a monitor-t nézve valós értéket kapnál. Csak ez már nagyon csőlátás. Az 1-2 fokos érték meg amikor teleobjektívvel rázoomolsz a nagyon messzi dolgokra.
www.pumaszallas.hu
Mittudom én, pl : hátra mozgatni a kamerát és csökkenteni a FOV-ot ...

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.02.23. 22:03:59