Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • 3G0_
    Azért írtam hogy balance mert videóba 0:04 nél kb 60 - 70 fokról indít rakétát az ellenre és követi. Egyébként egyből meg is kezdődött a kuncsorgás ED fórumon mi lenne ha RMD1 helyett RMD2 es változatú R73 lenne az orosz gépeken ami modernebb. Szokásos mi nem tudunk róla semmit hogy csináljuk meg... Egyébként ez a max 60 fok :

Aim 9X nél 90 fok a max, úgy lett volna jó Matt videója. Igazad van sose lesz normális orosz gép, videó interjúban is megmondták + alapból míg FC3 as modulok vannak addig nem fognak többet tudni a gépek. Pedig a datalink a Su 27/33 alapjai közé tartozik, ezt veséztem anno az én ötletemmel, 4 Su 27, lenne 1 slot online és csinálnának valami kis basic funkciót hogy akár egy vezérgép a többi 3 meg látja amit a vezér fog vagy lát. Érdekes A10C be lehet akár képet is küldözgetni online, szóval nem lenne nagy szám, csak semmit se engednek nekik.

Jah nekünk ezt kell megszokni hisz hazánkat szolgáljuk nem dezertálgatunk más országokba hogy modernebb gépeken repüljünk! :D 3-4 hét izzítom az új gépem DCS re, már ezzel a témával is zsongok mint egy óvodás a cukros polc előtt :DDD
    Utoljára szerkesztette: 3G0_, 2018.08.23. 13:49:38