Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Nemrég pont utánaolvastam kicsit a Primax 8K-nak. Hát, nem néz ki jól... Nekik elvileg ugye decemberben kellett volna elkezdeni szállítani az első megrendeléseket, ehhez képest két bejelentést tettek júniusban, az egyik hogy a nevükben idézőjelbe teszik a "8K"-t, mert az csak fantázianév, nem a gép műszaki paraméterét jelzi (kíváncsi vagyok mennyien hőzöngtek emiatt, engem az elejétől zavart ez az "anomália", hogy vagy nem tudják mennyi a 8K, vagy hazudnak a reklám miatt. Egyik sem vet rájuk jó fényt), másik, hogy "készen állnak a sorozatgyártásra". Ebből azóta sem lett semmi. És ez ugye azt is jelenti, hogy a 2017 decemberi szállításból sem lett semmi. A hivatalos fórumukon olyan kérdések pörögnek, mint hogy ki milyen színben kérné a szemüveget (qrva fontos, tényleg) meg ki mivel játszana, miközben nulla infó van arról, hogy mi folyik cégen belül. Most Augusztus 12-én az volt az update, hogy tovább javult a fejkövetés (éljen), és a torzítási algoritmust is javították M2-nél (mivel annyi pénzt kalapoztak össze, az eye trackingot is meg kell csinálniuk, ami megint nem megy olyan egyszerűen).
Őszintén megmondom nemtom mi lesz velük, és az mikorra dől el. Lehet, hogy minden gondot megoldanak majd valamikorra, és ha felfuttatják a gyártást, akkor majd valamikor boltokba is kerül. De egyenlőre "fejlesztés alatt van", ami bármennyi időt jelenthet.