Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Nem nem, A 1070 is VR meg 4K kompatibilis, és a DCS oldalán is "Recommended system requirements (HIGH graphics settings)"-nél 1070-et írnak. A 1080-as GPU csak a VR-hoz van írva mint ajánlott. A preload rádiuszt lejebb vettem, a visibility range-et viszont nem fogom lejjebb venni. Ha nem képes ez a konfig - ami mindenben teljesíti a magas grafikai beállításokra írt ajánlott(!) konfigot - egyenlő esélyeket adni nekem online észlelésnél mint annak aki 1080-al repked, akkor addig hanyagolom a DCS-t amíg rendbe teszik ezt, vagy tudok venni én is 1080-at.

A vicc, hogy nincs is ezzel különösebb baj más játékoknál. Ami a DCS-t illeti, most írtam, nincs lényeges különbség itt sem a 1080HD és 4K között - legalábbis az én gépemen. 10 fps mínusz (ez inkább a kártya érdeme, nem a DCS-é), ennyit a mission alatt magától is ingadozik. Kipróbáltam pár játékot tegnap, Falcon BMS detto, qrva jó fps-em van rajta 4K-ban is, Battlefield 4 is (meglepően) ugyanolyan jól futott mint előtte. Ami sok fps esés produkált, az a CloD, 130 fps helyett Le Havre fölött (az ugyanolyan fps sinkhole mint London) lett 43... de a többi gépigényes játékom, amikkel kipróbáltam tegnap, az mind csont nélkül vette a 4K-t 1080HD helyett. Armát még nem néztem meg, arra még kíváncsi leszek :D

Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.07.06. 17:47:35