36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#28102 Qrvaélet újra kell vezetékeznem a trackIR fejhallgatós kábelét. Nagy megkönnyebbülés, hogy nem a trackIR-em ment tönkre egyik pillanatról a másikra, csak a LED-ek tápkábele tört meg -
#28101 Most beállítottam a grafikai elemeket aszerint, amit én logikusnak tartok, levettem az olyan dolgokat, mint fa mennyiség, füst sűrűség, heat blur, élsimítés (nekem 2x elég) kb minimumra, árnyékokat csak flat-ra tettem, a textúra és objektumok max-on maradtak. Az fps így már elfogadható, 50 körüli, viszont az a rohadt idegesítő 1-2 másodpercenkénti akadások még mindig benne vannak. Próbáld ki, kiteszed a csűrőt valami nagyon kis szögsebességre, és figyeld a monitor szélét, látni fogod, hogy a fák és épületek időnként ugranak egy qrva nagyot. Néha a hang is megakad ilyenkor. Rohadt idegesítő. -
#28100 Eléggé. Videokártya ugyanaz (MSI GTX 1070), SSD-ről fut mindkettőnknek, a különbség a proci, Sakkay kollégának i7 7800 nekem i7 7700 (enyém 4.5GHz-en megy), és a RAM, neki 16GB, nekem 32GB. -
#28099 Hasonló gépetek van? -
#28098 Letöltöttem, megnéztem max grafikán, külső nézetben 9 fps, kabin nézetben meg 25. A-10c-vel mentem, Mig21-est már leszedtem helyhiány miatt.
Vicces, azt hittem volna, hogy kabin nézet lesz a durvább.
Küldj már egy screenshotot pls, hogy nálad mi az a "max" grafikai beállítás. -
sakkay #28097 NA most jobban megnéztem első 20 másodperc 40-50 fps, utána 55-60 végig..inkább hatvan. Direkt gombócokba és\vagy nagyon közel vannak az egységek, hogyha alacsonyan mész megfingassa a gépet. Azért van az a 100+ gyalogos is, akik közben lövik egymást közelről. Értelmét ne keressed csak a teszt miatt csináltam. Direkt azért, hogy mi van ha alattad hatalmas közelharc van.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.06.23. 23:10:50 -
sakkay #28096 Persze. -
#28095 Géptől független.
Lehet, hogy a földi csata miatt? Átküldöd azt a missiont, amiben te nézted? -
sakkay #28094 Melyik gép? Mig 21?
-
#28093 Ja várj, ez Normandiai mission. Kaukázusról nem csináltam screenshotot. Mindegy, valamelyik quick mission, sok földi és légi egység aprítja egymást. -
#28092 Passz. Valamelyik quick mission:
Kép -
sakkay #28091 Megszámoltam 210 földi egység+6 repülő egy hajó. -
sakkay #28090 Tom..Hol van 20 fps? Én beraktam egy tengerpartra 300+ egységet repülők is meg egy hajó is van-ott megy 35 fps el az elején de aztán 50-60. Melyik az pontosan ahol neked így fut??? -
wolfhgb #28089 Hat koszi fater! :) nekem meg van olcson jott dodom a fiokomban, mindig onnan vasarolok, minden ujjonan vett modulom igy lett fizetve, de meg en sem jartam igy! :) ez a harrier nagyon balul indul, mar latom, h nem lesz a kedvencem! :) -
#28088 Sejtettem én, hogy ez a "minden maxon qrva jól fut"-nál kell lennie valami apróbetűsnek is, feltettem az openbeta-t, mindent max, Normanida, quick mission, 9 fps
:))))))) Kaukázus tényleg jobb, ott van akár 15-20 is.
Ófaszom, legközelebb nem versz át bakker, screenshotot kérek majd
Memória használat jobb lett, de nem sokkal, 13GB Ram (18 helyett) és 20GB swapfile (24 helyett), 8GB vRAM tele (ugyanaz). GPU használat 100%, CPU 10%
Minden high-medium meg egyénileg leszedve pár cucc, stabil 60 a quick missionban (online nem néztem).
A pályák betöltése érezhetően gyorsabb lett.
-
#28087 Hát... faterkám, én mindig kártyával vásárolok és semmi ilyesmi problémám nincs. Tudom, ezzel nem vagy kisegítve, de gondoltam kicsit piszkállak ezzel.. ;) -
wolfhgb #28086 Csak ennyi a problemam a 2 napos vasarlassal! :)
-
wolfhgb #28085 Sajnos nem talalok lehetoseget a paypal on, h tudnam torolni a vasarlasom, mivel ott ugy szerepel a dolog, h befejezett tranzakcio, nem talalok refoundolasi lehetoseget, te biztos rutinosabb vagy, ha segitenel benne, talan boldogulnek vele, eddig meg sosem volt ilyesmire szuksegem. De hatha ujboli nekifutasra mar sikerulne a dolog es gordulekenyen menne a vasarlas, ha visszajon a mani. -
wolfhgb #28084 Iigazabol en sem kodot varok a harrierhez, hanem azt, h mivel azonnal elment az osszeg a paypal fiokombol
Es ez idestova mar 2 napja megtortent, talan tunjon el a modul mellol a fizetesre var felirat az edes fiokomban. Bosszantonak erzem, h a support meg csak valaszra sem meltat, miutan azonnal reagaltam a keresukre, h igazoljam a paypal vasarlast. Kicsit rohelyesnek erzem, es hihetetlennek, h nem talaljak a penzem. -
sakkay #28083 "We are at the point now that we are quite happy with the vaps coming of the Hornet LEX. So, we are now shifting our effect focus to the over-wing vaps. These are less commonly seen than LEX and wingtip vaps, and only really happen in very humid conditions (particularly at low altitude near/over the water). Today we have a very early look at these. As with the LEX vaps, these will be tuned and improved.
As mentioned, humidity plays a huge factor in the generation of vaps coming off the aircraft… wingtips, LEX, over-wing, and even the Mach cone (yes, planned for later). To model this properly, our current efforts to improve the weather system of DCS World current lays with adding a new humidity function.
We plan to move these vap effects to all our aircraft, not just the Hornet! Speaking of all of our aircraft, now is a great time to fill out your DCS World library. "
Annyira nem érdekelnek az ilyen effekt dolgok, de a szárnyingás' az egyik amit imádok, a másik meg amit akartam, hogy legyen az a kúp effekt. Kurvára örülök neki, hogy megcsinálják!!! -
#28082 A Harrier volt az első ilyen, ha úgy tetszik ezen tesztelték. A Hornethez sincs kód. -
#28081 Na pont ezért csináltuk a VHHW-t. :) -
#28080 Én megvettem a Normandia mapot és kaptam hozzá kódot. Aktiválás után ki is írta a szokásos üzenetet hogy még 9 lehetőség maradt.
Vagy ez a kód nélküli aktiválás csak a gépekhez van? -
#28079 Persze, hogy nincs kód. Ez az első modul, ami az acchoz van kötve és nem az e-mail címhez, ezért nincs kód.
Be kell jelentkezni a DCS-be (amúgy is kell) és jó napot. -
feca1229 #28078 Én is most vettem meg pár napja a Harriert de nekem sincs kódja, a többinek van ennek nincs, viszont tudom használni, tehat hozzám eljutott. -
sakkay #28077 -
Solt #28076 Részemről passz... abszolút nem vagyok képben ezekkel! :) -
#28075 Na várjunk csak, a Harriernek elvileg nincs kódja, ahogy protect.exe sincs a mappában. A modul telepítőben sincs ott a kód. -
Solt #28074 ED-től a Harrier-t pár napja és még mindig nem kapott kódot. -
#28073 Jah most nézem, hogy korrigálnom kell nekem is. Hornetre gondoltam, de gondolom átment. Csak a mobilozás nehéz a vastag nőgyógyász ujjaimnak meg "uzizik" velem... EDE huzzon bele, mert hamarosan forradalom lesz. Egyébként tömegével kellene hangot adnunk a fórumon, akkor talán valami elindulna jó irányba. Egy két hozzászólás tiltást eredményez. De tömegek ellen nem tudnának mit kezdeni. -
#28072 Mit és honnan vett? Én a CA-t és FC3-at vettem csak és egyből megjött minden. Nem értem, hogy neki mit szaroznak. -
Solt #28071 Én a helyedben simán töröltetném a vásárlást a paypal-l... -
#28070 Ne türelmetlenkedj, biztos vagyok benne, hogy nem Te vagy az egyetlen, várd ki a sorodat :) -
wolfhgb #28069 Kinek van tapasztalata edes supportal? Ezeknel hosszuhetvege van? Tegnap reggel 8 ota senki meg a fule botjat sem mozditja a problemam ugyeben. Azert ez vicc! -
sakkay #28068 Mondjuk érdekes-mert kicsit rászálltam a témára-oktató küldiben, MIG-25 ellen100% 5 célpontból 5. Direkt visszanéztem dobnak-e egyáltalán csalit és igen. Csak gondolom easy a pilóta. Mindenesetre egy általam beállított expertét meg alig lehet lelőni. Ok ez így is szar, csak finomítottam a hozzászólásomat. -
sakkay #28067 de tényleg. Jó lenne tudni, hogy véletlen, vagy végre javították. -
#28066 Nem akartam nevesíteni, hogy ki volt, csak a példát hoztam fel, hogy még a legaktívabban repkedők is belefuthatnak ilyen tévedésbe. Ezért jelent sokat, hogy ha csapatok összeállnak, akár virtuális repülőszázad, akár lazább, de vállaljanak "tantermi foglakozásokat", ahol nem repkednek csak elméleti oktatás van. Nincsenek illúzióim, ez nagyon nem divat, még egy manualt átolvasni is ritkaságszámba megy - kérdezni egyszerűbb és "majd megtanulom bevetés közben". Ehhez viszont rohadt sokat segítene egy jó kétkormányos oktatógép, amivel lehetne alap gyakrep-et, navigációt, kötelékezést, kötelékben manőverezést, BFM-et és alap fegyverzet használatot oktatni. -
#28065 AIM7 szar. Közelről használható csak úgy vettem észre. Addig meg 2 elmegy a levesbe. Tök felesleges erölködni vele még, mert 1 idő után idegesítő... Jelenleg annyit ér mostani állapotában, mint egy A10C és arra is használom. -
#28064 Naneeeeee, mennyit fizetett az EDe, hogy fényezd? :D -
sakkay #28063 Mostanában ahányszor visszanézek valamit...annyiszor jó!!!! Nálatok? Nincsen alternatív történelem'.