Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fehercsoki
Nem tartja meg a joyt, ehhez valóban FFB kell, viszont a te valós joystickod középállása esetén a virtuális joystick nem középen lesz, hanem ott ahol megnyomtad a trim gombot.

Egyébként a Huey kampány (ami a helihez jár) 2. küldetése most bugos? Leszállok a piros füst mellé és nem történik semmi.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.10. 13:05:01

lac coo
Koszi ! <#worship>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

HA trimmelsz helit akkor megtartja a joyt másik középállásban? Azt hittem ilyet csak az ffb G940 tud. Vagy félreértetem valamit?

Fehercsoki
Én ilyet használok, ha nem feltétlenül kell HOTAS, akkor szerintem ez a legjobb vétel (egyébként hamarosan lesz hozzá külön throttle is viszonylag jó áron, és a VKB Rudder is elég jó, jobb mint pl. az MFG Crosswind, viszont még olcsóbb is). MaRS szenzort használ mind a három tengelyen (VKB fejlesztette ki a Hall szenzor leváltására), illetve a #26001 -ben leírtam a Warthog problémáit, ezek a problémák a Gladiator-nál nem léteznek, nincs erős center detent (de lehet érezni hogy hol van a közepe + fém centering mechanizmus van az Mk.II-nél), szóval középen is pontosan és könnyedén lehet kezelni a joystickot (Warthog-nál például nem igazán érdemes úgy trimmelni a helikoptereket hogy középen legyen a joystick és kicsi mozdulatokkal lehessen korrigálni mint a valóságban, hanem máshol kell folyamatosan tartani a joystickot, mert középen nagyon erős a detent a hatalmas rugó miatt ami középen tartja a nehéz joystickot). A belseje ennek is műanyag (de üvegszál erősítésű, azaz elég tartós), viszont nem gagyi gömb gimbal van benne mint a Warthogban (vannak róla képek az interneten), ezáltal minden tengely független, azaz az egyik tengelyre kifejtett erő nem befolyásolja azt az erőt ami a másik tengelyen való elmozduláshoz kell, valamint a Warthoggal ellentétben nem köríven akar elmozdulni a joystick, hanem szépen és pontosan lehet függőlegesen mozgatni akkor is ha már oldalirányba ki van térítve a joystick (Warthognál nem független a 2 tengely). Warthog-ot egyébként nem lehet tekerni, szóval kell mellé valamilyen rudder pedál is. Van rajta elég sok gomb + mode kapcsoló + shift gomb, szóval elég sok a lehetőség (összesen 29 gomb elérhető így ha jól emlékszem), én csak az alap dolgokat állítottam be, a többit úgyis lehet egérrel kattintani a jobb helikopterek/vadászgépek cockpitjében. A throttle meglepően jó rajta, helikopter collective-et is nagyon pontosan lehet kezelni, van rajta egy kis csillapítás ezért nem lötyög, nem mozdul el magától, de nem is akad, finoman mozog. Van egy olcsóbb OEM változata is, Magyarországon ez Ravcore Javelin néven fut, néhány helyen le van butítva hogy olcsóbb legyen (keress rá az interneten), illetve kínai quality controllal készül (VKB közleményben jelezte hogy nem VKB minőség), illetve ez még a Gladiator MK.I alapján készült, viszont Magyarországon megvehető és van rá 2 év garancia (én inkább a VKB Gladiator Mk.II-t vettem). Ha még jobb joystick kell, akkor Warthog árban ott a Gladiator Pro (teljesen fém belsővel, de egyébként ugyanaz mint a sima Gladiator), vagy a Gunfighter aminek még jobb a belseje, de ez drágább a Warthognál. Egyetlen hátránya a Warthoggal szemben az, hogy nem lehet hozzá hosszabbítót venni (Gunfighterhez lehet), viszont minden másban jobb szerintem (én is Warthog-ot akartam először, de szerencsére rákerestem hogy milyen gondok vannak vele és milyen a gimbal).

Mennyire brutál jó lett a heli harc! Akinek van kamov, tegyen egy próbát, nagyon élvezetes! Mondom ezt úgy, hogy maga a gép egy herélt valami, nem is nagyon szeretem. Egyszerű repülni, illetve nem is az, hogy egyszerű, csak nem olyan autentikus mint a többi dcs heli... de nagyot lehet vele irtani! Főleg ha tűz és mozgás szerű valamit csinálsz a társsal! Alig várom a Mi-24-et<#vigyor>

lac coo
Bar ezt a valszeg fake Warthogot meg megvarom, nagyon remeg a kezem a vkb vetelen.
Valaki hasznal ilyent, mik a tapasztalatok ? Gladiator mk2....

Tom! Mennyire vagy túsz, DCS-hez hozzáférsz? Lenne egy G940-s kérésem. Kezdek idegállapotba kerülni...

www.smart-bus.hu

Nvidia.(Egyelőre)

Ka-50

Zseniális az FFB, konkrétan a DCS alatt a legjobb! 😄

www.smart-bus.hu

macleody
Nézegettem a Harriert, mondom üsse kavics megveszem hirtelen felindulásból, de nem volt annyi zsé a számlán, úgyhogy megúsztam 😊
macleody
Azt írta "amúgy is fos a dcsben az ffb" 😊
Akkor miért kapcsolja ki az FFB-t?

www.smart-bus.hu

macleody
De az van neki.
Sziasztok!

Annyi kérdésem lenne, hogy a DCS melyik videókártyát (AMD, Nvidia) kedveli jobban?

LeonSilver
Keresd meg és töltsd le a DCS Virtual Cockpit Server cuccot. Qrva jól lehet vele konfigurálni, el is menti neked, oszt' jó napot.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

molnibalage83
Igen. Nekem az két modult az accountomból tette fel. Sípolt, hogy nem jó a serial, meg ez meg az, oszt mégis működött elsőre a modul. A játék főmenöjéből fent a fogaskerék mellől telepítettem fel.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Már ez van szerintem is. Nem kellett egynek sem beírnom. A nevedhez van kötve minden egyből.

PhantomAss
Úgy tudom visszamenőleg is, és már be is vezették.

GOOBY, pls

Fehercsoki
Azt hallottam, hogy új DRM lesz, eddig 10 aktiválás és deaktiválás volt, az új DRM pedig elvileg az accounthoz köti majd a modulokat és nem lesz aktiválás/deaktiválás. Ez az összes modulra vonatkozik majd visszamenőleg vagy csak az újakra?

Érdekes a longbow szerót felnyomták 50 főről 70-re. Mondjuk nálam jól futott, de kíváncsi vagyok mi lesz ebből<#alien>

lac coo
Majd rajzolok egyet ... 😊)

Sajnos nem igazán van optimalizálva 3 monitorra. Nekem sem sikerült jóra. Oculus kell <#hehe> aaaaaz jó <#nyes>
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2018.02.09. 11:53:42

lac coo
3 monitor beallitasahoz hol talalok valami segitseget..? Most eleg nyakatekerten nez ki az egesz.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.02.09. 11:42:58

Neked nem G940-d van?

www.smart-bus.hu

GaBika6
A-10-nél jelentkezett csak ez a probléma. indítás után az a-10C elindult felfele. Ki kellett kapcsolni beállításoknál a Force Feddback-et és megoldódott a probléma. Azt hittem valami ütközés lesz, de nem. Szívtam vele én is...

Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2018.02.09. 09:15:45

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

lac coo
Igen en is erre tippelek 😊

LeonSilver
Ez ennyiért 100% - na jó, 99 - hogy csak a joy.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

lac coo
Azt doboz meretebol azonnal latni fogom, gondolom, at se veszem...

Fehercsoki
Azért jól nézd meg, mert még a 88900 ft is nagyon gyanús a komplett szettért, biztos hogy jár hozzá a joystick és a throttle is? Ha igen akkor vedd meg, ha problémás akkor meg visszaküldöd te is. Emag-nál a komplett szett neve "Thrustmaster HOTAS WARTHOG", a te képeden pedig mögé van írva a "Joystick" is, szóval lehet hogy a kép rossz.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.08. 12:04:06

lac coo

60000.-Forintért számlára 2 év garanciával és a 14 napos elállási joggal konkrétan ajándék szerintem! 😊

www.smart-bus.hu

Most kipróbáltam, akkor húzza hátra ha elengedem... ha fogom akkor nincs gond. Van a bot oldalán egy érzékelő, ha elengeded a botot akkor kikapcsolja az FFB-t, ilyenkor kezdi el hátra húzni az A10-ben.

www.smart-bus.hu

Fehercsoki
Európai webshop szállít Magyarországra (néhány munkanap alatt megérkezik), 2 év garanciát adnak és elvileg jó a support is.

lac coo
Nekem tul olcsonak tunt 😊)) Fene tudja mi baja van...

Ezeke a VKB cuccok csak kulfoldon kaphatok ?

macleody
Köszi, akkor megvan a megoldás. Nem kell A10c-t repülni vagy kukába az FFB-s joyjal 😄
Nem, azóta nem játszottam az A10C-l, vártam a 2.5-t... 😊

www.smart-bus.hu

macleody
Solt, írtad nemrég, hogy A10C-ben az FFB hátrahúzza a joyt. Megoldódott? Gabika épp ezzel kínlódik most.
Akkor annyiért én elhoznám... a bontatlan új ára ennek a duplája körül van.

www.smart-bus.hu

lac coo
Elvileg kep alapjan komplett szett volt...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.02.08. 10:24:50

Ha nem csak a gázkar volt annyi, akkor számlára garanciával jó vétel 60000.-Forintért... eleve van 14 napod az elállásra, az alatt kiderül ha valami gáz van vele, utána meg ott a garancia amit még mindig intézhetsz a TM-l.

www.smart-bus.hu

lac coo
° A kosaramban volt de visszamondtam vegul, majd ujbol kirakjak gondolom....

lac coo
A kosaramba volt fe viddzsmomdtsm mar....

Én nem látok ilyet...

www.smart-bus.hu

Fehercsoki
Ja 2 év gari, csak kérdés hogy tudod-e érvényesíteni (bár jobb a helyzet ha a forgalmazó nem az emag), PH-n van egy használt 40-ért, inkább kipróbálás után vedd meg azt szerintem. Emag egy román bolt, nem magyarországi, ezért gyakorlatilag azt csinálnak a vásárlóval amit akarnak, a magyar fogyasztóvédelem nem tud velük semmit sem kezdeni, keress rá hogy milyen tapasztalatok vannak az emaggal. Ha Warthog-ot veszel akkor szerintem mindenképpen vegyél a gimbalhoz dust covert (kb 4 euró, EU-ból lehet rendelni), illetve hosszabbítót.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.08. 09:49:37

lac coo
90 rol 60 ra levittek az arat ket ev garival....

Fehercsoki
VKB Gladiator MK.II a legjobb ennyiért (vagy olcsóbban a Ravcore Javelin ami ennek a régebbi változata, viszont OEM változat kínai quality controllal), ha HOTAS kell akkor pedig a Thrustmaster T.16000M FCS HOTAS (viszont a minőség az pont olyan mint amit egy olcsó TM joysticktól lehet várni). Emag-tól én nem vennék semmit, nem tudom hogy mennyivel lenne így olcsóbb a Warthog, de nem éri meg, az újracsomagolt azt jelenti hogy valaki visszaküldte, valószínűleg azért mert volt valami baja (Warthognak elég sok hibája van sajnos). Egyébként a Warthog csak kívül fém, belül műanyag, ráadásul nem is jó fajta, gömb gimballal rendelkezik, ami hajlamos "ragadni", valamint nem függetlenek a tengelyek (azaz ha pl. elmozdítod balra a joystickot akkor ha felfelé is el akarod mozdítani akkor az nem igényel extra erőhatást, valamint egy köríven akar elmozdulni a joystick a gömb gimbal miatt, ezért például nehezebb egyenesen felfelé mozdítani ha már pl balra is elmozdult a joystick), valamint az O-ring is hajlamos szétszakadni és kiesni a joystickból, illetve a por bele tud menni a gimbalba mert nem fedett.
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.02.08. 09:43:31

lac coo
EMAG on van egy ujracsomagolt Warthog, van ertelme beprobalkozni vele ?

lac coo
Kb 30 000 ig melyik joy eri meg manapsag az arat, nem igen ismerem ezeket az ujakat...?
Regi saitek mar lotyog mindenfele..

LeonSilver
Hááát... én már begyűjtöttem 😊 És pont azért, amit említesz. Remélem faszán csinálják meg, bár nekem az edigi modulokkal sincs semmi bajom.

Fuu azt azonnal megvenném..és mit gondolsz az f-18-ról? Azon is gondolkozok. Végülis multi-role gép, a földön szétbaxni mindent-is elég jónak tűnik<#nevetes1>