Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • HungaroJET
    #2822
    Előbb-utóbb lesz minden mi szem-szájnak ingere: F-111 is. :)
    F-111 modell van a régi Flanker2-ből ami elég gagyi-molyrágta, de FSX-ből "elég gyorsan" össze lehet ügyeskedni egy szebb 3D "részt"
    kb. még 5-6 év és nagyon tuti lesz MINDEN a DCS körül.
    Már pár éve prognosztizáltam az FC3-at és a Harckocsis-CA váriációt is. (miután lecseng a BS1 és a WH)
    Persze nem azért mert hatalmas jövőbe látó Jedi lennék :D, csak azon oknál fogva, hogy ez volt a leglogikusabb lépés és volt néhány erre utaló "jel" egy csomó fájlban.
    Lesznek hajók is - ami szerintem még összetettebb lesz mint egy repülő, de addig még sok víz lefolyik a Dunán. Nagyon sok minden függ egy katonai megrendelőtől és hogy az mit enged meg majd EDének - kidobhatja-e "tesztelésre" nekünk a "butított/leegyszerűsített" változatott (WH)
    Egyébként meg EDének is muszáj változnia. (míg rájönnek, hogy nem lesz mindenből katonai alkalmazás, és addig is meg kell élniük valamiből)
    Természetesen a fő célcsoport szerintem még most is a katonai felhasználóké - még mindig vallom, hogy mi mindannyian csak nekik tesztelünk - ,de azt már kezdik belátni, hogy kellemes, izgalmas (és változatos!) multiplayer nélkül nem lesz BestSeller egyik termékük sem - katonai oldalon sem.
    No ezért kellett a World első lépésként, hogy egybe lehessen gyúrni mindent.
    Nem utolsó sorban pedig szerintem már van DCS Mi-8 és Mi-24 is, csak azzal is kivárnak még. Lehet, hogy 3D fülke még nincs, mert a jelenlegi megrendelő/felhasználó valódi fülkével "repül", de az tuti, hogy a (véletelnül?) felkerült Minyó+Nevada videót nagyon gyorsan törölték.
    ...tényleg: valaki nem mentette el a videót ?

    és utolsó bekezdésként, még az is lehet, hogy gondok vannak EDe háza táján - széthúzás, fejlesztők kiválása, betegség, stb.
    Valószínűleg még remélik, hogy Ők aratnak majd az új Scenery-kkel (is), míg be nem látják, hogy már nem győzik az egyre komplexebb és szerteágazóbb melót.