Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • repvez
    SAkkay-al való beszélgetésunk válaszára reagáltál , hogy bele tudj szolni a magasroptu HT szövegedet.Érdekes csak akkor jelensz meg amikor valami ilyet kell kitárgyalni.
    Akkor a gyengébbek kedvéért mondatelemzés következik:

A viccet félretéve én is igy gondolom, de a multiroll gépek fontosabbak lennének, mint a régiek .

Sakkay beirására reagálva még mindig a DCS vonalon belül maradva megemlitettem, hogy multirole(nyelvtan náci, mintha Te nem irnál minden második szavadba idegen szavakat vagy elgépelést) gépeknek több haszna lenne a játékban mint a régi tipusoknak.

Bár az a gond, hogy a nyugati gépek annyira fejlettebbek az azonos érában is a keleti blokkal szemben , hogy esélyük sincs .

Az elöző mondatot továbbgondolva , bármelyik multirole gépet is készitenék el a nyugati tipusok közül az fölényben lenne a keleti társaihoz képest.

A mig-21/23/29-es a kedvenc gépeim közé tartoznak, és örülök is neki, hogy végre normális szinten kidolgozásra kerül, de egy kampányban, egyikbe sem szivesen ülnék, mert esélyem sem lenne a nyugati vasakkal szemben .
    Még mindig játékon belül maradva a felsorolt 3 tipus használhatóságát irtam le a játékban szereplő nyugati gépekkel szemben.

Multiroll képes keleti gép meg még mostanában sincs ami olyan szinten képes prec fegyverek autonom használatára , mint akár egy F16-block 50

Lehet , hogy ez a mondat zavart meg ,mert ez egy kitekintés a játékon kivülre és egyben utalás az első mondatra amolyan keretbe foglalva, hogy Mégha keleti modern gépet is készitenének el akkor sem ütné meg azt a szintet mint egy régebbi block 50es szériás Falcon.

Még mindig nem értem, hogy hol voltak benne a hidegháboru , a szu27sz, vagy bármely általad felsorolt géptipus a mondatomban, de biztos bennem van a hiba, hogy én nem tudom értelmezni a mondatokat egy játék forumban és nem én vetitem ki minden egyes leirást a való életbe és vezetem le a legapróbb részletekig a Vh3at belöle.Mindezt ugy, hogy saját állitásod szerint egy percet nem játszol vele vagy a BMS-el.

DE én sértődök be .