36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wittman
    Macrium reflect ingyenes home verzió.
  • wolfhgb
    Bocs az off ert elore is!!! :) Azert csak nem bannoltok! :) Na szoval, tud valaki valami fasza kis egyszeru progit, amivel winyot lehet masolni mukodo rendszerrel egyutt masik winyora, ugy h mukodjon tovabbra is? Jobban mondva ssd t, de kb ez mindegy. Kinottem az ssd m, cserelve lesz es nem ohajtanek mindent ujra huzni ra, mert tok jol be van love.
  • VO101Tom
    11:40 felé... abban ül.
  • PhantomAss
    A hsz-ban olyasmit írnak hogy a Flanker tele tankkal repült ami fasság. Fél tankkal kellene kb és akkor bizti job lenne.
    Bár én azt sem látom a videóban hogy hol a 27-es :D
  • VO101Tom
    Hogy a 15-ös BFM-ben ennyivel jobb mint a 18-as, az nem újdonság, tömeg-tolóerő aránya sokkal jobb. Viszont az meglepett, hogy a Szuhoj még a 18-asnál is ennyivel rosszabb (mint írtam, lehet pilot error is, de ugyanezek repülték a 15-öst és a 18-ast is korábban, szóval nemtom).
  • sakkay
    Mondjuk a 18-as srác is csinál fura dolgokat-de az is igaz, hogy a modern dogfighthoz annyira nem értek.
  • VO101Tom
    Hornettel dogfightolnak különböző gépek ellen, 1v1 és 2v2 is. F-5 meglepően jó ellene, a Szuhoj viszont elég gyengén muzsikált (ez lehetett pilota skill miatt is persze)...

https://youtu.be/JbQcSKZC4i8
  • molnibalage83
    Hát, a Hornet amúgy sem az a bomb truck... CL pótossal is 8xMk-83 a plafon...

Multifunckciós vas, de azért nem egy A-6E sem terhelés sem hatósugár terén. Az A-6-ot azóta is siratja a US Navy, azóta nincs 600 nm bomber. Az F-35C-vel sem sikerült stelath konfigban ezt hozni, picit lecsúsztak róla.
  • macleody
    Nem. Arról, hogy nem lehet ennyi bombát felpakolni a Hornetre csak mókolással. Bár azt írják a későbbiekben lesz rá lehetőség, csak még bugos a cucc.
  • sakkay
    Nagyon állat vidi!
  • molnibalage83
    Ez arról akar szólni, hogy a pontosabb gép segítségével bombáz a másik? Vietnámban csináltak valami ilyesmit a Skywarriorokkal. Asszem.
  • macleody
    Az mindenhogy csúnya
  • VO101Tom
    De csúnya az a 18-as ezzel a festéssel
  • GaBika6
  • repvez
    Nem tudom mennyire néztél utána más megoldásoknak, de ez ugyan azt az elvet követi mint a VIVE és ugyan azzal a lighthouse szenzorokkal kompatibilis .
    Amiket a fejszeten látsz azok infraledek ezek pozicióját érzékelik az általában a menynezetre átlósan felszerelt szenzorok.
    Az általad linkelt videonál is ott a feje felett az a kis fekete doboz.
    Igy nem a laptop mellett vagy benne van a kamera.
    emiatt minimum 3 kábelt kell a gépbe dugni.
  • sakkay
    Ja valószínűleg. Várom a tesztelők mint mondanak.
  • Rushx
    Beépített, se a laptopnál nem látni és itt a videón, odapörgettem, tele van kis lencsékkel, azok szenzorok. Szerintem azok a szenzorok követik a mozgást így csak kábel van és ennyi, nem kell kamerázni vele.

https://youtu.be/Lc4MWl7ClDo?t=228
  • sakkay
    Passzolom. Még nem láttam hivatalos tech leírást.
  • Rushx
    Itt jól látom semmilyen kamera nincs a laptop mellett ami követné a fejet? Ezen már beépített vagy a latop kameráját használják?

https://www.youtube.com/watch?v=93Fd8atublU
  • sakkay
    Kezd érkezni a primax 8k a teszterekhez.
  • Rushx
    Ha telepíted a dcs t ccleanerbe is van meg a windowsos helyen is ahol a programokat lehet uninstallálni, ugyan az. Ha nincs már uninstallálták. Ha manuálisan csak törlöd a könyvtárat delete gombbal nem lesz baj max lesz kis szemét a registrybe meg c meghajtón pár beállítás meg track file ha repültél. A nagyobb helyet a dcs könyvtárral tudod felszabadítani. Mindent megtalálsz ott hol írtam lentebb.
  • croatianus
    Pedig nincs "uninstall" exe sehol (egyébként ha lenne, akkor a telepített programok listájában is benn kéne lennie). Szóval végül is erre irányult volna a kérdésem, hogy akkor most ilyenkor mi van? Ezek szerint kéne lennie, csak nekem nincs?
    Ha egyszerűen manuálisan törlök mindent, aztán registry tisztítás, az vajon baj-e?
  • Rushx
    Előfordulhat hogy az első dcs world mappába belépve van egy ugyan olyan ott abba is lépj be, más hogy nem lehet, mindent úgy írtam ahogy kell.
  • croatianus
    Köszi, de itt mindjárt az első ponttal van probléma. A DCS world mappában nem látok semmiféle uninstall lehetőséget.
  • sakkay
  • Rushx
    Dcs world mappa ott uninstall!
    C meghajtó, users, saját neved, saved games, ott dcs world mappa törlöd.
    Utána C meghajtón a rejtett mappákat lehetővé teszed hogy látni lehessen, rendszer fájlokat is.
    C meghajtón users, saját neved, Appdata, Local, dcs könyvtárt törlöd.
    Rendszergazdaként regeditet megnyitod, HKEY_CURRENT_USER/Software/ itt az Eagle Dynamics mappát törlöd.

Biztonság kedvéért csinálj egy CCleaneres registry takarítást is.

Ennyi!
  • croatianus
    Üdv!

Lehet, hogy hülyének tűnik a kérdés, de meg tudnátok mondani, hogyan tudom eltüntetni a gépemről az egész DCS world-öt?
    A telepített programok listájában nincs benne, és máshol sem találok efféle opciót.
    És a gúgl se akar a barátom lenni...
  • Rushx
    Ne haragudj!

"The ground/air based early warning, surveillance, command, and intelligence systems all feed the MiG-29 through the LAZUR data link system and directs the pilot via "Fulfill Commands" to take all the necessary actions to complete his misison. The LAZUR takes over the control of many of the difficult weapon system management tasks such as antenna/scan selection, emitter activation, proper intercept headings/altitudes to the target, weapon arming, etc. The MiG-29 also has "internally generated" automatic modes run through the auto-pilot and navigation computer for return to base options and improving aircraft stability"

Innen van+ ED fórumon orosz pilóták irkáltak róla: https://www.fxp.co.il/showthread.php?t=84620
  • Solt
    Egy dolog a DX12 támogatás és egy teljesen másik az amikor maga a játék is úgy van megírva, hogy igényleje is azt. A techdemo gyönyörűen megmutatja ezt. Majd ha a BF1 jóval nagyobb látótávot alkalmaz és ezáltal jóval több objektum lesz a képen, akkor nem fog több FPS-t adni DX11 alatt. Amíg marad a csőjáték jelleg addig persze, hogy jobb eredményeket fog adni az évek óta csiszolt DX11-s verzió.

A DX12 / Vulkan a CPU limites helyzetekben jön jól, akkor amikor a CPU felől már nem tud több adat jönni és a GPU csak malmozik. Tipikus példája ennek az ArmA3... ahogy emeled a látótávot és egyre több objektummal kell számolnia úgy esik az FPS és mellette a GPU kihasználtság.

De kár ezt ragozni addig amíg BF1 szintű "csőjátékok" kapják meg... nagy látótávolságú szimek alatt, vagy több tízezer egységet megmozgató RTS-k alatt kéne tesztelni és akkor kb azt látnád mint amit a techdemókban.
  • sakkay
    Mert ha beülök a falconba és alacsonyan repülök-sajnos küzdök a hányingerrel-és nem az élethű kinézet miatt. Persze ott van sok minden, ami a dcs-ben nincsen, de ha már az ember repüli ezt a szar dcs-t, marha nehezen ad alább. Múltkor beszéltünk Tommal, hogy miért nem repülöm a falcont tovább, sok mindent mondtam, de van valami amire most jöttem rá. AZ f-18 sokkal jobb repülni, egyszerűen brutálisan élvezetes. Lehet amúgy csak azért, mert a grafika sokkal jobban vissza adja az érzést-nem tudom.
  • sakkay
    Egyrészt igazad van. Másrészt az energia megvan benne, csak tök másra használták mint amire kellett volna. Egyrészt a grafika-nem részletezem(kibaxottgyönyörű) Másrészt az a sok gép. Ennyi erő másra elosztva Kánaán is lehetne..
  • repvez
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    egy kis összehasonlitás
    Elvileg ez a játék a megjelenéstől támogatja a dx12őt. ahhoz képest dx11 alatt több FPS van és ugyan anyni magot használ. Én nem látok semmi elönyt a kettö között, hogy amit a techdemokban volt.
    Itt elvileg ugyan az a jelenet, tehát nem lehet több egység , ez akkor magával kéne hoznia azt, hogy ha hatékonyabban kihasználja a több magot és a GPU-t akkor tobb fps-nek kéne lennie, vagy ugyan annyi fps-nek , de alacsonyabb CPU terhelésnek.
    Ez olyan mintha egy 8hengeres motorral mennél az emelkedőn dx11 alatt csak 2 henger dolgozik és max gázon tud csak felmenni a dombra 60km/h-val,vagy dx12 alatt menne minden henger és alapgázon felmegy vagy max gázon de akkor 130al is felmegy.

Mert a techdemo est sugalja, de a valóságban ebből semmit nem látunk eddig
    techdemo
    , pedig már több éve kint van, de nagy lett a csend körülötte
    Ezért nem füzök én már nagy reményeket arra, hogy bármi is változás lesz a közeljövöben
  • molnibalage83
    És kb. 9 éve nem repülök már egyikkel sem. Mindig a "majd, ha megcsinálják". És egyikben sem csinálják meg amit kéne...
  • molnibalage83
    Nem Lazúrnak hívják, de van AVR és data link kapcsolat, de csak orosz gépeken...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.06.08. 21:31:27
  • molnibalage83
    Valahol elképesztő, hogy 20+ évvel későbbi eszközökkel és erőforrássokkal képtelenek egy 20 éves játék szintjét elérni....
  • sakkay
    Úgy látom nem látom a belsimteket. Ennyire beolvadt?!
  • Solt
    Én tényleg nem emlékszem ilyenre... Arra emlékszem, hogy a kirajzolható objektumok száma lehet a többszörös, de FPS értékek sokszorosára nem emlékszem! :) Tán egy videó dereng ahol egy RTS alatt a DX9-s mód már kifeküdt, 1-2 FPS-l döcögött a DX12 alatt meg még 30-40 FPS ment...
  • VO101Tom
    Én is emlékszem olyanra, amikor a DX12-őt még csak fejlesztették, olyan számok röpködtek, hogy 3x meg 6x jobb fps lesz Dx12 alatt ugyanannak a programnak.
    Aztán jött az apróbetős rész
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.06.08. 19:17:32
  • Solt
    Ezt már annyiszor kiveséztük... először is, én nem emlékszem többszörös FPS ígéretre, másodszor ezek a cpu limit enyhítésére jók, vagyis a dx11-hez viszonyítva jóval több objektumot tudnak kezelni anélkül, hogy összefosná magát az egész! Lásd arma széria és a látótáv növelés esetét.

Ahhoz, hogy a dx12/vulkan előnye érvényesüljön vagy új engine kell, vagy alaposan át kell írni a régit, amibe beletörhet a bicska, lásd szintén arma.

Tehát attól, hogy valamire rámondják, hogy az dx12-s még nem jelenti azt, hogy például objektum számban az adott motor feszegeti a határokat.
  • Rushx
    Létező dolgokat írtam le meg azt én hogy oldanám meg mert ezek mint pl a datalink titkos adat azért nem tudják a gépek, sőt merem állítani évekbe tart majd a mig 29 is meg a su 27 is míg el nem jut arra a szintre mint a mig 21 hogy sehol nincs már akkor talán megengedik hogy leszimulálják.