Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
megint mejött az 502-es error kód 😄 😄 Mondom én, hogy elkurták 😄
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Nekem még mindig nem sikerült elinditani a frissitést, pedig már 18gb szabad helyem van a c meghajtón ahol a steam van, viszont a játék könyvtára meg a h meghajton ahol szintén van 14gb szabad hely és mégse kezdi leszedni a 9gb os frissitést.
Ki érti ezt ?
A legdurvább teszt a dcs-ben a ka-50 mission-battle küldi! Több 100 egység harcol kis helyen folyamatos tüzérségi támogatással v sinc végig 60 fps max grafikán! NAgyon állat!
Ka-50
Egyébként megerősítve, a steam-s open beta is már a 2.5-t tölti le.
www.smart-bus.hu
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
steames open beta 1.5.8 as volt nálam
Utoljára szerkesztette: repvez, 2018.01.31. 19:24:49
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.01.31. 19:25:32
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2018.01.31. 19:22:53
www.pumaszallas.hu
Steam-re még nincs 2.5 tudtommal.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.01.31. 18:24:43
www.smart-bus.hu
vagy ez csak egy segédprogi az 1.5.8 as bétára
Ez az 1.5 open béta nem világos. Hogyan lesz a sima 1.5 open béta??
Úgy döntöttem nem várom meg az 2.5 béta exét, ami elvileg holnap jön, hanem felrakom ma.
2.5: medium, deferred shaders off, mirrors off, trees 100% (mivel nembírom a földből előttem kinövő fákat 😊 CF/SLI-re kiváncsi lennék,nem próbálta vki?
Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.01.31. 11:38:52
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Tegnap elindítottam az open béta (1.5.8) frissítőjét, ami feltette a 2.5-öt majd megkérdezte, hogy a 2.1-et törölje e, merthogy a továbbiakban nem elsz támogatottsága.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Sajnos most nem tudom mit kell bírni de az Ede fórumon ott van.
Meg valamol az update.dcsworld.com vagy valami hasonló címen van külön program hozzá
www.smart-bus.hu
Az új verziónál is a nagy füstölgő területeket csak képekben mutatták mozgás közben nem
Én letöröltem mindent és majd szűz telepítésként teszem fel steam-ről, kíváncsi vagyok. Mondjuk én meg a Nevada-l voltam így... sokkal többet vártam, nem ájultam el a kinézettől, de aztán beértem azzal, hogy legalább nincs akkora CPU limit. Aztán amikor visszaraktam az 1.5-t, akkor döbbentem rá, hogy a Nevada mégis jól néz ki. 😊
www.smart-bus.hu
Majd este meglesem. De! Nekem az első benyomásom az, amit már írtam - plasztik! Kábé oylan érzésem van, mint amikor gyerekként lementem a Körmenden a Gáloshoz és vettem 2-3 forintért műanyag katonákat, indiánokat és "kóbojokat"...
Persze lehet, hogy csak én vártam túl sokat és az is lehet, hogy egy újratelepítésnél esetleg ez változni fog. Az biztos, hogy nem vagyok hasra esve tőle.... :/
www.smart-bus.hu