Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Rushx
    Sértődött azért vagyok mert banoltak sok helyről és levegőnek néztek, amit megértek mert sok csúnya dolgot tettem. Akkoriban nagyon ráértem szimezni és ezért volt ez a csináljunk már valamit dolog. Mostanság már van melóm, leköt és azzal is foglalkozok. A modorom meg azért ilyen mert apám 30 évig bent volt bázison fegyveres, és ott nem kérni szoktak hanem parancsolni úgymond, szóval ilyen katonás, és ez átjött ide is rám, meg én úgy fogom fel ez miatt bárki kritizálhat. Megállok figyelek rá és látom ha ért hozzá akkor már van egy ember aki mellett fejlődhetek. Olyan közegben te se fejlődsz ahol nem vagy rákényszerítve. Kritikából tud legjobban tanulni az ember és válhat jobbá. Azért nincs tisztelet az írásomban ha úgy érzed mert sok ember cseszett ki velem, vezetett meg. Volt aki besértődött mert 22 óra után nem ültem le játszani vele, nem értette meg, ezért mentem a levesbe és lettem senki. Vagy merészeltem valamihez érteni és mertem leírni a véleményem. Vagy hosszú hónapokon át használtak utána dobtak a levesbe. Én nagyon örültem volna anno ha 59th esek közül akik nagy nevek jöttek volna és csomót tanulhattam volna tőlük vagy mástól, olyat hogy csak pillázok mert ilyet még nem láttam. Az évek során tudod kb 2 évig nem ment semmi csak örömrepkedés és azok akik komolyabban repültek, volt aki ott is hagyta a csoportot, konkrétan facebookról is törölte magát. Egy másik még fent van de nem tudom mit csinál manapság. Potenciális tagok voltak akik vágytak a tudásra nem fun flightra. Ők belefáradtak én még itt vagyok mert szeretem a légi harcot, kb gyereknek a cukros polc olyan még mindig ha meglátok egy sukhoit :) Ennyi lett volna az előzménye ennek de azóta már változtam, anno írtam az volt a probléma hogy túlságosan ráértem, most hétköznap max ha nagyon akarom akkor 3 - 5 órám lenne repülni ha mindent félre lökök. Régen meg kb reggeltől estig. Felfogtam azt is nem szabad kritizálni, ezt az egyet kéne megtartanom, és ha lenne segítségem benne akkor tök jól kijönnénk a többiekkel is. Eltudnám a régi dolgokat engedni mert hiányoztok és jó lenne akár csak ott lenni, miután lenne új gépem repülhetnénk is. Videóim sajna már nincsenek, eltűntem sok helyről hogy ne zavarjak másokat mert nagyon mérgező voltam, így most új van. De amint lesz gépem és lenne rá igény sok órányi témázgatós videót tudnék csinálni repülés közben külön a légi harcról. Taktikákat, manővereket, avionika működést, légi akrobatikát advenced szinten, rakéták működési és használati módjait, kötelékrepülést, navigációt, vizuális landolást, akár szűkfordulósat, sok mindent főleg orosz technikával. Szóval a legnagyobb jó indulattal írom anno mindent én vittem el hibát sarat problémát míg kb majdhogynem inaktív volt a csoport a megalakulása után. Mostanság látom sok aktív tag van nem kéne már vergődnöm, meg van külön aerobatic server ahol leköthetném a fölös energiáimat. Nagyjából ezért vagyok, voltam ilyen...