36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#27782 ED nek is kell bevétel és ezzel a húzással kis fejlesztéssel ilyen irányból is lehet bevétele és népszerűbb lesz a terméke. Több pénz, több dologra jut fejleszteni. Másik amit kiemeltek a kezdő tanuló pilóták és ED erre akar építeni hogy húzza be az embereket a játékba
Jajj, ezt ne. Itt ne. Neked abból rohadtul nem lesz jobb, hogy az ED egymillió vagy tízmillió dollárt keres a buta modulokon, neked nem fogja az újabb Hornetet vagy mást olcsóbban adni, vagy felvenni több embert, hogy a bugokat javítsák. Wags is elmondta egyik Hornet videón (nyilván nem ww2 topikban), hogy ED-nek messze a legjobban a ww2 modulok érik meg. Kis bekerülési összeg, legnagyobb haszon! És mi van a ww2-es modulokkal? Külön eladták a térképet, amin van 80km beépített terület, külön modulként megvehetted ugyanahhoz a térképhez tartozó AI tankokat és az AI B17-est. A Spitfire meg több mint egy éve nincs befejezve. Ennyit számít ED-nek, hogy a ww2 a legjobban fialó tehenük. -
sakkay #27781 Amit Repvez írt. HA lenne normális keret, nem is lennének olyan gondok amiket írsz. -
sakkay #27780 " térképek-az újak-hihetetlenül gyökér választás(ok), a géppark nem kevésbé. "
Igen, a koncepció az tökéletes homály... -
#27779 Ha az EDE az elején azt csinálta volna, hogy a FC mellett elkezdi a külön gépeket gyártani , már akkor csinált volna egy dinamikus kampányt és a meglévő 8 gépét felhozza a mostani kattinthatós szintre, és csak utána kezdi el az uj modulok gyártását akkor más lenne a helyzet.
Az a pár gép elég lett volna arra, hogy mindenkinek meglegyen a kedvence és kitanulja.
Az ede koncepció ott bukik meg, hogy azt akarja hogy mindenki minden modult kivülről tudjon használni. ahelyett, hogy egy olyan környezetet teremtett volna ahol multiban egy dinamikus hadjáratban olyan emberek találkozzanak aki profi a földi támadásban mig egy másik a légiharcban és kisegitik egymást a sikeres küldetésért
Ha a legnépszerübb tipusokra koncentrált volna akkor mindenkinek meglett volna az a kedvence amit megtanul és tudná használni.
DE egy viggen vagy egy c101-es és hasonló gépekkel nem lehet tömegeket megmozgatni ( nem akarom az érdemeiket elvenni), de fele olyan népszerü mintha helyettük már lenne F16, mig 29 , stb..
Csak a BMS-t tudom felhozni példának, nincs csili villi grafika nincs tucatnyi géptipus még is nagyobb multi élet van mint a DCS-ben ÉS mégcsak az se nagyon kell , hogy olyan gépek legyenek akik párban vannak egymással mégis megvan az egyensúly -
Rushx #27778 ED hangsúlyozta fórumon hogy betudná bármilyen admin állítani a szerverén milyen modulokat akar(kattintható nem kattintható), szóval rend lenne. Vérpistikék lennének külön szerveren. Én nem foglalkozok vele hogy kétirányú lenne, ha gyorsan szórakozni akartam régen is labelses szervert választottam és írtottam a botokat meg szivattam a kezdőket, a nagyok játszótere meg a 104 es szerver, ott meg én se voltam mindig ász.
Én tovább álltam nem látom benne a jövőt és létezik hogy 7 - 8 év szimezés után van élet úgy hogy nem repülsz egy mp et se. Sokat töprengtem rajta ha kattintós is lenne az is erre a sorsra jut mert belefásulsz, semmi se örök és egy idő után magadat sanyargatod. Egy idő után mindenkit felpezsdít egy váltás. De ezzel hogy sok modul lesz vissza tudnának csalni, pl KA 50 vagy KA 52 azt is akkor ha tennének rá R73 at meg láttam 50 esen vagy 52 esen KH 35 öt. A Szu 27 upgrade KH 29 T és TE meg KH 31 meg Kab 500 és Kab 1500 maga a totális orgia. Meg szűnne az hogy nem kell kerülgetnem 104 esen az SAM campereket akik ülnek az SAM fölött és max akkor jönnek rád ha közel mész. Ráküldenél 150 km ről 2 KH 31 et az SAM ekre vagy eleve futnál pár kört csak ezekkel, megszűnne az SAM utána nincs védelem lehetne menni betörni az ellenfélhez. Modernebb OLS 30 vagy OLS 35 pl még erősebb passzív felderítés, hatásosabb taktikák nem csak 40 km ről utánégetős célpontokat deríteni vagy ha utánégető sincs max 20 hanem lenne 80 - 90 km head onba. Netalántán zavarás álló TWS mód pár R77 el vagy passzív fejes variánssal alap L150 Pastellel passzív módba datalinken spamelni az R77 et mint az OP F 15C a TWS módjával.
Szóval ja, én is akkor lépek ha már árulják a modulokat és lehet jönni. -
sakkay #27777 Szerintem te nem érted ezt az egészet-mi a faxnak lehet örülni ennek a sok bixbaxnak?! Egy egyszerű példa Felmentem múltkor 50k lábra, és mivel új a joy beállításom-véletlenül lekapcsoltam az oxigént. Először kettős látás lett, ami olyan élethű volt, hogy másodpercekig azt hittem, nálam van a gond(komolyan), aztán egyre jobban szarabbul lett a pilóta, míg a végén elájult. Na ez a szépsége a szimulátornak.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.06.07. 20:37:45 -
Solt #27776 -
sakkay #27775 Akik miatt él a hc szim, azok mi vagyunk. Na most van a dcs meg a falcon nekünk-de az már nagyon vén. 2vh ban meg a clod és ennyi. Minden más fostalicska szimnek látszó lövölde, ott meg vannak azok akiknek te örülsz ha itt is megjelennének. Tisztelet a kivételnek. Hidd el, remek hülye szűrő a hc bonyolultságú szimulátor.. Miért kellene ennek örülni-hogy ha netán igazad lenne és itt is megjelenne a szerókon a sok egybites vérpisti. Ez nagyon kétirányú fegyver ám. A dcs-nek eddig tisztes haszna(hajjaj) volt a hc szimkedésből is és ez pont nem jó irány. Főleg, hogy repülős játék 2 gombos indítással van is, meg lesz is elég. -
Rushx #27774 Pont az a lényeg hogy a szerver tulajdonosa eldönti mit akar, akár vegyesen akár csak kattintható akár csak egyszerűsített, a lényeg a választás joga. Ha több lehetőség lesz több embert is jelent.
Az egyszerűsített modulok lényege pont az hogy automatizálva vannak, ha pl a te farokfutós példád van felhozva akkor gondolom automatizálják és ne szenvedjen vele a kezdő akinek elvehetik a kedvét a játékról, egyszerű, ED gondol azokra is akik elbizonytalanodnak egy ilyen problémától és uninstall. Ha meg kellően reklámozzák hogy a kattinthatós modulok jobbak akkor ha érdekli megveszi azt is mivel már gyakorolt a könnyített modullal, vagy az is lehet eleve nincs is rá igénye. Egyszerűen azokat is meg kell fogni akiknek nincsen ilyenekre igényük.
Hangsúlyozom ED a multira is összpontosít, ebben a dinamikus kampány is benne lesz mivel még fejlesztőket is felvett.
Személy szerint én most ott vagyok hogy nem játszok egy ideje és ami történik a játékkal totál érdektelen, de mivel láttam hogy lesz FC4 meg még több gép akkor talán visszajövök, és sztem ED is látja ezt meg te is jól írod le, ez mindenkin kiüt, addig érdekel míg megtanulod utána be a sarokba mert nincs koncepció, max ha fanatikus vagy meg függő egy típussal szemben. -
sakkay #27773 Még szerencse, hogy olyan drága -
Rushx #27772 Elvileg lesz dinamikus kampány. Pont amit írsz arra próbálok utalgatni hogy ED felismerte hogy multiban kéne neki javítani hogy összehozza az embereket és több lehetőség legyen. -
Rushx #27771 Volt szavazás én konkrétan lepetéztem hogy ennyire nincs igény multira és a buta AI t kell lövöldözni. 70% az embereknek nem megy multiba. Ez a könnyített verziós modulok koncepció arra épül hogy Az ED felismerte hogy nem népszerű a terméke. Elismerte azt hogy ha valaki elkezd játszani, kipróbál egy Szu 25T akkor meggyőzik de ha komolyabbat vesz pl Mig 21 vagy A 10C akkor elmegy a kedvük. Sokat olvastam ED fórumot és volt aki konkrétan leírta hogy ő nem akar tanulni, ő leakar ülni és szórakozni, nem műveleteket tanulni nem eljárásokat tanulni. Arról nem is beszélve hogy ez a mennyiség amit meg kell tanulni, való életben sincs olyan pilóta aki 5 - 10 gépre elit szinten A - Z ig álmából felébreszted és mondja mit hogy kell. Ezeknek az egyszerűsített gépeknek pl megtanulod 2 es gomb BVR, I gomb radar, Rshift O lézer, sima O TV képernyő, kurzort irányítod mondjuk átrakod a kurzorra és irányítod a nyilakkal a TV kamerát. Ugyan ez A 10C be átemelve lézer Rhift O, célzó pod O, Talán ami hiányozna a datalink, vagy amikor memorizálja az elmentett célokat ilyesmi. ED majd eldönti mit emel át. De ha nem kapná meg a datalinket a menthető célokat, akkor pl van is egy löketed hogy van egy tök jó modulod sok mindent tud de ha még komolyabbat akarsz akkor vedd meg a kattinthatót. ED nek is kell bevétel és ezzel a húzással kis fejlesztéssel ilyen irányból is lehet bevétele és népszerűbb lesz a terméke. Több pénz, több dologra jut fejleszteni. Másik amit kiemeltek a kezdő tanuló pilóták és ED erre akar építeni hogy húzza be az embereket a játékba ( én irdatlan kevésnek tartom az 500 főt) 3 szerver a többi pang ez semmi. Képzeld el ezeket a koncepciókat amit írtam az A 10C vel meg beemelve azokat a modulokat amiket nem lehet kattinthatósan behozni. Tömérdek modul rengeteg választékkal. Így szerintem belehet vonzani az új játékosokat.
Térképekkel kapcsolatban ez az én véleményem, nem Nevada kellett volna meg a többi hanem hagyni így ahogy volt kb 1,5 be és kijavítani a hibáit a Kaukázusnak és minden irányba kihúzni Ukrajnába és más irányokba hogy ne tudj Szu 27 el egy tele tankkal átrepülni a Anapa Vityazevoról Mozdokra erőlködés nélkül. Szerintem ez is még kicsi. Hozhattak volna be egy zöld típusú ellenfelet is és játszhatott volna 3 ellenfél egymás ellen. Nem toltam volna tele a térképet nagy felbontású grafikával mert az is eléggé taszítja a játékosokat hogy átlagba 8 Gb al eljátszogatsz max ha nagyon gépigényes letolod lowra de még így is játszható, na most DCS be beállítod a mapot meg a texturát highra már is alap 16 GB majdnem fullon van és ha bonyolítod már 32GB az ajánlott. Szóval ez is taszítja a játékosokat. Mondjuk ha csinálnának egy SD klienst DCS ből aminek lowon max 3 - 4 GB a gépigénye és highon max 8 akkor előrébb lenne megint szerintem. Ott van a World Of Tanks, kikapcsolt virtuális memória mellett megeszik kőkemény 3 vagy 4 GB ot és mindezt ultra texturával és igen csak realisztikus.
Én anno régen nem kattintható irányba mentem volna el. Van kattinthatós modul de jó ha 3 vagy 5 évente jön olyan mint pl most az F18 hogy dobbantani lehet vele. Nem kattinthatós verzióban jöhetett volna egy rahedli modul, akár M1A1 Abrams is vagy más tank és mehetne földön vizen levegőben a war, upgradelve a netcodeot alap 100 meg 200 fős stabil szerverekkel sztem nem itt tartana az ED. Ráért volna utána is kattintható gépet csinálni. Személy szerint én se szeretem a katinthatós gépeket és ez miatt totál unalmas az egész játék. Adnának egy Szu 27Szm et 5 - 10 évre meglenne a játékszerem. Szóval ilyenek miatt taszítja az újakat a játék és ezért maradnak meg csak a fanatikusok és az elitisták. -
#27770 Üdv. Sajnos az árkádos vonal nem csak a kezelést érinti, hanem sok rendszer is végtelenül le van egyszerűsítve. IFF, RWR, AAM, vagy ezeken futó szoftverek. Összeengedni olyan gépeket, amikben nagyságrendileg több mindent kell csinálni, olyanokkal, aki csak néhány gombot nyomkod, és ugyanarra képes, az egyszerűen nem fair (FC3 gépei sem lesznek fair a Hornet ellen pl). És a ww2 moduloknál lesz ez kényes kérdés, most egy második világháborús gépen mit egyszerűsítesz tovább?
Ami az offline és online játékosokat illeti, a különbség több tíz, esetenként több százszoros! Steamen a DCS Worldből több mint egymillio példányt töltöttek le és ebben a weblapos, beta kliensek benne sincsenek. Ok, a DCSW az ingyenes, de hogy ennyi kliensből csak 300-400-an repkednek online, annak a rossz netkód és a normális tartalom hiánya az oka. Ezen nem segít az, ha lesz egy lebutított A10c a lebutított A10a mellé. Hogy az ED sokkal több modult fog eladni, az nem is kérdés. Csak ne próbálják ezt felém úgy kommunikálni, hogy ez tulajdonképpen nekem lesz jó. Mert nem az.
"Flaming Cliffsel kapcsolatban annyi hírek van hogy ED azt tervezi hogy minden kattinthatós modulnak lesz egy ilyen Flaming Cliffses megfelelője. Ezzel kapcsolatban ne arra gondoljatok hogy el lesz árkádosítva a DCS hanem egyszerűen pang a multi része a játéknak."
- Csak hogy jól értem-e, azt mondod, hogy az egyszerűsítés nem baj, mivel többen lesznek online? Szerintem meg baj. Mennyivel lenne jobb az online repkedés 2500 online játékossal, ha egy szerverre 50-60-nál többen úgysem férnek be, de akik bejutnak azok nagy része egyszerűbben kezeli a saját gépét mint te a sajátodat? Az a gond inkább, hogy nincsenek olyan szerverek, amiken normális online háborúk futnának, olyan statisztikával és körítéssel, amit a szerkesztett mission pack tud csak egyenlőre prezentálni.
"Az egyszerűsített modulok azért kellenek mert pl van aki szeretne egy A10C t és a manualja cirka 600 oldal ha jól tudom, na most képzeljetek el egy rajongót akinek mondjuk kéthetente van 2 órája gyakorolni. Mennyi idő alatt megy el a kedve. Aztán képzeljetek el egy olyat aki ugyan így ér rá foglalkozni a kedvencével és nem kell neki 600 oldalt bemagolni. "
Lehet ezt nem érzed át, de pont ez a lényeg. Ezekben a szimulátorokban egyszerűen nem lehet két hét alatt profivá válni, hanem tanulni KELL. Még akkor is ha a klikkelős kabint elhagyjuk. Most hagyjuk a moralizálást, hogy a mai világban mindenki mindent és azonnal akar, és ez jó vagy sem, de ha valaki nem akarja rászánni az időt, hogy egy komplex szimulátort megtanuljon, akkor miért is akarja a -nem létező- tudását online, mások ellen tesztelni?
Ne érts félre, felőlem ED csinálhat akármilyen lebutított modellt azoknak, akiknek ez kell. Nekem azzal van bajom, ha ezt nem fogja követni egy olyan rendszer, amikkel ezeket egyszerűen ki lehetne szűrni. Mint pvp lövöldékben is megvannak a különböző árkád vagy hardcore preset-ek. Ha itt is lesz ilyen, akkor semmi probléma.
"Ezekben a modulokban sok parancs egyezik a többi modulban is és így még vonzóbb hogy veszel egy modult nem kell mindig mást megtanulnod mert szinte csomó minden ugyan az mint a többiben."
Csak egy egyszerű példát mondok. WW2 gépekben a farokfutó rögzítés. Van négy második világháborús gépünk. A Musztángban a farokfutó alapból rögzítve van, a botot forduláskor orra kell nyomnod, hogy ezt feloldja. Az Fw 190-ben szintén a bottal kapcsolod ki és be, de a bot alap állapotban nem kapcsol rögzítést, csak akkor amikor hasra van húzva. A Bf 109-esben a farokfutót az ablak alá tett kis karral kapcsolod ki és be, minden mástól függetlenül. És van a Spitfire, amiben semmilyen farokfutó rögzítés nincs (nem is volt).
- Ez szerintem nem egy bonyolult dolog, ha valakinek tényleg van kedvenc gépe, ezt megtanulni nem hiszem, hogy nagy teher lenne. EGYSZER át kell hozzá olvasni a manualt, de ez talán elvárható szükséges rossz.
- Ha mégis azt mondjuk, hogy á, ez feleslegesen bonyolult, akkor mi alapján választod ki, hogy melyik megoldást használd majd mindegyik gépen? És miért pont azt a géped választottad ki, és miért olyan nehéz egy darabja 50-70 dolláros modulban megcsinálni mindet?
És ez csak egy végtelenül egyszerű dolog, amit négy gépen négyféleképp csináltak meg. Modern vadászoknál egyszerűen nem lehet ilyen egyszerűsítéseket anélkül megcsinálni, hogy egyik vagy másik modulnak köze se legyen a valódi géphez.
"Egyszerűsített modulokból több olyan típus is érkezhet ami akár helikopter is lehet vagy olyan vadász aminek titkosak az adatai. Sokan várják a Szu 27SZM verziót vagy az F 15E t vagy a komolyabbak Mig 31 et szeretnének. Itt pl ellehet felejteni hogy az orosz fél majd Bars radarról vagy Zaszlonról fog dokumentációkat kiadni vagy komplett rendszereket akár L150 besugárzásjelző, tűzvezető és célzó rendszert publikálni hogy működik. Leegyszerűsítve megcsinálják ahogy a többit és már is van új tartalom a játékban."
Ez igaz, de ez most is így van, és akkor is így van, ha a többi rendszert nem butítják le. Ami titkos vagy nem ismert elem, azt egyszerűsítsék, és azt mindenki megérti. De ettől a többi dolgot még megcsinálhatják normálisan.
"Ezek a modulok eléggé profi FM el rendelkeznek, valamint ha nem elitista nézettel álltok ehhez a koncepcióhoz akkor pl egy Mig 21 indítás a földön nem 8-10-15 gomb lesz hanem 2. Ha csak a Flaming Cliffset nézzük nem olyan kategória mint egy War Thunder, szóval nem kell félni hogy 10 éves gyerekekkel lesz tele a játék, azért magához a repüléshez hogy irányíts egy komoly FM es gépet kell egy bizonyos életkort betölteni úgy gondolom hogy kellő komolysággal álljon neki valaki, nem mint egy gyerek aki mert nehéz a repülés ráun és ott hagyja a játékot."
Vagy lesznek 10 évesek, vagy nem lesznek. Ha csak pár gombot kell használni, akkor miért ne lennének?
Szerintem a legnagyobb probléma a játékosok szempontjából, hogy ED-nek egyszerűen nem érdeke olyan modult vagy tartalmat kiadni a játék mellé, amivel a hardcore játékosok hosszú időre lekötik magukat. Most jött ki nemrég a Harrier. Mit lehet vele kezdeni? Már láttam videókat, aminél a Harrier -a festék sem száradt meg még rajta-, már ott sorakozott a többi modul mellett, ami megy a süllyesztőbe "ha megjön a Hornet". Valahol vicces és egyben szomorú ez, már nem is kell befejezniük az egyik modult, eladják elővételben, mindenki kifizeti, megtanulja kapcsolgatni, megtanul vele iskolakörözni, esetleg lerepül egykét küldetés csomagot, majd ha már megunja, -mert normális tartalom nélkül qrva gyorsan megunja- akkor nézi is mi legyen a következő amit megvesz. ED-nek ez az aranybánya, nem az online háború vagy a dinamikus hadjárat. -
beci43 #27769 Félre teszed a félévi fizud és már meg is van. -
#27768 "Készül valami és ha olvastok ED fórumán nagyon sok lelkes ember van aki örül neki."
EDe foruma olyan mint a hoax reklám oldalak a csodakencékkel ,csak olyan commenteket olvashatsz akik nagyon megvannak elégedve és 30 évet fiatalottak mióta azt a szert használják. -
sakkay #27767 Tudod itt a többség-lehet te is, nem tudom-10+ éve szimulátorozik. Jómagam az ACEval kezdtem, és mára már nem tudok mással szórakozni csak hc szimmel meg hc stratégiával.. Elmondom mi a helyzet a DCS-vel. Veszek egy új gépet. Kitanulom. Megtanulok minden részletet, faxán használom repülöm, aztán.....aztán rájövök, hogy nem tudok mihez kezdeni vele. Egyszerűen pár multi szitun kívül, pár hónap és öröm repkedéssé silányul le. Ez van, ez messze a legnagyobb gond. ÉS ezt csak egy dinamikus kampány tudja megváltoztatni. -
sakkay #27766 Én nem nagyon hiszek ebben. A multit nem azért nem tudják feltolni mert nincsen elég ember aki tud repülni. Több 100000 gépet eladtak, lehet millió felett is-a gond az a multival, hogy nincsen miért!!!!játszani. Nincs dinamikus kampány-sőt nagyon semmilyen sem-csak egyedi próbálkozások(Singlet most nem is mondom) A térképek-az újak-hihetetlenül gyökér választás(ok), a géppark nem kevésbé. De a lényeg a netkód. Bár már sokkal jobb a multi-de csak erőművel élvezhető. Akkor is valahol a 60 fős határnál. Hol van itt az, hogy egy csomó ember megjelenne a butított gépekkel és tolongana multiban...miért is??? A fentieket figyelembe véve.. -
sakkay #27765 Na faxom...
Mi a picsát találjak ki, hogy ne vegyem meg?!
Remélem ge*i drága lesz, akkor nem veszem meg. Talán egy ideig. -
Rushx #27764 Nem szűnnek meg a kattinthatós verziók, olvastam pl van igény a kattinthatós F14 után egyszerűsített verzióra is. Akár ha kész és ED azt mondta ezt akarják F18 is lehet. Kattinthatós Szu 27 és Mig 29 egyenlőre csak tervben van, ennyit tudok róla amit ED fórumán is olvasni lehet. Gondolom Mig 29 PFM vagy AFM után lehet lépni egyet előre. Belsimtek is besegít mert pl ők csinálják ED vel a Mi 24 et az F4 Phantomot, F-16C block 50, AH-1S Huey Cobra modulokat.
Ez hírekben volt:
"Eagle Dynamics and Belsimtek
“We've been silent for a while and want to announce a new exciting change. Eagle Dynamics has been working hand in hand with Belsimtek for many years and together we have succeeded in creating some well-known products in the flight simulation community that we hope you enjoy. With the intent of further developing this success we have decided to align and strengthen our brand image under one banner, Eagle Dynamics. The team will remain unchanged and under the same leadership we are confident of delivering great new products to you. With the F-16C block 50, Mi-24P, AH-1S Huey Cobra and F-4E in the development pipeline, the future is very exciting. Together we look forward to taking Eagle Dynamics to the next level. Thank you."
The Belsimtek Team"
Szemben álló felek, amiről tudok van igény Jas 39 Gripenre, Rafalere, Mig 29K, az okosabbak akik Szu 27SZM et akarnak, reálisan Mig 29SZM et akarnak amibe MFI 55 van. A mostani J 11A az élő példa rá hogy átcopyzták a Szu 27 et meg felmodoltak rá egy R77 rakétát meg csinosították a gép külsejét mennyi űrt töltött ki hogy van egy Szukhoi aminek van aktív radaros rakétája, nem egy kis hatótávolságú géppel kell vergődni ha nagyobb útvonalat akarunk repülni. -
#27763 Hát amilyen batár én kinézem belöle még FFB-t is tettek bele :) -
#27762 Úúúú... milyen szép ára lesz ennek... :D :D -
#27761 ÉS a FC gépeket mikor hozzák fel kattingatós szintre azoknak akik , mondjuk szeretnének megtanulni 600 oldalt egy mig29re ?
Ez amit leirtál akkor lenne jó ha mindenki eldönthetné, hogy melyik verziót szeretné, HC kattingatós vagy FC verzióban.
ÉS még ha ez is lesz amit leirtál még mindig ott van ami eddig is probléma, hogy nincsenek meg a párok a játékban nincsenek a szembenálló felekhez párositva ugyan abból a korból tudásból tipus amivel értelmes hadjáratokat lehetne játszani. -
Rushx #27760 "Nemtom ki hogy van vele, ennek én qrvára nem örülök, a szimulátorokban a kiegyensúlyozott gameplayt ez rohadtul el tudja tolni, ha az egyik war thunder szerűen repked, a másik meg ki sem lát a kabinból annyi szart kell mikromanagelni repülés közben. :/ Hamarosan valszeg kiderül, hogy mire is gondoltak és mi lesz ez."
Flaming Cliffsel kapcsolatban annyi hírek van hogy ED azt tervezi hogy minden kattinthatós modulnak lesz egy ilyen Flaming Cliffses megfelelője. Ezzel kapcsolatban ne arra gondoljatok hogy el lesz árkádosítva a DCS hanem egyszerűen pang a multi része a játéknak. 500 - 600 fő 2013 ban is volt. Ahhoz képest most is kb ennyien vannak. Az egyszerűsített modulok azért kellenek mert pl van aki szeretne egy A10C t és a manualja cirka 600 oldal ha jól tudom, na most képzeljetek el egy rajongót akinek mondjuk kéthetente van 2 órája gyakorolni. Mennyi idő alatt megy el a kedve. Aztán képzeljetek el egy olyat aki ugyan így ér rá foglalkozni a kedvencével és nem kell neki 600 oldalt bemagolni. Kezdve attól hogy bárki aki megtanul egy folyamatot amit tudni kell a modul használatához ha nem gyakorol és nem foglalkozik vele akkor kopni fog a tudása. Össze lehet hasonlítani a két véglelet melyikkel járnak jól az emberek. Ezekben a modulokban sok parancs egyezik a többi modulban is és így még vonzóbb hogy veszel egy modult nem kell mindig mást megtanulnod mert szinte csomó minden ugyan az mint a többiben. Sajnos egy probléma van, vannak emberek akik elutasítanak mindenféle ilyen egyszerűsített modult. Erről ED oldalán is olvashattok, ez egyszerűen megöli a multi részét. Külön kilehetne még ezzel kapcsolatban emelni ami lényeges hogy pl képzeljetek el egy Mig 21 es modult, mióta adták ki és mióta foltozgatják állandóan mert mindig van benne valami bug. Ha nem létezett volna csak egyszerűsített modulba akkor szerintem kilehetne jelenteni úgy mint a Flaming Cliffses moduloknál miután kiadták őket jó ha évente párszor hozzá kell nyúlni és amikor hozzá is nyúlnak nem olyan bugokat javítanak hogy kritikus hanem max egy ledet a kabinban vagy akár egy grafikai részt egy rést ahol látszik egy pici lyuk és kilátsz rajta pl a kabintetőnél előrehajoltál Szu 27 ben és ahol rácsukódik a tető ott kiláttál a gépből. Szóval nem ilyen kritikusak amitől ugyan úgy játszhatóak a gépek.
Egyszerűsített modulokból több olyan típus is érkezhet ami akár helikopter is lehet vagy olyan vadász aminek titkosak az adatai. Sokan várják a Szu 27SZM verziót vagy az F 15E t vagy a komolyabbak Mig 31 et szeretnének. Itt pl ellehet felejteni hogy az orosz fél majd Bars radarról vagy Zaszlonról fog dokumentációkat kiadni vagy komplett rendszereket akár L150 besugárzásjelző, tűzvezető és célzó rendszert publikálni hogy működik. Leegyszerűsítve megcsinálják ahogy a többit és már is van új tartalom a játékban. Ezekkel a modulokkal fellehet lendíteni a multis részt és sokkal kisebb időt vesz igénybe mint a kattinthatós verziók. Ezek a modulok eléggé profi FM el rendelkeznek, valamint ha nem elitista nézettel álltok ehhez a koncepcióhoz akkor pl egy Mig 21 indítás a földön nem 8-10-15 gomb lesz hanem 2. Ha csak a Flaming Cliffset nézzük nem olyan kategória mint egy War Thunder, szóval nem kell félni hogy 10 éves gyerekekkel lesz tele a játék, azért magához a repüléshez hogy irányíts egy komoly FM es gépet kell egy bizonyos életkort betölteni úgy gondolom hogy kellő komolysággal álljon neki valaki, nem mint egy gyerek aki mert nehéz a repülés ráun és ott hagyja a játékot. Vagy maga a harcászat a levegőben, ha nem kellő komolysággal állsz hozzá és tanulod meg akkor egy gyerek nem fogja fel olyan könnyen. Arról nem is beszélve hogy így több modul érkezik. Mig 23? Mig 25? akár egy Mi 28? Mi 26? Mi 26 nál csak a műszereket kéne megcsinálni amik pl Mi 8 ba is vannak, és ha azokat a részeket kihagyják amik kattinthatóak lennének, már ez is egy nagy fun faktor hogy ezzel a behemóttal mászkálhat a játékos, de akármilyen más típussal is ahol nem kell olyan adatokat megszerezni mert le vannak egyszerűsítve vagy ha mégis titkos akkor egy más formában bekerülhet.
Összességében ez egy nagy vérfrissítés lesz a játéknak, és nyilatkozta is pár ember ED től vannak még olyan fícsörök amik külön a multihoz készülnek. Lehet pl hang kommunikáció vagy hasonló dolog, tudjuk azt is a netcode mennyire elavult. Szerintem senki nem ellenkezne ha 500 helyett 1500 ne adj isten 3000 fő játszana multiban. Nem poénból vehettek fel fejlesztőket a dinamikus hadjárathoz se. Készül valami és ha olvastok ED fórumán nagyon sok lelkes ember van aki örül neki. -
uj TM pedál és a mai nap még várható még valami bejelentés, gondolom a markolat . -
#27758 ámtóv, hosszabb videóban és ha jól emlékszem jobb minőségben - de nem gáz amúgy ;) -
#27757 -
#27756 Changelog. -
#27755 Nem, ezt tegnap éjjel rakta fel. ...4.5 néven. -
sakkay #27754 Az melyik, amit tegnap beszéltünk? -
#27753 Ja, azt nem is néztem :) A laptopból meg a szövegből szerintem sokkal régebbi a kép. -
#27752 Igen, ezt a cikket linkeltem én is, ED fórumon is ugyanez van fent. A cikk az friss, de a fotó még lehet régebbi. -
#27751 https://steamcommunity.com/games/223750/announcements/detail/1660016911639773294 -
#27750 Btw a Hornetes faszi tett fel egy újabb videót, 2.5 óra, végig magyaráz és sztorizgat a hordozós élményeiről, nézd majd meg, érdekes nagyon. -
#27749 Nem tudom, hogy mikori a kép, lehet archív fotó is. -
sakkay #27748 Szerintem meg nekünk szól. Tuti nem véletlen. 100% -
Solt #27747 Remélem a dinamikus kampányt tanulmányozzák! :) -
#27746 Komoly. -
sakkay #27745 Nagyobb javítás érkezett. -
#27744 #27738-ban linkeltem ED fórumot, ott ezzel a képpel kezdődik a Nick látogatásáról szóló post:
-
#27743 Már most is ez van. Az F-15C esetén kb. a radar kezelése HC szim, de kb. ennyi. Ehhez képest meg az A-10C? MFD zongorázás, stb.
Mindig probléma volt ez a DCS-ben.
Az F4.0 dobozról képek kérnék, mert szeretnék és in nevetni. Vagy csak tisztelik a valódi szimeket. :)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.06.06. 16:48:03