Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Rushx
    Tudjátok én elég sok időt beleöltem, volt 1 órás videóm ahol csak a su 27 kabinjáról témáztam magyarul és még csak fel se szálltunk hogy folytassak akár egy másik egy órás videót a repülésről. Úgy hogy nekem jobb ha nem is térek vissza, nem miattatok hanem már alapból unalmas az egész ami itt van ami a DCS Worldben van, meg az orosz állam miatt hogy olyan gépeket titkolnak és emiatt nem lehet realisztikusan repülni amik már nincsenek is hadrendben (Su 27S) Hosszútávon meg nem fog fejlődni a szim mert elavult a motorja. Szóval jobb is csak a ram miatt spórolok egy 280 - 300 ezres ram kitet, már ez nagy dolog.

Ha szabad még leírok pár gondolatot. Én anno elég sokat ráértem és foglalkoztam a közösséggel (volt hosszútávon akár napi 8 - 10 óra amit elég sokáig napokon át csak a szimbe öltem napi szinten hosszú hónapokon át), de nem tudok vele mit csinálni hogy nekem kicsit magasabb szinten van a repülés (abszolút nem nagyképűen írom) Szu 27 el repültem 80% ban. Anno Németh Attilának csak 6.5 órába adtam elő a légi harcot amolyan felületesen, és még tudtam volna tovább vinni mert nem mindent mondtam el neki. Ez volt 4 nap napi 1,5 órában és nem egy 20 perces témázgatós videó. Elismerem hogy én voltam erőszakos, de a tétlenség nagyon kikészített. Más squadronokban van élet és az nem megoldás hogy akkor menj oda mert nincs másik magyar csak ez. Nálam azért 3 év alatt legalább egy 2 vagy 3 fős műrepülő csapat létrejött volna régen és 100 emberből össz visz 3 ember kéne hozzá ami nem sok. Lenne egy koncepció amiért ott vagy a repülés. Vagy egy kisebb csapat ami egy fajta típust repül nem épp azt ami a boltba kerül. Tényleg próbálom nem sértően írni de ott bent semmi nem volt, mint a lutri, repülj mindennel mert épp kinek mihez van kedve, aztán vegyél 15 000 ért Mig 21 et. Abból is lement 2 vagy 3 event utána abba maradt, videókat se látok hogy bárki repülne vele. Úgy hogy számomra ez nem volt megfelelő. Nagyon szívesen visszamennék de sajnos olyan dolgokkal nem tudok mit kezdeni hogy privátba pl megkérdeznek valakiről egy véleményt, szimplán annyit írtam hogy gyakorolni kéne neki a leszállást felszállást. Ez nem tudom miért sértő egy szimes csoportban és ott mindenki tudta hogy akár órákat is repülök bárkivel és élőbe mondom mit merre hogyan csináljon. Szóval ez nem volt rendben hogy mert véleményt alkottam egyből ki lettem banolva és kérdés nélkül. Így nem tudok változni, pedig miattatok akartam és tudtam is amíg pihentem. Másik dolog szerintem ennyi kritikát megengedhetünk mással szemben hogy ha oktat akkor tudja megnevezni magyarul a műszereket hogy más is megértse. Pl besugárzásjelző nem lokátor (ami radart jelent) vagy a HSI ami pörgettyűs tájoló vagy a variometer ami a vertical indicator vagy ha alapokat oktatunk akkor legyen korrekt és ne csak az alapjait ami hiányos és félbehagyott. Tényleg próbálom nem sértően de ami oktatásokat néztem attól az embertől 3 év múlva azt néztem youtube on hogy nem várja meg F15 el se a huskyt ami a rávezetés passzív fázisa és a pitbull az aktív amikor már magát vezeti az AMRAAM. Emiatt sokszor lelőtték 104 esen akár gépágyúval ami megalázó egy pilótának ha már oda jut a sor, pedig csak kb 5 - 8 mérföldre kellett volna közelebb menni olyan célra ami nem is felé néz és ráengedni manőverező távolságból a rakétát hogy ki se tudjon térni. Én 8 éven át semmi mással nem foglalkoztam csak a légi harccal meg műrepüléssel, más nem is érdekel. Emiatt láthattatok sértőnek nagyképűnek pedig csak zavart hogy lehetne jobban is amiben tudtam volna segíteni.

Úgy hogy bocs az ilyen dolgokért. Megtanultam csak csöndbe kell maradni. És most se voltam este sértő szerintem csak őszinte. Jó lenne veletek kapcsolatba maradni mert tök jól elbeszélgetünk itt is de jelen pillanatba nem tudom van e értelme újra szimezni mert cirka 537 000 ft lenne benne alap hangon ami 4 hónap múlva meg is lenne de variálok megéri e egyáltalán és tényleg sajnálom amiket anno tettem de veletek lehetnék egyszer csoportban akkor érdemes lenne visszajönni. Nem egyszerű...

Köszi hogy elolvastátok! :)