Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Rushx
    Nekem egyszerűen másak az igényeim, mint láttam vannak rajtam kívül mások is ilyen igényekkel. Pl hajtómű indítás: engem totál hidegen hagy hogy 10 gombot nyomok meg vagy 2 őt. Ha le van szimulálva a háton repülésnél az hogy nem kap kerót a hajtómű és leáll vagy nem. Vagy az se izgat hogy orosz gépeken ED féle besugárzásjelző van nem valós amit számon kért egy orosz pilóta ED fórumon hogy miért nem működik úgy ahogy a való életbe. SPO 15 ön alul a sárga ledsor bal oldali ledje csak rakéta indítást jelez való életben, balról a 2. meg nagy hatótávolságú radart, nem SAM et radart. Azért van a kis Mig 21 a besugárzásjelzőn hogy a két kis félteke mutassa hogy alattad feletted és elsődleges besugárzás amit elsőnek befogsz mi az iránya és ez lehet levegőben vagy földön is amikor sugároz. Amikor meg rakétát indítanak akkor tudod a távolságát hogy nagy közép vagy kicsi és hogy cselekedj. Pl ha balról a 2. és pl vízszint vagy felső félteke akkor kilehet találni hogy F14 is lehet vagy Patriot. Ezt a kettőt jegyeztem meg csak hogy írta mert törölték a postot. Itt is pl totál nem érdekel hogy lehetne úgy is ahogy való életbe működik, ED így oldotta meg. Így is szórakoztat. Én elválasztottam a gép előtti munkát a szórakozástól és a szórakozás dominál. Apám szerint meg aki 30 évet volt bent a bázison fegyveres az R27 alamo két fázisba működik, inerciális rádió korrekcióval megy a cél felé amíg a radar festi a célt, amint a rakéta feje képes fogni a célt ez kb 10km elengedheti a pilóta a rakétát. Ez köszönő viszonyba sincs ami a játékba van. És apám azt mondja hogy aki bent szolgált pilótaként nem mindenki tudhat mindent és egyébként is R27 el jó ha egyszer lőttek a migek. Ezt nem vitának szántam vagy flamenek vagy minek csak szimplán érdekességként. Semmi vitát nem szeretnék, tanultam eleget tőletek és hálás is vagyok hogy tanítottatok pár dolgot. :)

Szóval amíg szórakoztat addig jó de ha már nem akkor kuka.

Sok magyarral beszéltem, gondolom rájöttetek ki vagyok. Ők nagyon komolyan veszik és emiatt más a hozzáállás. Én úgy tartom a sok gomb elveszi a szórakozás magasabb szintjét. Mivel nem gondolom vér komolyan, tudnám mert van mellettem hozzáértő aki sokmindent elmondott mi hogy működik, akkor én is merő ideg lennék meg hőbörögnék hogy de hogy miért nem így van hisz ez egy szimulátor. Mivel a szórakozás van előtérbe és nem arra összpontosítok hogy ennek így kell lennie mert ez egy szimulátor, ehelyett jut idő arra ami miatt 8 évet lehúztam FC FC2 DCS vel, a légi harc. És a felesleges túlbonyolított dolgok hogy ide kattints meg oda kattints nem veszi el attól az energiát hogy csak a légi harcra koncentrálj. Szóval ilyesmik miatt tartanak hülyének és el is viselem de ugyanakkor mindenkin látszik hogy mikor repül azt élvezi vagy sem. Ettől jobbak a könnyített modulok hogy ezt az úgymond bonyolított részt nem hozzák be a játékba, és így tudsz arra koncentrálni ami miatt itt vagy és ez pont így jó ahogy van. Ezért látom máshogy mint mások akik szeretnek kattintgatni. :)

Bocsi a hosszú irományért!
    Utoljára szerkesztette: Rushx, 2018.06.07. 21:05:29