Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Ha csak Lada van az autópiacon, akkor az egy ideig drága lesz, de ha hirtelen elárasztja majd használt Skoda Ocatvia alig drágábban, akkor kutyának sem kell majd a Lada...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Már tul vagyunk pár generáció váltáson és azóta szinte hiány van a középkategóriából.Az RX470/480-tól kezdődött a balhé, azóta nem lehet kapcsi sem ezeket se 570/580-asat sem a vega56-ot, ha kijön a következő gen akkor azokat sem lehet kapcsi , mert már a megjelenéskor elkapkodják a bányászok.
Arra leszek kiváncsi, hogy ki fog lépni az ugy érdekében, mert a VGA gyártóknak tök mindegy ki veszi meg a terméküket föleg ha az még többért is megy el mint amit terveztek érte, viszont eljön majd az idő, hogy ennek a készlethiánynak köszönhetően valahol meg fog látszani .
Például a belépő kategóriás kártyákkal nem lehet majd az uj játékokat játszani akkor meg nem fogy majd az uj játék, vagy a VR játékosok ha nem futja a felső kategóriás cuccra. Sztem az OR vagy a VIVE is jobban fogyna, ha az emberek több 580 vagy vega kártyát vagy ennek megfelelő NV kártyát tudtak volna venni vagy lecserélni a régit, mert akkor maradt volna akártya mellet még a HMD-re is pénze, most meg inkább vett egy erősebb VGA-t csak.
A lényeg, hogy kiváncsi leszek mikor helyezik uj alapokra az egész dolgot
A kifejezetten bányász kártyákban sem bízok, ha az a kártya annyival többet tudna, vagy annyival olcsóbb lenne, hogy eszükbe ne jusson normál kártyát venni, akkor is megmarad a probléma, hogy most a gyártási kapacitás nem tudja az igényeket kiszolgálni. Hiába lesz akármilyen bányász kártya, ha hiány lesz belőle, akkor ugyanúgy elviszik a normál kártyákat is mint eddig.
Én semmit nem vettem még használtan, egyszerűen nem bízok abban, hogy amit mondanak, az igaz is. Hosszabb, átfogó tesztet meg nincs igazán lehetőség futtatni. Inkább kifizetem azt a pluszt, de első tulajként és 0. naptól számláló garanciával használom.
www.pumaszallas.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Hogy mennyire befolyasolja egy VGA elettartamat a banyaszat azt nem tudom megitelni, de az biztos, hogy komoly teszt nelkul nem lesz erdemes ismeretlen eredetu hasznalt kartyat venni.
Utoljára szerkesztette: VO101-MMaister, 2018.01.22. 13:32:53
Én arra leszek kíváncsi, hogy mennyire fogja a használt piacot átalakítani, ha egyszer ezek a túlhajtott szarok ellepik a piacot (bányász GPU Bios is van már, vagy Firmware flash, a hűtési limiteket teljesen felülírják és túlhajtják a GPU-t is) és nyilván mindet majd úgy próbálják a júzerekre tukmálni, mintha átlagosan használt kártyák lennének. Mennyi szar kártya kell ahhoz, hogy azok is inkább garanciális újat akarjanak venni, akik korábban csak használtat vettek az ár miatt?
www.pumaszallas.hu
A multkor volt valami riport ezzel kapcsolatosan, hogy milyen jó lesz mostmár mert a video kari gyártók gyártani fognak bányászatra való karikat is. A riport alanya egy faszi aki bányászattal is foglalkozik, Ő kerek perec megmondta, hogy aki ezzel foglalkozik annak nem éri meg kicsivel olcsóbban bányász karit venni mert miután lecseng ez az egész akkor nem tudja eladni a kártyákat ha csak simán bányász karija van.
Szóval nem biztos hogy mostanaban sokat csökken az ár.
Sajnos.
Én is forgatnám. Nem szép dolog a káröröm, de alig várom, hogy a sok buta ember majd bukja be a pénzét...
Mondjuk a durva az, hogy idén nyáron lesz 3 éves a konfigom és semmi nem igényli azt, hogy fejlesszem... (Már, a DCS-t leszámítva.)
ON
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.01.21. 22:42:14
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
(legalul):
I have no more activations left…
If you wasted all your activations you can try to deactivate the module on some of your PCs, therefore regaining activations. However, if you can’t deactivate for any reason and you have no more activations left, server-side protection will add you one activation after 30 days, so be careful when activating / deactivating.
Vagyis 30 naponta kapsz egy új aktiválási lehetőséget, ha elfogyna.
Deaktiválni kell törlés vagy uninstall előtt, és akkor ilyen probléma nem lesz.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.01.21. 21:47:49
www.pumaszallas.hu
Pedig pont a mig21 a legrosszabb ilyen szempontból, annak anno voltak problémák az aktiválásával és egy nap alatt akár 2-3 aktiválást is el lehetett lőni...
Szerencsére a legtöbb modulomnál ahogy néztem most, nem olyan vészes a helyzet.
Köszönöm a válaszokat Uraim!
Megpróbálokozom a supporttal, a tapasztalatokat pedig mindenképp leírom ide, hátha másnak is jól jön.
Régebben úgy volt, hogy ha kifogytál, akkor havonta egyet engedtek, illetve ha írtál a supportnak akkor resetelték.
www.pumaszallas.hu
Ha elfogyott az aktiválási lehetőség a moduloknál mi a teendő? Edéjék nullázák az aktiválási lehetőséget vagy már nem ilyen megértőek?
Sajnos az anno kimentet reg kulcs nem működik, és hardware elhalálozások miatt az sem játszik hogy deaktiválgatom a kulcsokat a régi gépen vagy a régi cuccokkal.
Válaszokért előre is köszönet!
www.smart-bus.hu
Maga a VR élmény számomra elképesztő... az, hogy szó szerint benne vagy, illetve megkapod a valós méreteket, rengeteget dob élményen. Én imádom, szerintem abszolút ez a jövő a szimulátorozásban.
Ha még csak tervezési fázisban vagy, akkor szerintem várd meg mit nyújt a Vive Pro, mert voltak olyan pletykák, hogy csak a HMD ilyen 350 USD körül fog kezdeni, ami nagyon jól hangzik, mert ennek már jobb lesz a képe mint a Riftnek vagy a jelenlegi Vive-nak.
www.smart-bus.hu
Ka-50
www.smart-bus.hu
wolfhgb: csak azért érdeklődöm,mert a közeljövőben beruháznék egyre.
Ka-50
www.smart-bus.hu
"Mechanika"
Elkészült a HVK is hozzá, oldalkormány pedálok majd valamikor a jövőben:
HVK
webáruház
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Még nem nagyon volt időm próbálgatni, de wolfhgb kollégának már több a tapasztalata vele.
www.smart-bus.hu
Ka-50