36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #27662 Na lehet sikerült de rohannom kell -
#27661 Akkó' nemtudom.. nekem akkor volt a "hangrobbanás", amikor annak lennie kellett :) -
#27660 Oké, lehetnek időszakos hibák, de azok általában a játék rendszerszintű programozását szokta érinteni. Lefagy/nem fagy le, vagy pl a grafikában is csinálhat hibákat, ezek nagyon függnek az egyéni beállításoktól, driverektől, hardware-től, futtatási kornyezettől. Ha nem is természetes dolog, de joga van több hülyeséget csinálni. Az FM-nél az ilyen nagyon nem férhet bele, ha a program egyszer elindul és rendszerszintű gond nincs vele, akkor az ilyen dolgoknak például mint az FM, ezeknek atomstabilnak kellene lenniük. -
#27659 Szerintem nem. Az eredetiben sem lehet (IAS/TAS átváltás van), és ha az alap mértékegységet átváltod kph-ra, akkor annak az INS-től a radarig mindenhol át kellene váltania, ahol a sebességet kijelzik. Ezt biztosan nem lehet szoftveresen megtenni.
Egyébként mi értelme lenne? Ha mindenki ezt használja, a manualok/tutorialok is ebben írják a fontosabb értékeket, a légi irányítás is csomóban tájékoztat vagy utasít, akkor semmi értelme egy olyan mértékegységet használni, ami teljesen más mint mindenki másnak. -
#27658 Egyébként könnyen lehet valami "egyéni" bug - nekem szerdán az első és a második indítás után sem volt semmi a tükörben csak a nap (ha éppen mögöttem volt), aztán a harmadikra már valami derengett, ma pedig tökéletes a tükör is.
Szóval nem mondom egy szóval sem, hogy macleody kollégánál nem valami hasonló lehetett. -
#27657 Én tegnap direkt megnéztem. Minden úgy történt, ahogy történnie kell. Komolyan! -
#27656 Nem nézlek hülyének, de a hangsebesség átlépése, az ahhoz tartozó sebesség annyira alapvető része az FM-nek, hogy első olvasatra inkább user error-ra gondol az ember. ED fórumon sem olvastam ilyen bugot, pedig elég mélyen elemezgetik már az FM-et meg a furcsaságokat - ami legtöbbször user error, a - klasszikus - manual át nem olvasásából, vagy meg nem értéséből adódó problémák. Nekem nincs még meg a modul, kipróbálni nem tudom.
Egyébként a Mach number is rossz értéket mutatott, vagy csak az effekt jött túl korán? -
#27655 Biztos vannak bugok, de elenyésző (amit én eddig tapasztaltam). Ugye korai hozzáférés, de ha nem nézed azt, hogy csak butabombák vannak, akkor észre sem veszed. -
sakkay #27654 Nem is értem ezt-azt írja, hogy:
0. Unzip file content wh ere you want on your PC.
1. Open Target.
2. Run the "Combined FA-18C.tmc" with "Run configuration" Button.
3. Open DCS.
4. Load the 3 .diff files provided in the correct category (see file name).
5. Enjoy !
De eleve el sem tudom indítani, még a file fajta sem egyezik a targetban lévőkkel! -
sakkay #27653 Az eddig-bármelyik korai hozzáféréshez képest-nincsen benne bug. Igen igen faxa lett. -
#27652 Hogy érted hogy jól összerakták? Nem bugos?
Mármint én mindegyik modulra ezt mondanám mert jó a kidolgozottságuk :)
Az igazihoz meg ugye nem tudjuk hozzámérni. -
#27651 Hát emberek, nem tudom mi történt EDével, de egész jól összerakták ezt a modult. Még így is tök élvezetes, hogy "alig" működik valami.
Lehet úgy kapták meg a liszenszet, hogy eleve nem egy ótvart adnak ki? Vagy mi lehette őket? -
sakkay #27650 Mert ha csak parasztba indítom, hibaüzenetet dob a target, de írják is, hogy úgy kevés..kell még mahinálni. Csak nem merek szétbaxni minden más dcs beállítás. Szóval lakik itt ilyen guru? -
sakkay #27649 Az ilyesmi felrakását warthogra valaki vágja?
Ez az.
A képeken van segítség. -
sakkay #27648 A kínaiak már a spájzban vannak -
gorgon_gollob #27647 azt nem tudja-e valaki, hogy a hornetben át lehet-e állítani valahogy metrikusra a mértékegységeket a hudon/kijelzőkön? a globális beállításoknál kiválasztható, de az a hornetre nincs hatással.
biztos hozzászokik az ember idővel, de kurvára kényelmetlen a metrikushoz kalibrált agynak. -
#27646 Nem azért írtam :) Lehet csak a training mission miatt volt, majd este megnézem sima missönben is. Ja, a cold start missönben a bal oldalon, miután megnyomom a reset gombot, kínaiul kezd beszélni a csávó :) -
#27645 Maverick átnyergelt f18-ra
-
sakkay #27644 Bocsánat. -
sakkay #27643 JA nagyon meg sem néztem bocsi(átváltót). Nem a falconra gondoltam hanem a flaming cliffsre. -
#27642 Az lehet látod.
Amúgy vannak hibái, de már most qrvára össze van rakva a cucc.
-
#27641 Ennyire ne nézzetek hülyének. Nálam külső nézetre metrikus mértékegység van beállítva. A HUD háromszázmittoménmennyin volt, külső nézetben pedig 735km/h-nál volt a hangrobbanás. -
#27640 Akkor talán a Falconosokat sem fogják annyit fikázni, meg sznob elitista köcsögöknek tartani, csak mert BMS után a DCS -eyecandy ide vagy oda- finoman szólva is korlátokkal küzd . -
#27639 Ez sima mérföld/óra átváltás, nem tengeri mérföld/óra.. -
sakkay #27638 Akinek megvan, tudom az számot:
0
Mondjuk az utóbbi kettőt fogják. De fc-nek annyi
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.05.30. 23:20:57 -
#27637 (arra leszek majd kíváncsi, hogy Hornet urán hányan fognak visszamenni F-15-el meg F-5, el, esetleg Mirage-al repkedni...) -
sakkay #27636
Itt.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.05.30. 23:19:17 -
#27635 Az nem km/h, csomóban mér (tengeri mérföld / óra). -
#27634 Valszeg 4200-ra van beállítva a biztonsági magasság, és amikor fentről besüllyedtél alá, akkor figyelmeztetett. -
#27633 Tréning missön, indítás. Felszálltam, 735km/h után már hangsebesség van, durran mint a franc. Ez mi a tök? -
sakkay #27632 Persze, nem egy kategória, meg tudtam is, hogy más lesz-de faxa nagyon. Mondjuk ami most van, azt nagyon utálom...target állítás. Igaz csak egyszer kell, de ez nagy szopás lesz... -
sakkay #27631 Inog az egész szárny, ha megtéped a gépeteddig ilyet csak a falconban láttam! -
#27630 Azért a két gépet nem lehet egy lapon emíteni. A Harri másban jó. -
#27629 De azért van még mit kalapálni :D
4200 lábon nekiállt rikoltozni, hogy "altitude" .. 280-on meg se nyikkant. És átesésközeli sebességen is a magasság volt a legnagyobb problémája :D Szintén 4200 láb körül. -
sakkay #27628 IGENMOCSKOSVADÁLLATEZAGÉP
Nagyon durván repül, harrierhez képest nem kopik a sebesség-és jóval gyorsabb-és nagyon faxán lehet érezni. -
#27627 Nem tudom..nekem meg sem fordult a fejemben, hogy ezt kiba...ák egy beta cucchoz, nesztek ! :)) -
#27626 Lehet a logikám ott bukik meg, hogy a Harrier is megy mindkettőn, pedig az is beta még -
gantus68 #27625 Valamiért nem ment vissza a kampó a próba során. Iskolakört repültem, ment minden simán. Érzésre aerodinamikailag olyan mint az F5. Ezen meglepődtem, azt hittem inkább a 15-re fog hasonlítani, de nem érzem benne az erőt. Persze lehet elsőre tűnik csak ilyen finomkodónak. A modul kidolgozottsága nagyon jó. -
#27624 Tököm tudja hol néztem ...:)
De le is tojom majd hétvégén beállok betát töltögetni... :) -
#27623 Ezt hol nézetd?
Merthogy a stabil az a 2.5.015365.
A Hornethez meg ezt írja: Requires DCS World version 2.5.2 or above!