Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Rushx
    ED hangsúlyozta fórumon hogy betudná bármilyen admin állítani a szerverén milyen modulokat akar(kattintható nem kattintható), szóval rend lenne. Vérpistikék lennének külön szerveren. Én nem foglalkozok vele hogy kétirányú lenne, ha gyorsan szórakozni akartam régen is labelses szervert választottam és írtottam a botokat meg szivattam a kezdőket, a nagyok játszótere meg a 104 es szerver, ott meg én se voltam mindig ász.

Én tovább álltam nem látom benne a jövőt és létezik hogy 7 - 8 év szimezés után van élet úgy hogy nem repülsz egy mp et se. Sokat töprengtem rajta ha kattintós is lenne az is erre a sorsra jut mert belefásulsz, semmi se örök és egy idő után magadat sanyargatod. Egy idő után mindenkit felpezsdít egy váltás. De ezzel hogy sok modul lesz vissza tudnának csalni, pl KA 50 vagy KA 52 azt is akkor ha tennének rá R73 at meg láttam 50 esen vagy 52 esen KH 35 öt. A Szu 27 upgrade KH 29 T és TE meg KH 31 meg Kab 500 és Kab 1500 maga a totális orgia. Meg szűnne az hogy nem kell kerülgetnem 104 esen az SAM campereket akik ülnek az SAM fölött és max akkor jönnek rád ha közel mész. Ráküldenél 150 km ről 2 KH 31 et az SAM ekre vagy eleve futnál pár kört csak ezekkel, megszűnne az SAM utána nincs védelem lehetne menni betörni az ellenfélhez. Modernebb OLS 30 vagy OLS 35 pl még erősebb passzív felderítés, hatásosabb taktikák nem csak 40 km ről utánégetős célpontokat deríteni vagy ha utánégető sincs max 20 hanem lenne 80 - 90 km head onba. Netalántán zavarás álló TWS mód pár R77 el vagy passzív fejes variánssal alap L150 Pastellel passzív módba datalinken spamelni az R77 et mint az OP F 15C a TWS módjával.

Szóval ja, én is akkor lépek ha már árulják a modulokat és lehet jönni.