Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Rushx
    Volt szavazás én konkrétan lepetéztem hogy ennyire nincs igény multira és a buta AI t kell lövöldözni. 70% az embereknek nem megy multiba. Ez a könnyített verziós modulok koncepció arra épül hogy Az ED felismerte hogy nem népszerű a terméke. Elismerte azt hogy ha valaki elkezd játszani, kipróbál egy Szu 25T akkor meggyőzik de ha komolyabbat vesz pl Mig 21 vagy A 10C akkor elmegy a kedvük. Sokat olvastam ED fórumot és volt aki konkrétan leírta hogy ő nem akar tanulni, ő leakar ülni és szórakozni, nem műveleteket tanulni nem eljárásokat tanulni. Arról nem is beszélve hogy ez a mennyiség amit meg kell tanulni, való életben sincs olyan pilóta aki 5 - 10 gépre elit szinten A - Z ig álmából felébreszted és mondja mit hogy kell. Ezeknek az egyszerűsített gépeknek pl megtanulod 2 es gomb BVR, I gomb radar, Rshift O lézer, sima O TV képernyő, kurzort irányítod mondjuk átrakod a kurzorra és irányítod a nyilakkal a TV kamerát. Ugyan ez A 10C be átemelve lézer Rhift O, célzó pod O, Talán ami hiányozna a datalink, vagy amikor memorizálja az elmentett célokat ilyesmi. ED majd eldönti mit emel át. De ha nem kapná meg a datalinket a menthető célokat, akkor pl van is egy löketed hogy van egy tök jó modulod sok mindent tud de ha még komolyabbat akarsz akkor vedd meg a kattinthatót. ED nek is kell bevétel és ezzel a húzással kis fejlesztéssel ilyen irányból is lehet bevétele és népszerűbb lesz a terméke. Több pénz, több dologra jut fejleszteni. Másik amit kiemeltek a kezdő tanuló pilóták és ED erre akar építeni hogy húzza be az embereket a játékba ( én irdatlan kevésnek tartom az 500 főt) 3 szerver a többi pang ez semmi. Képzeld el ezeket a koncepciókat amit írtam az A 10C vel meg beemelve azokat a modulokat amiket nem lehet kattinthatósan behozni. Tömérdek modul rengeteg választékkal. Így szerintem belehet vonzani az új játékosokat.

Térképekkel kapcsolatban ez az én véleményem, nem Nevada kellett volna meg a többi hanem hagyni így ahogy volt kb 1,5 be és kijavítani a hibáit a Kaukázusnak és minden irányba kihúzni Ukrajnába és más irányokba hogy ne tudj Szu 27 el egy tele tankkal átrepülni a Anapa Vityazevoról Mozdokra erőlködés nélkül. Szerintem ez is még kicsi. Hozhattak volna be egy zöld típusú ellenfelet is és játszhatott volna 3 ellenfél egymás ellen. Nem toltam volna tele a térképet nagy felbontású grafikával mert az is eléggé taszítja a játékosokat hogy átlagba 8 Gb al eljátszogatsz max ha nagyon gépigényes letolod lowra de még így is játszható, na most DCS be beállítod a mapot meg a texturát highra már is alap 16 GB majdnem fullon van és ha bonyolítod már 32GB az ajánlott. Szóval ez is taszítja a játékosokat. Mondjuk ha csinálnának egy SD klienst DCS ből aminek lowon max 3 - 4 GB a gépigénye és highon max 8 akkor előrébb lenne megint szerintem. Ott van a World Of Tanks, kikapcsolt virtuális memória mellett megeszik kőkemény 3 vagy 4 GB ot és mindezt ultra texturával és igen csak realisztikus.

Én anno régen nem kattintható irányba mentem volna el. Van kattinthatós modul de jó ha 3 vagy 5 évente jön olyan mint pl most az F18 hogy dobbantani lehet vele. Nem kattinthatós verzióban jöhetett volna egy rahedli modul, akár M1A1 Abrams is vagy más tank és mehetne földön vizen levegőben a war, upgradelve a netcodeot alap 100 meg 200 fős stabil szerverekkel sztem nem itt tartana az ED. Ráért volna utána is kattintható gépet csinálni. Személy szerint én se szeretem a katinthatós gépeket és ez miatt totál unalmas az egész játék. Adnának egy Szu 27Szm et 5 - 10 évre meglenne a játékszerem. Szóval ilyenek miatt taszítja az újakat a játék és ezért maradnak meg csak a fanatikusok és az elitisták.