Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • wittman
    #2773
    Na akkor Su-25T és lézeres rakéták rávezetése.

    Tudjuk, hogy FC2-ben a mozgó célokra csak úgy lehetett hatásosan használni az S-25L, H-25ML és H-29L rakétákat, ha folyamatosan előretartással kellett a target boxot változtatni, hogy a rakéták telitalálatot érjenek el vagy nagyon közel csapódjanak be.

    Elég részletesen leteszteltem a DCS World mindkét beta változatát és most az 1.2.0-t is.

    A konklúzió az, hogy lehetőleg a gyorsan haladó(40-50km/h) járműveket szemből ne támadjuk, mert a rakéták így mögé csapódnak.
    A helyes támadási irány hátulról történjen vagy hátulról oldalról. Így megnő az esélye a telitalálatnak, sőt az M1, T-72-es és T-80-as harckocsiknak elég egy Vihkr rakéta a megsemmisítéshez, ha ebből az irányból éri a telitalálat.

    Figyelembe kell venni az időjárási tényezőket. Ha elég komoly szélerősség van(8-10m/s), akkor ezt is számításba kell most már venni, mert elég erősen el tudja "fújni" a rakétákat, ha oldalszélben indítjuk azokat. Mivel remek füst modok a vannak ár a DCS_World-hoz, így könnyen megfigyelhető a felszínen uralkodó szélirány és erősség.
    A dinamikus időjárás bekapcsolásánál ezzel mindig számolni, mert akár bevetés közben is változhat a szél iránya és erőssége.
    Az említett lézer vezérlésű rakéták, mellett már a Vihkr-nál is figyelembe kell venni az időjárási körülményeket.
    Nem is beszélve a szabadesésű "buta" bombákra és irányítatlan rakétákra.

    Részemről nekem tetszik, hogy ezekkel is számolni kell már. Még jó hogy Su-25t-nél használható KAB-500kr bomba már nem olyan "buta"...