Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Sidewinder #27582 Azért ez nem egészen így van. Nem véletlen,hogy minden komoly szuperszonikus gépekkel repülő kötelék (Orosz Lovagok, Sztrizsi,Orosz Sólymok, Thunderbirds) is egyaránt g-ruha+oxigénmaszk "kombót" használ amikor bemutatót repül és a gyakorlások során is. De nem csak a szuperszonikus,hanem még a szubszonikus kötelékek is ugyanezt teszik. Például a Frecce Tricolori. Ez a g-ruha és O2 maszk nélküli repülés kimondottan a Blue Angels sajátossága, "hagyománya". Szerintem egy baromira veszélyes és felesleges dolog. Azt mondják,hogy semmi szükségük ezekre a védőfelszerelésekre, mert csak "zavarja őket" a repülésben, és hogy ők centrifuga tréniggel plusz az izmaik megfelelő megfeszítésével és speciális légzéstechnikával ki tudják védeni a túlterhelés káros hatásait g-ruha és O2 maszk nélkül sem vesztik el az eszméletüket. 2007-ben Kevin Davis az egyik manővernél lemaradt a többiektől, így beszűkítette a fordulót,hogy minél előbb visszatérhessen a helyére. A túlterhelés megközelítette a 7 g-t, a gép lezuhant, a "g-lock" nevű jelenség áldozata lett a pilóta, a szülei szeme láttára. A katasztrófának volt még 8 sérültje is. A pilóta nem volt 100%-osan a tudatánál a manőver hatására, a gépet sem tudta megfelelően kontrollálni sajnos,így bekövetkezett a katasztrófa. Lehet mondani, hogy egyéni tűrés és hasonlók. Viszont ez az egész hagyomány szerintem csak egy felesleges keménykedés, hogy mi "kemény amcsi gyerekek vagyunk, senki más nem tud szuperszonikus vadászbombázóval műrepülni sima egyenruhában, csak mi". Több százezer ember, lakott területek felett repülnek. Nem csak a saját életükkel játszanak. Ki garantálja, hogy a jövőben soha senki más nem fog elszürkülni és lezuhanni g-ruha és o2 maszk nélkül?! A többi köteléket érdekes mód nem zavarja a repülésében egyik védőeszköz sem. Egyedül a Sztrizsinél láttam,hogy Viktor Szeljutyin(azóta már nyugállományú) őrnagy oxigénmaszk nélkül repült bemutatót egy videófelvételen. De g-ruhát még akkor is viselt. Olyat sehol semmilyen más köteléknél sem láttam,hogy mindkét védőeszköz használatát mellőzték volna, csak a BA-nél. A g-ruhát a vadászpilóták nem azért hordják mert a túlterhelés maximális értéke 9g is tud lenni. Egy Szuhoj Szu-26-os műrepülőgépet 12g-ig lehet tépkedni,mégsem használnak rajta g-ruhát. Az időtartam a lényeg az egészben. Egy szuperszonikus vadászgépen jóval hosszabb ideig fenntartható konstansan a nagy túlterhelés, mint például egy műrepülőgépen. Ezért hordják a g-ruhát. Több cikk is született már erről,köztük centrifugát megjárt emberek tollából is. 6-7 vagy akár 10-12g is elviselhető eszméletvesztés nélkül,a megfelelő légzéstechnikával,izmok megfeszítésével rövid ideig. Viszont egy idő után a szervezet nem tud már "máshova figyelni" Egy idő után akár 5-6 g is komoly gondot tud emiatt okozni.
Ezért kell a g-ruhát és az oxigénmaszkot használni vagy legalább az egyiket. Az összes többi kötelék nem véletlenül alkalmazza őket. A Thunderbirds is. Egyetlen pilóta sem lesz kevesebb,attól ha a ezeket a rosszullét,ájulás veszélyét komolyan csökkentő védőeszközöket használva repüli le a bemutatóját. A használatuk nélkül viszont komolyan veszélyeztetheti a saját maga,a társai és a közönség, vagy akár éppen a környéken lakók életét, testi épségét. Az amerikai légierőnél és a haditengerészetnél is nagyon komolyan veszik a repülésbiztonságot, nem értem,hogy miért nem számolták még fel ezt a veszélyes hagyományt. Pedig már áldozata is volt.
Utoljára szerkesztette: Sidewinder, 2018.05.29. 20:22:36