36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • sakkay
    Én most marha kemény voltam, és nem vettem meg
  • sakkay
    Mert jön a 18, ami már indulásnál készebb', mint most a harrier. Habár tényleg komoly javítás érkezik éppen.
  • VO101Tom
    Tényleg, miért nem?
  • LeonSilver
    Egyébként kíváncsi lennék arra, hogy közülünk hányan vették meg avgy tervezik megvenni az új mapot.

Én például még nem vettem meg. És egyelőre nem is tervezem megvenni..
  • LeonSilver
    Pedig most tényleg sok dolgot helyretesznek.

• sakkay
    Ja az igaz..juteszembe-nagyobb frissítés jön a harrierre Mondjuk, most nem hoz annyira lázba..vajon miért
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.05.22. 19:41:27
  • LeonSilver
    Persze, de már látszik a fény az alagút végén...már csak egy hét!
  • sakkay
    A holnapot?
    Ja de az csak a map nem?
  • LeonSilver
    Na srácok? Kellően izgatott mindenki? Tűkön ülve várjátok a holnapot? ;)
  • VO101Tom
    Nagyon ígéretes, hogy ennyire részletes ami eddig készen van.

Btw én nem láttam semmilyen magyar fórumot sehol, nem lehet, hogy az valami reklám (én adblockot használok)?
  • sakkay

Mi az az elején a bal felső sarokban, hogy magyar fórum?
  • z0ty4
    ha földközelben vagy, akkor kampec
  • sakkay
    Múltkor találtam eredeti hotas leosztást (az f-18hoz) valamelyik ede fórumon. Nem tudja valaki hol lehet? Most nem találom pedig nagyon próbálkozom
  • VO101Tom
    Arra nincs ötlet, hogy mitől vannak ezek a rohadt nagy megállások? Nem is akadás, mert amikor több másodpercre megáll minden, az nem is egyszerűen lag :(
  • sakkay
    Ja megtaláltam ma vidit is..
  • sakkay
    Mit repültetek?
  • z0ty4
    104es szerveren Colossal és Hawkeye Gabival :)

stream
  • sakkay
    Egész faxa már a harrier most repültem vele párat..csak nem értem miért nhagyják utoljára a figyelmeztető jelzéseket. Faxomat nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne.
  • Papa01 #27444
  • sakkay
    Nagyon köszi
  • sakkay
    Köszi.
  • Papa01 #27441
    Szia Sakkay! :)
    Könyvjelzők mentése FF-ban:
    Csillag ikon - Minden könyvjelző megjelenítése - Importálás és mentés - Mentés.
    Visszaállítani ugyaninnen tudod...
  • LeonSilver
    Ez jó, ha nem felejted el lementeni időben... Én a krómba is bejelentkezek (a gmail-es accal és passal) és nincs semmi gondom. Mindig friss a cucc.
  • VO101Tom
    Biztos, hogy a teljes könyvjelző csomagot ki lehet exportálni és vissza lehet tölteni. Ha tervezetten telepítesz újra windows, akkor ezzel tuti, hogy egyiknek sincs problémája. Ez nagyon alap dolog.

Chrome-nál pl a könyvjelsző nézetben (Shift+Ctrl+O) a menüben lesz olyan, hogy könyvjelzők export és import. Ott én szoktam esetileg is menteni, amikor eszembe jut (régi szokások :) ) de ha accounttal vagy bejelentkezve, akkor felhőbe is felmenti, bármilyen eszközre belépve már importálja is ha kéred. Mobiltelefonra is.

A név és jelszó tárolásra én a Dashlane-t használom (az ingyenest), van pár extra fícsöre is, pl jegyzeteket is tárol titkosítva, oda meg bármit beírhatsz, olyan jelszavakat, accountokat is, amik nem weblaphoz kötöttek.
  • sakkay
    Szóval a firefoxnak van sajátja...jó nekem az is-azért kell mert ha netán hirtelen újra kell raknom a wint, ne szopjam be..
  • sure
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Figyi, nem lebeszélni szeretnélek a laptopról, egy _jó_ laptop tényleg f*sz*, ha ilyen régi DirectX 9-es vagy OpenGL 2-es játékot futtatna az ember néhanap, arra egy Core i5-ös az integrált Intel megoldással tökéletes, és olyanokra érdemes inkább rágyúrni, ami egy laptopnál fontos: legyen minél könnyebb, de az akksija azért bírja jó soká, stb, stb, mert ha az ember tényleg nem tervezi magával hurcolászni, akkor 300k-ból már decens asztali gépet lehet nulláról összerakni.

• LeonSilver
    A lastpass csak a veboldalakhoz tartozó jelszavaka és azonosítókat jegyzi meg.
    De a firefox is tudja tárolni és szinkronizálni a könyvjelzőket. Persze kell acc és bejelentkezve kell lenned ehhez.
    Én ugyan krómot használok, de a xmarksot már több éve nem használtam - most meg ugye le is állították.
  • sakkay

Parádés a vége
  • sakkay
    Na jó persze, de pont az elhárító rendszer nem működik?! Multinál kicsit kellemetlen
  • sakkay
    Lejárt az xmaks ideje. Mit ajánlotok firefoxhoz? Leon mondta a last past, de nem tűnt nekem olyannak mint amilyen az xmarks volt. Mindenhol csak az van kiemelve, hogy megjegyzi a kódjaimat. De azt sehol nem írják, hogy az egész könyvjelzőt mentené. Szóval ti mit használtok?
  • molnibalage83
    Ha engem kérdezel a legjobb ár/érték arányú az, amivel kb. az irodai munka jó és az erőforráskímélő indie játékok futnak. Asztalgi gépet reménytelen a DCS alá tenni. Akkor meg felelsleges erre elkölteni 300-300k-t. 110-120k-ért veszel egy olyat, ami erőforrást nem igénylők elmennek és együtt élsz ezzel, amíg ez a helyzet van.

A kettő difijéből egy brutális asztali gép megvehető monitor nélkül...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.05.21. 10:31:04
  • repvez
    Persze amint irtam is nem az elsődleges szempont lenne a játék csak nemsokára nem lesz más csak a laptop és szeretném a keretből a lehető legjobb ár/érték aranyút választani és olyan tipust ami kevesebb gondot jelent. Igy a hőfokokról jobban szeretném ha a típusválasztékról lenne egy kis támpont.Melyik gyártó engedi külsős drivereket feltenni, meg melyik használ rendes teljes magyar billt
  • wolfhgb
    Valoban, van ott sokszor tobb is, egyetertek, en meg a legaljat irtam erteknek, en bizony mar azt is soknak erzem napi hasznalat mellett.
  • Solt
    Igen
  • gantus68
    Rászoktam en is a 4k-ra, 55” de azert neha hiányzik a widescreen :)
  • molnibalage83
    FF-nél is.
  • LeonSilver
    Van nekem már vagy másfél éve egy fasza LG tv-m, ilyen 4K-s cucc.
    Ma végre rádugtam a vasat (még amikor a gtx760 volt akkor próbáltam, de az nem bírta ezt a felbontást, érthető okokból).
    Szóval ma kipróbáltam - nem kellett volna :D :D Qrva jó a DCS vele... most azon filózok, hogyan tudnám állandóra megcsinálni a monitor helyett... :D :D
  • LeonSilver
    Igen
  • VO101Tom
    A felhajtott csűrő abból a szempontból nem gáz, hogy bár azok ott rögzítve vannak felhajtott állapotban, a stabilizátorok csűrő hatást is kifejtenek, amikor ellentétesen mozognak. Ettől még tudna repülni. Viszont a keletkező felhajtóerő jóval kevesebb mint lenyitott szárnyvéggel.
    "Nehezebben teszi le", oké, csak épp nem azzal volt a gondja, amivel kellett volna lennie. Kisebb szárnyal nem volna szabad olyan sebességen még repülnie, mint teljes szárnnyal, sokkal később kellene tudnia felszállni és sokkal nagyobb sebesség kellene tudnia leszállni. A futó nyitás után miért kezdett kontrollálatlanul emelkedni a gép orra, ahelyett, hogy a kiengedett futó légellenállása lefelé bólintotta volna az orrát? Fékszárnyat leengedte, akkor több felhajtóerő termelődik, de akkor sem kellene a teljes stabilizátornak hirtelen tök hatástalannak lennie, mivel azon semmi nem változott. A gép súlypontja sem került annyira hátra, hogy ez gond legyen. Szóval itt valami nem stmmel.

Btw ED fórumon ED-től nyilatkozó emberke azt írja, hogy ezen még dolgoznak, a flight modell nem végleges az early accessnél. Azt nem értem, miért kell ezt egyáltalán magyarázni, miért is lenne végleges, hiszen az FM ugyanúgy mint bármi más, a készülőfélben lévő modul egyik eleme. Akkor és azt javíthatnak rajta, amit akarnak. Senki nem mondta, hogy bármelyik eleme teljesen kész, amihez később nem nyúlnak már (a most megkapott fegyverekről sincs szó, hogy azok véglegesek lennének, csak az, hogy a jelenlegi készültségi fokán lehet velük szórakozni).

Ha nem akarsz hülyeségeket megtanulni, hogy aztán a kijavított dolgokat meg kelljen tanulni újra, akkor ne repkedj early accessel. Ilyen egyszerű :)

(offtopik kérdés: sg.hu nekem chrome-on valami biztonsági riasztást ad. Lejárt tanúsítvány. Nálatok is ilyen?)
  • sure

Teljes mértékben egyetértek a #27414-el, én is tapasztalatból beszélek, 2010-ben én is vettem egy ún. gaming laptopot, core i7, dedikált valami radeon 58xx-es kártyával, 4 giga RAM, papíron fasza volt. Olyan szar minőségű billentyűzettel az életben dolgom még nem volt. Melegedett mint állat, cserébe anno a DCS 25%-ra hajtotta ki a procit. Az akksija még power save módban sem bírta másfél óránál tovább. Fél évvel a gari lejárta után lehelte ki a lelkét, valami megmakkant a csipszeten, először csak random kékhalálozott egyre gyakrabban, majd csíkozni kezdett a display (külső monitoron is), aztán már be se akart bootolni, és egyszerűen nem volt gazdaságosan javítható.

A laptopokon levő VGA-k amúgy is butított verziók, kisebb órajelekkel, kevesebb feldolgozóegységgel, gyengébb RAM-okkal stb. mint a desktopba való ugyanolyan kategóriás VGA-k.