Digital Combat Series: World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2Pete
Köszi
PhantomAss
Amikor a kifutón állsz, nyomd meg a rearm/refuel gombot (nézd meg a beállítások között, nem tudom hogy melyik billentyű alapból). Akkor előugrik egy ablak ahol tudsz választani fegyverzetet.

GOOBY, pls

Mikor például szabadon repülők hogy tudok a repülőhöz hozzáadni rakétát és különböző fegyvereket? És ezt hol lehet megtenni.
A 51 D gépen hiába kapcsolatom a műszerfalon a bomba satöbbi kapcsolókat csak gépfegyverem van.
molnibalage83
Köszi.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Nemtom, nézzél szét a fórumon, van olyan rész ami a d.kampánnyal foglalkozik. Ja, és gratulálok a nagy műhöz. A Tiborunál is olvastam róla, nem csak a HTKA-n.<#taps>

molnibalage83
Szerintetek közösségi finanszírozással rá lehetne venni az ED-t, hogy vagy ők vagy valaki külső modullal heggeszzen már valamiféle dinamikus hadjárat motort az DCS-hez...? <#fejvakaras>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Papa01
Köszi szépen a válaszokat urak! :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Az Intel procik mar tudtommal mind gpu val egyben vannak, marmint I3,i5,i7.
Solt +1,én Iponnál vásárolok 2010 óta,nagyon sok mindent vettem már náluk,gondom sosem volt velük.Ugyanez érvényes Aquára is.

Ka-50

Aqua, iPon, utóbbinál jól jöhet a garanciafutár. Egyébként ma már a "nagyok" között nincs nagy különbség, azt válaszd ahol jó áron van amit kinéztél.

www.smart-bus.hu

molnibalage83
Ha van igénylistád az alapján összeraknak egy konfigot. A teljesítményt egész jól eltalálják.

Papa01
Köszi a választ! :) Én is az Iponon gondolkodom.
Abban tudnátok segíteni, hogy manapság milyen i5-ös procit javasolnátok, és milyen alaplappal? Nem játszani kéne, olyan is megfelel, amiben integrált vga van!
Köszi a választ

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

molnibalage83
Én eddig az iponnál két konfigot vettem. Egyikkel sem volt semmi gond, az árat sem találtam túlzónak. Annyi, hogy a lehető legcsendesebbre kérte, azon talán picit még gyúrhattak volna.

Papa01
Urak, Bp-en tudtok boltot javasolni, ahol érdemes pc-t venni? Köszi a válaszokat! :)

Kosziiii uram az infot, mar dugok is vissza! :)
Mindenki nyugodjon le.Frissítés Win10 Pro,kipróbáltam 1.5.8 és 2.2-vel is,több mint egy órát játszottam,0 azaz zéró FPS csökkenéssel.Sőt,mintha kicsit több is lenne.

7700K 4.8 GHz,Nvidia GTX 1080,16 giga ram.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2018.01.04. 17:31:52

Ka-50

ÜDV! THRUSTMASTER T.Flight Hotas X-re lenne igény? Dújv./Fejér megye.
repvez
A JF-17 is készülget

Meg ahogy láttam a OH-58D is. Lesz itt a végén annyi gép , hogy csak na, de értelmes harcot nem igen lehet látni.
A yt se hemzseg a többgépes repülések videoitól
repvez
igen elvileg azokra is hatással van, de én ezt nem tudom tesztelni nincs viszonyitási alapom
Na de ez hatassal van az amd k re is, nem? Pont ezen ragodnak sokan, h nem tesz kulombseget a gyartok kozott a frissites.
repvez
AMD x4 965 BE procim van ugyhogy nincs hatalma felettem :)
DE a játékban eddig se toltam max grafikán igy nem tudom összehasonlitani
Es mi a tapasztalat dcs szinten, erezni valamit belole? Esetleg ha tesztel valaki elotte es utana dcs ben es intel procija van, valami I7 fele, megoszthatna a tapasztaltakat.
repvez
Nekem már fel is telepitette a frissitést !
Gyakorlatilag ez egy összegzése a megjelent cikkeknek, ha mélyebben érdekel itt lehet követni az eseményeket: LINK
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.01.04. 14:26:36

www.smart-bus.hu

molnibalage83
Ez mennyire hivatalos?

repvez
Hát az AMD-ben kevesebb a lehetőség és a javitás sem jár olyan drasztikus lépéssel igy igen még mindig azt mondom, hogy Intel hiba és a baj, hogy egy kalap alá veszik és a vin javitást ugy alakitják vagy már el is készitették, mivel ma már települt is pár gépre a frissités, hogy az AMD se ussza meg a dolgot.
Igen, érdemesebb ha valaki ezeken aggódik! :) LINK

www.smart-bus.hu

PhantomAss
Biztos? :)
intel hiba
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.01.04. 13:26:31

GOOBY, pls

Ma meg nem volt az asztalim bekapcsolva, mar ki is teptem a routerbol, ugy is csak offline bohockodok mindennel, nekem aztan nem lassitjak le a gepemet! :)
Na tessek, dobtak ra 2 magot intelek, most meg elvettek belole 30%! Nesze semmi fogd meg jol! :)
Felbontás, frissítési frekvencia és játékmotor függő is a történet... tud azért szűk keresztmetszet lenni a CPU, főleg minimum FPS terén vagy multiban, de azoknál is tud gondot okozni akik magas FPS számmal játszanak.

www.smart-bus.hu

molnibalage83
A DCS-nél (és kb. minden játéknál) nem a CPU a szűk keresztmetszet szerintem...

Akinek fáj az a pár FPS az 200MHz-l megemeli a CPU órajelet és helyben is van. Ezt a pár százalékot 1-2 hónap alatt egy kis optimalizációval simán eltüntetik, ha túl nagy a lenne a sírás.

www.smart-bus.hu

repvez
Azért ha valaki pár FPS miatt képes uj VGA-t venni meg tuningolni, akkor ez a lassulás mégha nem is lesz 30% os , pár ember lelkivilágának nem fog jót tenni.

Nekem ebből nem sokminden fog jelenteni lévén , hogy egy őskövületet használok még
Az a bizonyos feladat szerverparkok esetében van jelen, asztali gépkelen ebből kb semmit nem fogunk észrevenni. LINK

www.smart-bus.hu

repvez
Az intel hivatalos közleménye
ÉS valaki már tesztelte is és tényleg megvan a 30% bizonyos feladatok használata közben.

Persze magánszemélynél kérdéses, hogy menynire kell tartani az eféle sebezhetőségektől és, hogy ki lehet e iktatni ezt a részt a javitásokból, hogy ne lassuljon.
Intelekre mostansag csostol jar a baj! :) Kivancsi leszek mennyire eszreveheto!
repvez
Ezért kell AMD, annál nincs ilyen :) persze az intel máris szaladt anyucihoz, hogy a saját hibája miatt nehogy már az AMD-nek jó legyen és dögöljön meg a szomszéd lova is.

Klikkvadász vihar a biliben! :)

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Elqrtunk egy valag zsetont a kompúúúterekre, oszt' most jól rábasztunk... Komoylan mondom, elkezdek teriszezni.

5-30%-os lassulás

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

A véleményem: A szárnyvég kondenzáció mutatós, viszont a vortex jelenség a törzsnél nekem nagyon gagyinak tűnik. A modell szép, a táj pofás, csak optimalizáltabb is legyen a jelenleginél, az mondjuk szinte biztos, h még gépigényesebb lesz, mint jelenleg! A gépágyú hangja nekem azonosnak tűnik a gau-8 val, igaz, ebben a tipusban is forgo többcsövű gépágyú van, na de azért mégis csak egy 20milis vulcan! Igaz, ez már csak szörszálhasogatás! :)
repvez
igen és az F4E is ott van a sorban, meg az is érdekes, hogy a legtöbb modul 2.3as szinten van csak a kaukázus map van 2.5 ön.
Csodálkoztam is volna ha egyböl 3 tized pontot ugranak a verzióban, igy ha ki is adják januárba akkor az erős gyanúm szerint 2.3as verzió alatt lesz mint stabil, és megint lesz egy open alfa /béta 2.5 ös része a dolognak .

Na már végre látni valamit , remélem ez minden gépre érvényes lesz és nem csak a Hornet sajátja , végre a fények és a kinézet sem olyan temperás hatású mint régebben, most már tényleg elég lenne ez a grafikai szint most már a tartalmon kéne valamit csinositani, hogy értelme is lenne használni.
Bezony és aki jol megnézi lent a srac indulo képernyőjén a telepített modulokat, akkor a mi-24p t is felfedezheti! :)
Nicsak, mit találtam még. Úgy néz ki azét mégiscsak dolgoznak rajta.
LERX pára és fegyver demonstráció.
//www.youtube.com/embed/TunKsYOrNoE

Over wing vapor és shock cone (tényleg nem tudom a magyar nevüket, nyugodtan kijavíthattok :) ) majd a későbbiekben
Rendben, mégjobban átnézem hátha...de itt már néztem és nem találtam ezeket a modulokat a dcs 2.2 verzióban.
A játékon belül mikor a pilóta fülkében ülök, van egy zöld kis célkereszt amit lehet mozgatni kapcsolókra akár, láttam youtun hogy azokkal lehet kapcsolgatni is, azt hogy? én hiába kattintottam fogtam meg és huztam az egeret nem csinált semmit. Hogy lehet miután rávittem azt a kis keresztet mozgatni a kapcsolót a gépben?
De most nem tudom, utoljára hol csináltam, mert nekem is mindegyik megvan, meg van steamos modulom is. De most már csak az orosz verziót használom-minden modulom jó ott.

//www.youtube.com/embed/ZCZ5wflNr28

A hivatalos oldalon lehet aktiválni, kicsit kell keresgélni de meglesz az. Én is megtaláltam. Van egy hely, ahova be kell írni a kódot.

repvez
Azt nem akarták mondani, hogy még nincs teljesen kész , de már majdnem elkezdtük csinálni. :)