Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Nem vagyok kiakadva, mert látod, nálam ezen a konfigon jól fut (Alap Kaukázus térképen mentem, mikrolag idegesít kicsit, de fagyásom nem volt tegnap. Majd ma kipróbálom Normandiát is), csak megjegyeztem, hogy ebből szerintem gáz lesz. 8GB video ram ne legyen elég, az nagyon durva. De én ezt azóta mondom, amióta a WIP képeket látom róla. Ugyanezt mondom F-14-ről is meg az új hordozós modulról is. Az idióták telepakolják minden high res objektummal és 4K textúrákkal ész nélkül, aztán csodálkoznak, hogy jééé, elfogyott a memória. Pedig nem túl bonyolult, hogy min kellene változtatniuk... Múltkor néztem a DCS videót, hogy mi várható 2018-ban. Dubai térképen a felhőkarcoló oldalán lógó ablaktisztító liften lévő elektromos dobozon rajta van a veszélyt jelző kis villám. Jól néz ki, tényleg, kell is oda, hisz anélkül nincs meg a városkép, mindent értek, de amikor komplett városokat kell lemodellezni, akkor ilyeneket nem raksz bele. Vagy ha beleraksz, akkor nem csodálkozz azon, hogy mekkora lesz a gépigény. Mert ED most ezt csinálja, kiadja az ilyen 60GB-os modulokat mint a 2.5, aztán a júzereket okolja, hogy 2018 van, igazán mindenki leakaszthatna magának egy félmillás konfigot, mert aki nem, az mostantól ne is játszon DCS-el tovább. Parasztok.