36921
Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • GaBika6
  • Frenky
    Komolyan gondolják a srácok! Lehet nevezni is.
    Virtual Air Race Series 2018

• SgtChris
    Na fájdítsd csak a szívemet :-P
  • repvez
    Sztem még EDE sem tudja, mert sok topic nyílik a hivatalos oldalon, de a válasz csak annyi, hogy küldjék el a log filet és majd megnézik mi okozza, de azután semmi reakció.

Remélem ma azért jön majd valami javítás ami ezekre a hibákra koncentrál és nem csak a textura cserék lesznek benne mint az utóbbiban.
  • Frenky
    Hi! Lehet versenyezni is...
  • SgtChris
    Valami ötlet, hogy miért lehet, hogy miért lehet az, hogy az utolsó peccs óta minimum 10/6 alkalommal crash van single játék alatt..., multiban ugyanez az arány 10/10...vagy a pályabetöltés alatt akad ki és küldi a hibaüzenet megküldését javasló ablakot, vagy csak simán kifagy. De van, hogy a betöltést követő percben... Gondoltam kipróbálom a lenti HUNAF szervert, de semmi. Valami nem szuper, így újabb modult nem fogok venni, amig nem lesz üzembiztosabb... Amugy ha elindul, szépen fut, de mostanában ebből van kevesebb :-(
  • beci43
    Jaja!
  • sakkay
    bezony..
  • wolfhgb
    Ezert szeretem ezt a csoportot. :)
  • LeonSilver
    Bármennyit
  • wittman
    De ennyit? ;)
  • PhantomAss
    Sztem tuti lesz, de pénteken szokott jönni a newsletter.
  • lac coo
    Nincs meg hir lesz -e valami kedvezmeny husvetra ?
  • Frenky
    Sziasztok! Elindítottuk a „Virtual Aerobatics Hungary by HUNAF” szervert is! Ezen a térképen nincsenek fegyverek! Formáció repülés, kötelékgyakorlás, légi tankolás, repülőgép-hordozóra való leszállás stb. 5 db Air Race pálya van, HungarOval 50Km 1 kör. Balaton 2018 (5.25 kör) a modern gépeknek, Budapest 2014 (2 körös) a légcsavaros gépeknek, stb. Várunk minden pilótát! Üdv, HUNter
  • lac coo
    Ott nem vettem észre különbséget, de általában a mikrofon gombra kattintok ..
    szerintem csak szimplán bugos mint az állat, én már mást nem tudok elképzelni .

Mondjuk ATC-t még elviselem, de mikor nem kapok delejt az indításhoz az elég idegesítő !! :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.27. 21:55:39
  • Colos1357
    Melyik funkcióval hívod meg a rádió menüt, a "communication menüvel", vagy a "PTT" gombbal?
    Az első a "\" a PTT meg általában az "RALT+\", de az biztos, ha megnézed a beállításokban.
    Ez sem mindegy, klikkelhető gépeknél az "RALT+\" kell, akkor működik normálisan a rádió.
  • lac coo
    De MIG15-nél mit kapcsoljak át ?
    Előbb néztem, egyszer megszólalt az ATC, szerelők nuku, se nyitott ablaknál se sehogy. Utána ATC se szólalt meg soha többet . Se semmi engedély se GPU ....
  • Colos1357
    Nem, külön vannak. Kétféleképpen szólhatsz nekik, mint ahogy a valóságban is:
    - rádión, hogy átkapcsolod pl. a Kamovban "grnd crew", Mi-8 -ban "ICS" állásba
    - ha áll a motor, és lehúzod az ablakot, vagy kinyitod az ajtót, odakiabálsz nekik. Csukott ajtó/ablaknál vagy járó motornál/APU -nál ez már nem működik, mert nem hallják a motorzajtól.
    Utoljára szerkesztette: Colos1357, 2018.03.26. 19:14:59
  • lac coo
    Az ATC és a ground screw egy frekvencián vannak, nem ? egyik megy, másik nem. Vagy egyik sem .Vagy néha mindkettő ! :DDD

tököm se érti .
  • sakkay
    Egy időben csak akkor működött a földi személyzettel a kommunikáció, ha nyitva van a fülke.
  • lac coo
    Csatorna ok, leteszteltem , de vagy válaszolnak vagy nem :)
    Ha válaszolnak akkor is nyugodtan eltekerhetem , megmarad a kapcsolat.
    Én semmi rendszert nem látok, vagy van vagy nincs .

Nyitott ablakot nem tudom mi ...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.26. 06:29:45
  • GaBika6
    Hát jah, ez a baj...
  • VO101Tom
    Még mindig brutálisak az árak, de a memória is, ami tavaly májusban volt 90e, az nemrég volt 160 is...
  • lac coo
    VGA most úgy is jó áron megy, ami két éve volt 150 most 250 .. :)))
  • LeonSilver
    jaja! GTX 1080TI oszt' lehet nyomatni az aknakeresőt ;)
  • macleody
    De vegyél hozzá VGA-t is, ne az őskövület 970-essel csapasd :D
  • sakkay
    A legjobb a 8700k. A 7700 sem rossz, de ha van rá pénzed akkor 8700k.
    Nekem az van, nagyon jól megy vele.
  • lac coo
    Nekem ezeréves pici-ócó I7 3770K van és azzal is teljesen jól fut maxon ... :)
  • Solt
    Valamivel jobb a több szálas CPU kezelése, ráadásul pedzegették a Vulcan API-t, szóval 8700K... már csak azért is, mert egy szálon is ez a legerősebb.
  • LeonSilver
    Nekem 7700K van és megy faszán a DCS, de ha 8700-at veszel, akkor jóóó darabig nem lesz problémád vele.
  • LeonSilver
    Idáig. Motorcsere volt, így változott a konfig is, ami kell a dcs-hez. De hát 2018 van..
    Nekem például semmi olyasmi problémám nincs, amit elítesz.
  • GaBika6
    Hali! DCS-ben i7 2600k, i7 7700k vagy i7 8700k a jobban szereti? Érdekel a véleményetek. Érdemes most már több szálon gondolkodni? Vagy csak emeljük az órajelet azt "jólvan az úgy" módszer? Thx!
  • Death Rattle
    Közben sikerült életet lehelni bele. Csináltam egy nagyon egyszerű küldetést, egy Su-25 vs egy 4 harcjárműves menetoszlop, hááát nagyon fura. Mióta 2.5-re frissítettem azóta gyakorlatilag most játszottam vele kb. 3-adszor, de sokat változott az utolsó frissítéssel is. Például ha Mission Editorból kitaskolok Alt+TAB-bal : kampó.
    Ha be van töltve a küldi ha nincs : kampó.
    Küldi közben control vagy beállítások változtatásának elmentése : kampó
    Küldi közben idő gyorsítás vagy lassítás : nem működik.

Szóval érdekes na. A gépem a DCS-hez egy f*s az tény, de ennyire nem volt gáz idáig. Nos, asszem kinyitom a pénztárcámat...
  • Solt
    Uhh, azok a DAF-k szó szerint életveszélyesek voltak. Van egy videó amikor az egyik szakaszon egy autó próbálja a másikat megelőzni, de egyszerűen nincs helye rá, nem bír elmenni mellette hosszú perceken át... erre egyszer csak annyit látni, hogy 10 méterre az úttól a bozótosban elmegy mellettük egy ilyen szörnyeteg legalább + 30-50 Km/h-l gyorsabban! :D IMÁDOM! :)

Természetesen azt nem találtam meg, de azért ízelítőnek ez sem rossz: JAN DE ROOY VS ARI VATTANEN
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.03.25. 11:41:51
  • repvez
    igen update 1 óta nekem el sem indul egy küldetés sem, de update 4 óta látványosan megszaporodtak a nem indul ,meg lefagy a játék cimű topikok a ede forumán is, a mostani update 5 , meg szinte semmi érdemlegeset nem javitott ezen a change log alapján.
    Ez igy NGY! (nagyon gyenge)
    Utoljára szerkesztette: repvez, 2018.03.25. 10:42:14
  • LeonSilver
    Nem
  • Death Rattle
    Szevasztok, régen jártam erre. Tegnap este frissítettem a DCS-t, azóta gyakorlatilag semmi nem működik. Nem tölti be a régebbi küldetéseket, a Mission Editor lefagy amikor be kéne tölteni a Kaukázust, ilyenek. Ha valami egyáltalán történik az is csak úgy hogy minden nagyon-nagyon NAGYON lassú. Más is tapasztalt ilyet ?
  • Sidewinder
    Nekem is kedvencem a dakar. Amikor a DAF mászkált 200-al még óvodás sem voltam, így nem is emlékszem rá. Ezért a kamionok közül a nagy kedvenc az a Kamaz.15-ször lettek bajnokok eddig a Dakaron. Többször mint bármely más gyártó a világon. Nagyon érdekes, hogy győzelmek tekintetében utánuk a második helyet a Tatra foglalja el, 6 győzelemmel. A márkás nyugati vasak úgy látszik kevésbé bírják a sivatagi megpróbáltatásokat. A versenyzők közül Vlagyimir Csagin a kedvencem. Hétszer nyert Dakart,többször,mint akárki más a kamionos kategóriában. Hihetetlenül gyors, de ugyanakkor egy egy abszolút normális embernek tűnik az interjúk alapján akinek nem vették el az eszét a győzelmek.Attól függetlenül,hogy a versenyzőtársai az eredményei miatt "Cár"-nak szokták hívni.A civil munkáját tekintve járműmérnök a Kamaz gyárban. Sajnálom,hogy visszavonult. A fiatalokban valahogy nem látom ugyanazt a tüzet mint ami benne megvolt. Persze áltlalában nyernek, de időnként az volt az érzésem,hogy inkább az kamion miatt, minthogy ők emelkednének ki annyira a mezőnyből,mint ahogyan Csagin tette korábban.Azért vonult már vissza évekkel ezelőtt,hogy többet lehessen a családjával, de ehhez képest mégis ott kell lennie minden Dakar-on. Rossz volt nézni,ahogy a fiatalok szerencsétlenkedtek utána az első időben. Főleg Eduard Nyikolajevre haragudtam, aki egyszer még csalással is próbálkozott. Úgy tűnik,hogy Csagin mint csapatfőnök már egészen kikupálta őket azóta, de attól még nehéz megszokni, hogy már nem versenyez. Ahogyan sajnáltam Schumacher távozását a Formula-1-ből, úgy sajnálom az övét a Dakar versenyzői közül.
  • Solt
    Jó! :)
  • LeonSilver
    Miért? Itt mindig lehetett beszélgetni mindenről. Kulturált keretek között.