Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Nem tudom. Elvileg ez a kiadás pont hogy rávilágít arra, hogy nincs is peccs. Ha nincs update, sem semmi más, akkor mindenki gondolná, hogy biztos ezen dolgoznak ezerrel. Erre most itt ez a változatlanul kiadott verzió, aminél nem tudni, hogy egyszerűen csak kiadták véglegesnek akármilyen okból, és majd jönnek rá a peccsek továbbra is, vagy innentől egyszerűen az lesz a kommunikáció, hogy "a játékkal nincs baj, a gépeitek szarok". A minimumnak mondott memória igény, és hogy a release verzióról szóló topikot eldugták az ED Forums » English » Reality » Chit-Chat » DCS Update Patch Notes Discussion Thread alá, az nem mutat semmi jóra.
    Tegnap este én pl végignéztem az összes releváns topikot, mert kíváncsi voltam a júzerek általános véleményére, nem is találtam meg. Csak ma láttam meg véletlen egy átmozgatott komment miatt. Reality meg Chit Chat az anyjuk picsája.