36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
wittman #26901 Ez most milyen fórum? ;) -
sakkay #26900 Csatorna beállítás ok? Nyitott ablak' földi kiszolgálóknál? Bocs, tudom hogy ezek alapok, de hátha nem tudod. -
#26899 Mit csinálok rosszul ?!
Ha létrehozok egy gyorsküldetést, nem reagál semmiféle rádióüzenetre a reptér...
Se engedély, se power se semmi .... -
#26898 -
#26897 Hát.. eléggé szánalmas -
#26896 Én most épp utálom a ralit. Itt mennek az ablakom alatt a repedt fazekak. Nem tudom melyik idióta találta ki, hogy a kórház előtt kell elmenniük, de ha a jó édesanyja itt feküdne betegen, biztos más útvonalat választott volna. -
Solt #26895 Azt kamikaze pilótának hívnák! :D -
#26894 Rally igen is, meg nem is. Az akkor lenne tényleg fasza, na nem ülne mellette a súgógép, hogy éppen hol hova tegye. -
#26893 DE jók ezek a háttérsztorik
sokkla jobb lenne ilyeneket hallani, mint mikor mennek a nyilatkozatok, hogy nagyot leptünk előre a csomaggal és meglátjuk mire lesz jó és ezt 21 futamon keresztül csürik
Utoljára szerkesztette: repvez, 2018.03.23. 19:28:38 -
Fürtös #26892 Mert az FIA le akarja nyomni a költségeket.
De a nagy csapatok igy is úgyis megeszik anyagilag a kicsiket.
Cimborám elkerült az Mercedeshez az első versenye után fél évig nem is láttuk.
Japánban voltak egy darabokra szedett autóval valami erdőmélyi tesztközpontban.
Mert a szabályzat kimondja,hogy nem lehet csak hivatalos FIA teszten menni az autókkal,de arra nincs szabály,hogy egy fél autót felszerelj valami tesztpadra és hónapokig futtasd.
Meg ugye amiről nem tud az FIA azt nem tudja szabályozni.
Innentől jön képbe a pénz.
Láttam én már embert működő szélcsatornában modelt cserélni
Az FIA előirja,hogy hány tesztet lehet csinálni naponta a szélcsatornában és ezt ugy ellenőrzi,hogy figyelik a szélcsatorna sebességét.
Namost ha a befújást nem állítják le akkor az még ugyanaz a teszt csak közben a pupi 80 km/h-ás szélben cserélgeti az alkatrészeket. -
Solt #26891 Komolytalan? Az autósport királya!! :) Messze a legösszetettebb tudást igényli a pilótáktól és itt nincs salakágy meg gumifal, csak fák! :) A B csoport volt az Isten, ott lettem szerelmes a raliba, bár nekem a WRC-k is bejöttek. Volt lehetőségem egy Cigány féle Ladát terelgetnem pár alkalommal, jóval nagyobb adrenalin sokk mint egy zárt pályán "kőrözgetni"! -
#26890 akkor végképp nem értem, hogy miért spórolnak, ha az drágább és unalmasabb is
ez nem endurance verseny. -
Fürtös #26889 A spórolás sokkal drágább mint ha versenyenként uj motort használnának.
A megbizhatóság kerül iszonyat pénzbe nem a teljesítmény. -
Fürtös #26888 2011 ben 11.2 másodpercel nyert Al-Attiyah Sainz előtt.
16 nap versenyzés után ahol végig tolták ami a kifért.
Al-Attiyah vs Sainz
Meg az örök kedvenc:
405 T16 vs DAF
Vatanen azért eléggé érezte a 405 T16ot,itt éppen az ecsetelte a navigátorának, hogy milyen g**i jól mennek, sivatagban 210 km/h gyerek!
Majd egyszercsak elhúz a DAF X1... tán még a légkürtöt is ráhúzta
Na de nem offolok :D
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2018.03.23. 18:39:27 -
#26887 egyetértek az utolsó mondatoddal, hogy sokkal jobb lehetne az F1 ha hagynák annak ami régen volt, egy tesztlabornak ahol szinte versenyröl versenyre probálhatnak ki uj dolgokat és nincs sporolás, és az gyöz aki a végén többször végez az elején és nem ment szét az autója.De ahogy irod, ezt ma nem engedhetik meg maguknak a csapatok. Pedig nem csak mi nézők , de az autógyári fejlesztések is sokat nyernének vele, ha nem sporolosan használnák a gépeket és kijönnének a hibák elöbb. -
Fürtös #26886 Rally? Ne viccelj, komolytalan.
Illetve nem komolytalan de az milyen,hogy előre leedzik/felírják a pályát? Ahhoz max golyóstoll kell :D
Annó a magyar tereprallyban kezdtem a pályám, ott már akkor mentek olyan tempót vakon mint a rallyban felírt pályán,na ahhoz kell golyó.
Egyszer a Benikkel beszélgettünk erről (volt egy időszak amikor kipróbálta a tereprallyt) Ő azt mondta, hogy nem érti hogyan lehet annyira őrültnek lenni hogy vakon ilyen tempót menjen valaki.
Tereprallyban a rajtban kapod meg az itinert addig nem tudod merre mész, és a kapott itiner is sokkal "pontatlanabb" mint a méterre felírt pálya.
Dolgoztam WRC-ben is de valahogy sosem fogott meg a rally.
Nem azt mondom,hogy komolytalan csak valahogy nem adja. Meg ugye mi még láttuk a B csoportot menni és azóta is a Gruppe B az isten de olyan meg már sose lesz :(
A jelenlegi F1 meg egy labor. Kurva nagy dolgokat lehetne csinálni csak nem engedik nekik mert a kiscsapatok nem bírják pénzzel....
Utoljára szerkesztette: Fürtös, 2018.03.23. 18:25:48 -
#26885 Most komolyan ezek a legsurgetőbb hibák amiket ki kell javitani?
Restored buildings in the NTTR map.
The Integrity check system will not prevent loading mods from the user folder.
Fixed issue with manually deleted strings in the option.lua All deleted strings will be restored after saving option in the game.
Fixed issue that caused infantry don’t move.
M818. Added texture of glass.
F-5E. Broken velocity indicator will be able to repaired.
F-5E. Added some input commands to game mode.
F-5E. Incorrect firing rate presets for LAU-3 rocket launcher fixed.
F-5E. Second digit of laser code may has invalid values fixed.
F-5E. Main landing gear tyres are torn at 180 kts and GW 22K lbs fixed.
F-5E. Runway start and following respawn result in retracted nose strut fixed.
Miközben egyre másra nyilnak az update 4 ota az olyan topikok, hogy el sem indul vagy crashel a program. nekem konkrétan update 1 ota nem sikerült a fömenüből elinditani egy küldetést sem , sem freeflightot. -
Solt #26884 Én nézni nem szeretem... pontosabban most már nem szeretem. Mansell, Senna, Prost idejében még autóverseny volt mert egyrészt jóval nagyobb arányban múlt a pilóta tudásán és bátorságán a végeredmény, másrészt azok még autók voltak, nem programozott űrhajók nulla hanggal. :) -
Solt #26883 Az első kettő más kategória... inkább klasszikusok mintsem olyan események amik a fotelhez szögezik az embert! :) Nekem a rali a szívem csücske, oda kellennek golyók, nem nagyon lehet hibázni! :) -
#26882 Jó lenne az F1, ha.... ha kéziváltó lenne, kuplung, tized ennyi elektronika. Nuku kipőrgésgátló, speedlimiter vagy mifaszom a boxucccában, lehetne tankolni, zsümit csereberélni.
A jelenlegi F1 kompjuterverseny nem több. -
#26881 -
Fürtös #26880 Az igazi autoverseny az a Le-Mans és a Dakar minden más csak játszótér
Amit ezen kívűl nézni érdemes az a WEC és a Blancpain GT, igazi kasztni kasztni elleni harc és nincs finomkodás.
Számít a taktika is mert a még sprint verseny is 3 órás ami minimum 3 kiállás.
Nagyon sok versenyen jártam nagyon sok szériában de nekem még mindig a GT és a Dakar a szivem csücske.
Persze a V8 is jó csak nagyon messze van hozzánk. -
Sidewinder #26879 Tegnap én is készítettem 2 videót, de csak telefonnal. Úgyhogy inkább ezt a régi videót linkelem, amit egy profi csinált, ebből pontosan kiderül,hogy milyen a helikopteres műtrágyaszórás. Külön ajánlom mindenkinek 7:30-tól azt az enyhén bedöntött bal fordulót :D
-
Sidewinder #26878 Jó ezt látni, csak felidegesít, hogy tönkrement a gépem,szóval egy ideig biztosan nem DCS-zek. Ahogy mondták érdemesebb lenne egy teljesen új gépet venni, mint a meglévőt javítgatni,mert annyi mindent kellene benne cserélni,hogy akkor már inkább egy vadiúj :(
Csak ahhoz még sajnos nincs meg a "kedvem"...
Gyakorlatilag elvonási tüneteim vannak amit most ez a kép hozott elő részben, plusz a tegnapi nap, amikor részt vettem életem első helikopteres műtrágyaszórásán. Egy Kamov Ka-26-ossal repültünk, pont ráadásul azzal a géppel, amivel 1999-ben, életmeben először repültem. Annak a gépnek köszönhetően szerettem meg a repülést. Azóta a tavalyi volt az egyetlen év,amikor nem jött össze,hogy Kamovval repüljek,egyébként minden évben repültem velük. Eddig mindig vegyszerezés, napraforgó deszikkálás volt, ez volt az első műtrágyaszórás. Nagyon érdekes volt, mert itt jóval nagyobb a repülési magasság (50m-en a magasságmérő szerint+a forulóknál 80-90m volt a teteje),mint a vegyszerezésnél ahol szinte közvetlenül a növény fölött repülünk, és csak a tábla végi fordulók vannak magasan. Plusz a 600kg műtrágyát szinte pillanatok alatt kiszórta( a szóróberendezésen a szerelők manuálisan tudják a leszállás után,feltöltéskor szabályozni,hogy hány kg-ot szórjon), így egy felszállás jóval rövidebb ideig tart,a kezelendő terület nagysága is kisebb. A vegyszerből 600 liter 10ha területre jut. A műtrágyánál pedig áltelában azt kérték,hogy 200kg legyen a hektáronkénti kiszórt mennyiség. Így egy felszállás csak 3 hektárra elég, és jóval hamarabb jöhet vissza a gép újratölteni.Vagyis nagyobb felszállásszám lesz ugyanakkora terület esetén. Ez is lényegesen gyorsabb, mintha traktorral lenne csinálva, plusz taposási kár sincsen.
-
#26877 Én nagyon szeretem az F1-et, és az IndyCar-t is.. :) Más sorozatokkal sajnos nem vagyok képben... :( -
Solt #26876 -
Solt #26875 Én nem szeretem, nekem az F1 az maszat! :)) Ez az autóverseny: V8 Supercars No meg a rali, de az más világ! :) -
#26874 a steamen meg ingyenes a 2017 a hétvégén és 17 euro 26.ig . -
#26873 Köszi!! :)
Már nagyon várom, hogy kezdődjön az idei bajnokság... :))
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2018.03.22. 19:31:22 -
Solt #26872 Hátha vannak akik versenyezni is szeretnek: Ingyen F1 2015 -
wolfhgb #26871 Koszi a valaszt, ez igy nemileg leegyszerusiti a dolgokat. -
#26870 re: joy profilok - szerintem ha a \Users\juzerneved\Saved Games\DCS\Config\Input tartalmát lemented és installálás után ugyanide bemásolod, elvileg működnie kell, bár én ezt csak korábbi DCS verzió legyalulás-újratelepítéskor próbáltam, nem a 2.5-tel.
Nem kell külön aktiválás, ha azzal a júzerrel lépsz be a décsébe, amivel a modult is vetted az Ede shopból. -
Paladin #26869 Legnagyobb baja szerintem, hogy a kombinált eszköz, amit létrehoz, nem elég arra, hogy egy jobb hotas és pedál összes tengelyét lefedje. (Tudom, hogy ez valami win korlát, de akkor nem kéne ezt a virtuális kombinált joy módszert erőltetni). -
sakkay #26868 ÁÁááá most már sokat javították. Valamiért néha lefagy -
wolfhgb #26867 Majd osszeakad valamivel, szopsz miatta, aztán leszoksz róla! :) -
sakkay #26866 Ja csak az ilyenkor-is-kurva jó, mert csak elindítod és kész. Egy hete szoktam ráezért nagy a szám. -
wolfhgb #26865 De igen,viszont a targetet nem használom,dcs ben mindent tudtam eddig allitani
-
sakkay #26864 Sajnos nemtom' én mindent ledaráltam. De neked nem warthogod van? Már csak a target miatt. -
beci43 #26863 Nincs mit. -
wolfhgb #26862 Egy kerdes 2.5 telepiteshez. Ahhoz, h legyen eleg helyem a 250 es ssd n, le kell szednem a most fent levo nevadat es kaukazust. Nehany joy profil van szerkesztve modulokhoz, ezeket h tudom atmenteni a 2.5 ala? Esetleg vegigvitt kampanyokat is at tudom menteni? H ne kelljen ujra vegigrepulni oket. Ja es, a modulokat le kell valasztanom a mostani telepitesrol, vagy mar nem kell veluk bajlodni? Nem igenyelnek mar kulon kulon aktivalast a 2.5 alatt?