Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • VO101Tom
    Én is így vagyok vele. Dogfight szerveren lehet velük bohóckodni, vagy előre szerkesztett mission pack-ot végigjátszani, amik faszán ki vannak dolgozva, de 15-20 küldetés után ott is elfogy a tartalom. Újrajátszani meg unalmas, ha már tudod, hogy hol mi történik. Én ezért szoktam le a modulok gyűjtögetéséről, az érdekes és jó, ahogy megtanulod egy új típus kezelését, de ha az megvan, onnantól olyan üres az egész (ennek is az a qrva BMS az oka ). És ez nem ér modulonként 50-70 dollárt nekem.

Mondjuk most vettem meg a Condor 2-őt, ahol húszezer forintot fizettem egy "új" játékért, ami normális esetben egy új patchnak is alig menne el, hangok, menü, az egész gyakorlatilag ugyanaz, a 30 gépből maradt 7, amiből három esetleg négy használható versenyre, a kabinok ugyan szebben kidolgozottak, és a táj is szebb lett, meteorológia is változott valamennyit, de mostantól minden gépért külön kell majd fizetni, és minden eddig elkészült extra térképet is át kell alakítani (azok legalább maradtak ingyenesek). 15 év után kicsit többet várt az ember, de persze így is megveszik az emberek, mert konkurenciájuk egyáltalán nincs.