36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
#26301 Az a gáz, hogy csak a karon lévőkhöz lehet. Meg a Mode gombot is. -
#26300 De , csak a karon lévőkhöz lehet használni! Vagy mi a kérdés, nem mindegy , hogy van vessző vagy nincs ... , :) -
#26299 Uraim, a Javelinnél a kisujjnál lévő gombot nem lehet shiftként használni csak a karon lévő gombokhoz? Ez elég gáz így. -
sakkay #26298 A dcs jelen állapotában általában 60% videókarit használ procit meg olyan 20%. Viszont nem ritka a 99% gpu használat, procit viszont nem tudom, hogy láttam-e 40% fölött. Szerintem nem.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.16. 20:37:47 -
sakkay #26297 16 gb, nyolc a karin. -
wolfhgb #26296 Nala kissebb a szoras es az is aranyos le es fel. Procicsere utan a minimum fps ertek belephet a 100 feletti tartomanyba. Ami azert nem rossz dolog. Mondjuk meg a ram es lap is sokat szamithat a minimum fps nel, sakkay ur, mennyi a ramod? -
Solt #26295 Nálam így néz ki: Avg: 135 - Min: 90 - Max: 161
Elvileg 1080p-n cirka 50%-l erősebb az 1080Ti, az meg átlagban megvan... minimum FPS terén csak ~20% a különbség, itt azért látszik a CPU limit. Kisebb különbségre számítottam!
Köszönöm Uram!
A #26292-ben rosszul írtam, 1080p-n az 50% a reális különbség, csak 4K-n húz el 70% körül az 1080Ti.
-
sakkay #26294 Avg: 90.000 - Min: 76 - Max: 105
Ez lett. -
wolfhgb #26293 Ja, mondjuk a minimum fps ertek is sokat elarul, mert az nalunk tuti cpu miatt van. -
Solt #26292 A CPU erő kiderül belőle... ha csak ilyen 50% körüli lesz a különbség akkor elég erős CPU limitem van a 4770K-l. -
wolfhgb #26291 Neki is 1080ti duruzsol a gephazban? Mert ha nem, mire jo a teszt? -
wolfhgb #26290 Ha terhelesre gyorsan nagy melegedessel reagal a proci, nem a hutoddel van a baj. Ha szep lassan kuszik egyre feljebb a hofok, akkor a holeado felulet a keves. Ez viszonylag gyorsan es egyszeruen tesztelheto. Sajnos, ha az elobbi a helyzet, viszonylag kis mertekben fog valtozni a helyzet, akar vizhutest hasznalva is. -
Solt #26289 Állítsd be a DCS-t így: LINK
A Fraps-t így: LINK Ahol zölddel van aláhúzva, ott tudsz egy tetszőleges hotkey-t hozzáadni amivel aztán indítani lehet a benchmarkot.
Ezután DCS indít -> Instant Action -> Su25-T -> Free Flight. Ahogy elindítod autopilot (a), gázkar 50%, majd amikor befejezte a ki zoomolást akkor indítod a beállított hotkey-l a Fraps benchmarkot. Onnan tudod, hogy megy, hogy a sarokból eltűnik az FPS kijelzés. 3 perc után automatikusan leáll, ekkor lépj ki, menj a Fraps telepítési mappába és ott a Benchmark mappában találsz egy FRAPSLOG fájlt. Ezt megnyitod és benne lesz a benchmark eredménye. Minimum, átlag és maximum értékek... azokra lennék kíváncsi! :)
Fraps -
#26288 TS -
sakkay #26287 MIt kell csinálni?
-
Solt #26286 Megakartalak kérni egy tesztre... kíváncsi lettem volna, hogy milyen értékeket kapsz a 8700K-l. -
sakkay #26285 Ja lehet megint szarozok vele egy kicsit. Azért is lehet meleg, mert a hűtés nem az igazi. A hűtő jó(közép kategória amúgy, nem igazi tuning), és hatalmas volt a különbség az első fapadoshoz képest, csak a ház nem faxa már. Konkrétan kilóg a hűtő a gép oldalán, ami meg ki van vágva, de így meg nem jó a levegő csatorna'. De amíg ilyen alacsony a legerősebb játéknál is, leszarom. -
sakkay #26284 Nincs. Miért? -
Solt #26283 Van Fraps telepítve a gépedre? -
#26282 -
wolfhgb #26281 és próbáltad lejjebb vinni a feszt? Az az 50 pont jó, ezért fölös lenne delidelni, úgy kb40 lenne, viszont a fesz sajnos így reális, ahogy anno sejtettem is. Egy érték után már nagyon kéri a feszt és melegszik is, 4.8 még talán menne 1.3 környékén, de ott már lenne kb 55-60 fokod játék alatt, felette sajnos már kéne neki a delid, h javits a hőleadásán, de az a 100mhz nem ér annyit. Kicsit mondjuk soknak találom a hőfokát, de tény, h ugyanakkora hőátadó felülethez, 2 maggal több párosul, a 6700k m full szar kupakkal csak 1.35-1.38 vcore nál volt 80 fok környékén. -
sakkay #26280 Játék alatt soha nem melegszik, max 50 fok, burn tesztel meg 78- 81 a max. -
sakkay #26279 1.220 a fesz, viszont nem 4.8, hanem csak 4.7 mert elfelejtettem, hogy visszaállítottam. Nem láttam értelmét annyival nagyobb feszt adni, csak azért az egy tizedért. Amúgy nagyon bírja szerintem. Még ezzel a hűtővel is menne a 4.9. csak értelme nincsen. Ha viszont valami nagy guru ráér, szívesen finomhangolnám, úgy talán nem is kellene olyan sok fesz még jobban húzva sem. -
sakkay #26278 -
wolfhgb #26277 Köszi, csak h mire lehet számitani az átlagos halandónak. -
sakkay #26276 Meglesem neked, egy fél óra.. -
wolfhgb #26275 Az igen. 4.8 nál mik a beállítások? feszre gondolok, esetleg hőfokot tudsz mondani? tesztelted játékon kívül valami izmosabbal is? -
sakkay #26274 Mekmek. 4.8 nál megálltam, de ez is csak azért mert k. Minden kibaxott vadállat módon fut. Nemtom' ismered-e a total war szériát-de a legújabb darabban 40000 fős csatát állítottam be tesztnek, hogy lássam amikor 3 fps tud egy 8700k, mert kicsit összefossa magát, ....és vitte bakker így is annyira, hogy le lehetett játszani a legkisebb fps 18 volt, de nagy átlagba 30 felett. MAX grafikán. Azért az nagyon durva ám...
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2018.02.16. 15:45:28 -
wolfhgb #26273 Apropó. Sakkay kolléga, meghúztad már azt a szájbatekert 8700k t? :) -
wolfhgb #26272 Hát ezaz, összefogás kéne és bevágni a durcit, fél év mulva lenne olyan szimünk, ami csili vili lenne. :) -
Solt #26271 Mint a játékfejlesztők többsége... :) A gond az, hogy nem szerelemből készülnek ezek, hanem azért, hogy legyen elegendő bevétel... annyit foglalkoznak vele amennyit feltétlenül muszáj, mert egyrészt nulla a konkurencia, másrészt meg a sok fanatikus úgyis megveszi.
Nem akarok túlozni, de szerintem több mint 1 gurigám áll a gépemben és gyakorlatilag 2-3 olyan játék van amit felhőtlenül tudok élvezni mert jól is fut és mert nincs tele bugokkal. Ezt a számot mondjuk fel tudnám tornászni 5-re ha a VR-t elengedem... ezért ez elég elkeserítő...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.02.16. 14:51:27 -
wolfhgb #26270 Na akkor én sem izgulok rá tulzottan, innentől várjuk a vulkan api támogatást, habár mire kijönnek vele, már az is elavult lesz, valahogy mindig el vannak maradva a technikától. -
Solt #26269 Nem, egyáltalán nem akadt! Érzésre meg nem mondtam volna, hogy 4 szállal kevesebb dolgozik... Akadások akkor vannak amikor elkezdenek lőni rám... lehet, hogy ez egy 8700K alatt nem jelentkezik, de azért nagy összeget nem tennék rá.
Eleinte elkapott a lelkesedés, hogy na majd a 2.5 az 1080Ti-l, de így több óra próbálkozás után megint csak az a konklúzió, hogy VR-l ez így ebben a formában repkedni jó, de komolyabb harci cselekményre alkalmatlan! :) Áldom az eszem, hogy nem áll benne egy raklap pénzem...
Megy megint a polcra és kezdődik a csodavárás! Addig is marad az autókázás és az Elite! :) -
#26268 Várd meg a VKB-t, hamarosan megjelenik és olcsóbb lesz mint a TM, viszont jobb. Egyébként a joystickon található gázkar elég jól használható. -
#26267 Es gazkarra mik a lehetosegek ?
En ket TM en kivul nem igen talaltam mast.... -
wolfhgb #26266 Es amikor kikapcsoltad és bemaxolt, gondolom akadt mint az állat. Ez miért jobb szitu annál, amikor be van kapcsolva a HT és nem maxol be? Kár, h a vr nem támogatja sli modot, odabasznék neki olyan gpu teljesítményt, h izzana a hdmi kábel. -
Solt #26265 Igen arra, de a valamivel jobban fut alatt értsd azt, hogy pár FPS a különbség, de így sem fogod élvezni! :) 1-2 küldetéssel el lehet bohóckodni, de amint jelentősebb mennyiségű egység van jelen, vége még a fix 45 FPS-nek is nálam. Nagyon hektikusnak tűnik a működése... Egyszer ilyen,
Aztán gondol egyet és úgy dönt, hogy ő most megküldi mind a 8 szálat és akkor ilyeneket produkál,
A szép az, hogy látszólag semmi nem indokolja azt, hogy hirtelen ilyen terhelést kapjon... nem jönnek a képbe egységek, nem nyitnak tüzet rám. Lehet kapott a kód valami bányász algoritmust! :D A kedvencem viszont akkor is ez,
Kikapcsoltam a HT-t és ilyen CPU kihasználtságot produkál 4 szálon! :D
-
#26264 Én is ugyanezt mondom a "diplomáciai okokkal" :) , most simán lepattinthatják a panaszos júzereket, hogy "bocsesz, ez csak béta, ez így száll le", de közben mégsem csináltak teljesen szart a szájukból ismét a megjelenés dátumával, hiszen tessék, elérhetővé tették a 2.5-öt a nagyközönség számára
Igazándiból én egyáltalán nem panaszkodom magára a játékra, a VGA-m el se éri a minimum követelményt, szóval örülök, hogy egyáltalán elindul :P és ehhez képest egész elfogadhatóan fut, de azért jól esik Edét fikázni a szokásos nyakatekert kommunikációjuk és ordas bugokkal publikált termékük okán ;)
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.02.16. 13:17:43 -
#26263 Akkor tenyleg makom volt !:)) -
#26262 Az direkt olyan, egyébként szerencséd hogy még pont jutott neked, mivel azóta már elfogyott és nem is lesz több, majd jövőre jön új "olcsó" joystick, addig csak a drágábbakat (Gladiator Pro/Gunfighter) fogják árulni.