Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
A hardveraprón valaki például hirdet egy (állítása szerint) alig használtat. Vajon miért..?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ka-50
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Gratulálok mindenkinek!
Azt mondta, hogy nem gyakorolt kifejezetten rá, csak amit a bajnokság alatt repült, de Lajos profi versenyszerűen repül való életben is, nagyon képzett pilóta. Ha nagyon akarnék okokat keresni, az semmiképp nem könnyítette meg a dolgom, hogy már repültem ellene pár hete, akkor én ejtettem ki a felső ágról, és azóta biztos rájött, hogy mit rontott el 😊 Van ilyen.
A Spit nagyon jól fordul, sajnos nem láttam róla még teszteket, ED fórumon Yo-yo csak sebesség és emelkedőképességre mutatott görbéket, de én a fordulási szögsebességét éreztem nagyon erősnek, vagy inkább a mesza magasságiját nagyon lomhának. A DCS mesza egyébként sem lett a kedvencem, mondtam is a többieknek még verseny alatt, hogy minél többet repülök ezen a bajnokságon, annál jobban utálom a DCS-t 😊 Olyat csinál, hogy húzod a botot, kiengedek belőle, és utána nem tudod ugyanoda visszahúzni. Mintha lenne rajta egy racsni, ami csak középre engedi, onnan vissza nem. Egyik gyakorláson így álltam földbe, leborításnál kicsit kiengedtem a botból, hogy megnézzem, hogy a másik mennyire van orrom alatt, és nem engedte visszahúzni, 300 méterről! úgy beleálltam a földbe mint a dárda 😊 A pedálja is fos, leng jobbra-balra ha hozzáérsz, és olyan forgatónyomaték van modellezve az alapjáraton ketyegő hajtóműnek is, hogy jobbra nem lehet looping tetején leborítani. Ez tök komoly, többször volt, hogy koppig jobbra csűrtem, még koppig be is léptem, ez meg balra kezd leborulni. A Spitet ezért nem tudtam meglőni tegnap több alkalommal sem, mert jobbról jött és arra a mesza kis sebességen nem fordul. Lehet látni a csűrőn, pedálon, hogy koppig kint, ez meg áll egy helyben. Vagy a legszebb, egyenes szárnnyal átejtettem felhúzáskor, akkor pörgött, dugózott mindenfelé, amikor meg dugót akartam csinálni, hasra téptem a botot és berúgtam az egyik pedált, akkor esküszöm, szép vízszintes szárnnyal egyszerűen átmerült 😄 Mondom kész, ilyen nincs. 😊 Lehet, hogy több gyakorlással ezeket megszoktam volna, de igazat megvallva én sem szoktam gyakran repkedni, amikor odajutok, akkor inkább clod.
apropo clod, most nyár végén jön a clod 4.5, lesz benne sok jóság és újdonság, azt már érdemes lesz kipróbálnod 😊
www.pumaszallas.hu
Laca. Nem fogok kifogásokat keresni, hogy hold ciklus vagy a nap állása volt az ok, nézd meg majd a videót. Kiemelkedni merge-ből nem tudtam, menetenként egy leborításom vagy egy szembelövésem volt, azok nem jöttek össze, onnantól nem volt lőhelyzetem. Online nyilván nem is mennék bele az ilyenbe, 1v1-nél viszont ez van. Mehettem volna én is Spittel, a szabályzat engedte volna, de azt meg nem akartam, ha már meszával repültem végig 😊
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Stitch-en élőben közvetítjük, ahogy a korábbiakat is.
www.pumaszallas.hu
Ka-50
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.07.09. 08:16:52
Ka-50
Utoljára szerkesztette: Frenky, 2017.07.08. 19:51:45
Én Debrecenben lakok, viszont ha lenne pár ember akinek tetszik az ötlet, akkor elmegyek Pestre, onnan pedig elmegyünk busszal. Vagy Közösen kibérelünk egy kisbuszt és azzal. Bár én ilyen kisbusz vezetésben nem igazán vagyok erős így nem akarom más faszával verni a csalánt, de ha valaki bevállalja az szuper lenne.
Budapest Besztercebánya
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2017.07.08. 18:13:14
Remélem mihamarabbi hosszú és fájdalmas halála lesz, miközben köröm nő a pöcsére..
SIAF 2017 International Air Fest
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Features of this upcoming Su-33 update include:
More detailed and accurate simulation of the wing control surfaces that include the leading and trailing edge flaps and the differential ailerons. In addition to the conventional differential stabilizers, canard behavior has also been improved for more realistic behavior. The Flight Control System (FCS) will automatically reconfigure itself depending on the flight mode.
The adaptations that make the Su-33 aircraft-capable have been updated and improved to include the wing-fold mechanism, reinforced landing gear struts, and the inclusion of high-gain nose wheel steering for use on crowded carrier decks.
The physical mechanisms by which the arrestor hook engages the aircraft carrier arrestor wire has been greatly improved. Correct physics have been applied to the arrestor wire and its’ interaction with the aircraft.
The engines now have a “special mode” that adds up to 12,800 kg of thrust (instead of the normal 12,500 kg of thrust). This mode also includes realistic operating time restrictions.
A new FCS mode used when aerial refueling has also been implemented. When in this mode and the control stick is released, the aircraft will automatically maintain level flight. This FCS mode allows fine-control and thus making it easier to make contact with the tanker within a pitch range of plus or minus 5 degrees and of a roll angle of plus or minus 10 degrees.
The Auto-Thrust Control (ATC) is used for automatic speed holding and can be fine-tuned with a set speed switch. This can be useful with landing on the carrier.
The automatic collision avoidance system (“Uvod” mode) is now included and allows safe nap-of-the-earth flying.
Utoljára szerkesztette: beci43, 2017.07.08. 06:54:15
Ka-50
Ka-50
Ka-50
Ka-50

A Bis legalább próbál napi szinten javitásokat kiadni a beérkezett hibákra ,bugokra ami örvendetes, de valahogy a kezdetek ota fennálló hibákat mégsem hajlandó még grafmotorváltáskor sem orvosolni.
Emellett meg olyan szerteágazó a modhasználat, hogy lehetetlen olyan szervert találni ami ugyan azt a konfigban üzemelne igy a játékos állomány jelentösen szétmorzsolódik.Ugyan ez van a dcs-nél is.Nincs egy egységes alap mert már két dcs word létezik és a modulok miatt sem lehet normális küldetéseket összeállitani.
ÉS ezen a megjelenő modulok sem fognak változtatni, mert hiába jön a hornet, nem lesz ellenfél , vagy mindenki hornetet repül az ellen oldalon is
Akkó most adom el a 980ti, annyiért, amennyiért vettem és összel lövök egy nagy tesót a helyére. 😊
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2017.07.05. 16:04:55
http://www.chiponline.hu/cikkek/57274_hovat_tuntek_a_vga_kartyak
www.pumaszallas.hu