Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
Azt lehet már tudni, hogy mi történt ott pontosan? Csak mert még mindig nem tiszta, hogy lehet az, hogy Becz Laci mindent normálisan lepapírozott és szerződés szerint csinált, akkor hogy jöhet a saját ügyvédje azzal pár héttel a kiadás előtt, hogy azzal jár legjobban, ha az addigi alvállalkozóira (vagy alkalmazottaira?) íratja a céget (ezt még ő írta ide). Nem fizetett nekik? Mert én ha vállalok valakinek 3D vagy textúrázós melót, szerződést írunk, hogy mikorra és mennyiért végzek, akkor én ugrálhatok utólag akármennyit, hogy mégis többet akarok, simán elhajtanak a picsába. Egyetlen esetben adna nekem igazat a bíróság, ha én nem kaptam volna meg az előre kialkudott pénzt a munkáért, amit elvégeztem. Arról is ment fórumozás, hogy a kickstarteres pénzüket befagyasztották valami pöcs miatt aki az apja kártyájával fizetett, az meg feljelentette őket. Ez a két dolog összefügghet?
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.02.20. 04:46:41