Digital Combat Series: World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pár éve volt pesten egy számítógépes grafikai előadássorozat, a Mesharray nyílt nap, több előadás volt az iparágról az érdeklődőknek, az egyik crytech-es fejes beszélt arról, hogy aki hozzájuk akar menni 3D modellezőnek, annak első körben el kell fogadnia azt, hogy ő a cég számára csinálja a modelleket, nem a saját portfóliójába. Mindenki elhiszi, hogy meg tudná részletesebben, szebben is csinálni, de a propoknak (kiegészítő kis 3D elemek gyűjtőneve) nagyon szigorú poligon és textúra limitjük van, amihez mindenkinek 100%-ig tartania kell magát. Azok a játékok egy bizonyos számítógép konfigra vannak tervezve, aminek nagyon jól meghatározható teljesítménye van proci és VGA szintjén is, és amikor a game designerek összerakják, hogy mit tudjon a játék, meg a level designerek összerakják a pályákat, akkor mindenkinek nagyon pontosan meghatározott limiteket kell tartania.
Akkor ezen nagyon meglepődtem, hogy ez ennyire fontos része a játékfejlesztésnek, hogy egy ilyen expo-n is szóba kerül, és hosszasan magyarázzák, hogy mi az értelme. Mert ugyan mit számít pár száz poligon ide vagy oda? Hát, qrva sokat, mert azt a modellt lehet, hogy sok példányban felhasználják, lehet, hogy olyan részen használnák, ahol kevesebb erőforrás van szabadon, vagy az is lehet, hogy egyszerűen a játék jellegét, a többi elem kidolgozottságát az a poligonszám követi.
Ehhez képest ED-nél láthatóan vagy leszarják a game designt, vagy fingjuk sincs arról, hogy milyen gépre is tervezik a cuccukat.
A szemeket konkrétan nem figyeltem, de Armában ha a belső vioce chatet használod, akkor a katona szája mozog, mintha tényleg beszélne, és a hang természetesen az ő irányából jön. Vagy amikor pvp-ben az ellenséges csapatból használták, akkor a betonkerítés mögött halkan hallottam, hogy mit beszélnek. Ez a része az Armának elég jól ki van dolgozva, de az Arma is állandóan teljesítményproblémákkal küzd, mert lövöldözős játék mellett próbál minden más is lenni. Mondjuk ott van rá megoldás is, lehúzod a látótávolságot, és azzal rengeteg fps-t lehet nyerni. De ezt egy repülőgép szimulátorban nem tudod megtenni. Arról nem is beszélve, hogy még így is az Arma a kis létszámú "csetepaték" játéka, egy ilyen DCS Normandia féle térképre egy partraszállást, frontvonalat kialakítani azzal a részletességgel egyszerűen nem lehet.
www.pumaszallas.hu
Biztos van valami céljuk vele csak még egyenlöre nem látni , hogy mi
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Érdekesnek tünik.
A repmodell nem olyan jó, de részemről ebben az esetben ez másodlagos, mert itt a flight director programozás a lényeg és a repülési eljárások ismerete. Az hogy nem úgy lassul vagy ilyesmi az totál hidegen hagy.
Alapból kb. 8 gép repülhető benne (köztük B737), kisebb motoros gépek és egy helikopter is.
Annyi a gond hogy egyszerre negyed órát enged repülni, utána elveszi tőled az irányítást -mivel demó. Ki kell lépned és vissza, akkor újra indul a negyed óra.
A YT-n van egy csomó videó, pl:
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2017.07.05. 08:31:44
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Olyan dolgokat találtam, hogy el sem tudod képzelni.(pl csapágyat 2205-ös motorba fillérekért és baromi jó minőségű, itt is a pontos méretre kerestem rá, nem arra, hogy 2205 motor csapágy.)
szerk: ha a red jelűnél gyengébbre van szükséged, miért nem vágsz le 1 menetet a red rugóról és nyújtod meg méretre?
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.07.04. 22:15:35
Még mindig keresek valaki vagy valami céget, akik hajlandóak qrva kis tételben (max 2 db, asszem ez qrva kis tétel) legyártani két kurva rugót. Emberi áron. Az x-55-be kellene de a red jelölésűnél kicsit gyengébbre lenne szükségem.
Vagy valami jó ötletet, hogy mivel tudnám kiváltani. A kicsit vastagabb és nagyobb befőttes gumit próbáltam - alapvetően fasza, de egyrészt viszonylag könnyen szakad, másrészt idővel ragacsos lesz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.07.04. 21:54:31
Ka-50
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Érdekes lehet az is.
Akkor meglehet próbálni? Ami tetszene aza Cessna, Waco, Piper ilyenekben gondolkodom!
Azonban van Intruder, A-4, van Messer is, na de még a Bosban is jobban tetszik első ránézésre, mint itt!
Ka-50
Valakinek megva a Microsoft FSX. A steam-en most leárazás van és gondoltam veszek valamit, nem ismerem a játékot ez valami hardcore, vagy inkább olyan Warthunderes dolog.
Bocs az Off-ért
Ja, és a kamera előtt van 1 db negatív😊 Zéró szobafény zavar.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.07.02. 22:55:52
5.3as cl driver meg win10pro 64 bit.
A kártya nagyon jó, nyilván van tőle jobb is, nekem megfelelő. Azonban ez a kártya pár hónapja kb. 20.000.-forinntal volt olcsóbb. Ez van.
Na majd, ha nem az lesz a legnagyobb gondom, hogy vegyek-e 100k-ért videókarit, vagy nem, lehet beruházok rá.
A VR szerencsére távol áll tőlem.
Ezek a gyökerek voltak: Innen SEMMIT!
www.smart-bus.hu
Egészen elképesztő a sztori!
Magyarul nem tudom elképzelni mi az a plusz amit ad egy vagon pénzért.
www.pumaszallas.hu