36921
Digital Combat Series: World
A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)
*-------*
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!
DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!
A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!
Szimulátor történelem KATT IDE!
-
sakkay #26261 Volt eddig olyan effekt, hogy rakétának vagy égő gépnek (sötétben) visszatükrözi a fényét a felhő alja? Kurva jól néz ki.. -
#26260 Kibontottam a joyt , eleg jonak tunik :)
Nagyon jo premium erzes mozgatni.
Elore hazra tengelyen picit lassan ugrik vissza kozepre ha elengedem de gondolom majd jarodik meg ... -
wolfhgb #26259 a HT alatt a hypertrading re gondolsz? Tiltsam le biosban es istenkirály formában fogom tudni elvezni a game et 388,31 driverrel vr alatt? :) Már ha épp nem kotor a gép.
Utoljára szerkesztette: wolfhgb, 2018.02.16. 11:59:43 -
#26258 Szerintem annak sincs értelme, a lineáris a jó. Trim pedig a repülőben/helikopterben állítható. -
#26257 Nem deadzonera gondolok hanem hogy kozepen kicsit lapositani a gorben , hogy finomabb legyen.
Trimmelesre a repulre gondolsz , vagy van valami input okossag ahoz is ? -
Solt #26256 A skálázhatósággal van gond ahogy látom. Én például bármit állítok a 4770K + 1080Ti párossal, nincs meg a folyamatos 90 FPS még sima repkedésekkel sem. Alig van különbség a maximális és a minimális beállítások között. Emellett újra előjött az, hogy amikor több egység tüzet nyit rád, vagy sok a füst akkor iszonyatosan beesik az FPS.
Ettől eltekintve a VR-t sokkal jobban kéne kommunikálniuk, magyarázniuk, stb. A júzerek többsége nem tudja, hogy XY jelenséget mi okozhat, mit lehet ellene tenni, vagy éppenséggel milyen alap dolgokat kell meglépni azelőtt mielőtt nekiáll a programot hibáztatni valamiért. Például a 388.59 utáni driverek nem működnek normálisan az Oculus szoftverrel, lehetnek akadások, drasztikus FPS esések, emellett egy ideje ha bármilyen monitorozó program fut a gépen, akkor bizonyos időközönként akad egyet a fej követés, ami szintén okozhat rosszullétet egy idő után. De említhetném azt is, hogy HT nélkül valamivel jobban fut... -
#26255 Szerintem semennyire... Nincs erős center detent (de érezhető a közepe), ezért középen is nagyon pontosan irányítható a joystick, ezért célszerű úgy trimmelni, hogy ha a te joystickod középen van, akkor tartja a magasságot a repülő/helikopter, és csak kicsi mozdulatokkal korrigálsz. Ha fegyverrel kell céloznod, akkor pedig kifejezetten kártékony hatású lehet, ha a kicsi mozgást nem érzékeli a beállított deadzone miatt. -
#26254 Ha minden jol megy ma marlesz vergre normalis ioystick, mennyire celszeru kozepso , semleges allasban kicsit nagyobb jatekra allitani a tengelyeket ? -
#26253 Az mindegy, hogy minek nevezik, az a fontos, hogy milyen hibái vannak. Ha a játék kiadásra méltó állapotban lenne, akkor ebszolút semmi okuk beta-ként reklámozni. Az nekik nem érdekük, hogy a júzerek ne tegyék fel, mert minél több játékos játszik vele, annál több béta teszterük van (modulokat is nekik adják el). Az, hogy majdnem kész játékot mégsem adnak ki, csak beta-ként, annak elég komoly okának kell lenni. Ha például esélytelen, hogy az ajánlásban írt konfigon élvezhetően fusson, akkor azt nem árulhatják. Ahogy olvasom VR-ral is sok a gond, sokkal többen lesznek rosszul tőle, mint ezelőtt (sokaknak a felezett 45 fps sincs meg). Plusz itt van az a memory leak hiba, amit már emlegettek párszor. Lehet, hogy a Vulcan-t is azért kezdték bedobni a közbeszédbe így kiadás környékén, mert akkor jöttek rá, hogy anélkül nagyon komoly teljesítmény problémáik vannak. Ki tudja, lehet, hogy akkor lesz csak végleges 4.5, amikor a Vulcan-t bekalapálják alá.
Steamnél is egy elég hosszú auditáción kell átmenni, hogy végleges programként fel lehessen tenni (az egy hét csúszás általában ezért van normál és Steames verzió között). A beta-k követelményei és vállalt felelősségei sokkal lazábbak.
-
#26252 Igazándiból a telepített programon sehol nem láccik vagy nem írja, hogy ez béta, vagy openbéta - a telepítési könyvtár neve simán csak \Program Files (x86)\DCS , a profil és a beállítások (egy része legalábbis) simán csak \username\Saved Games\DCS (mintha ez korábbi bétáknál explicite valami DCS.openbeta lett volna), a töltőképernyő és a főmenü is csak verziószámot ír, szóval ha leszámítjuk azt az egy parancsot, amit az 1.5-ről az erre a verzióra váltáshoz be kellett írni (no meg Ede kommunikációját a mindenféle phase-ekről), sehol nem láccik, hogy ez egy openbeta verzió.
Nem leht, hogy "diplomáciai" okokból nevezik csak bétának (=mármint hogy evvel egy rakat usert visszatartanak attól, hogy idejekorán telepítsék) -
#26251 -
sakkay #26250 Én nem vagyok mérnök, de hülye se -
#26249 Akkor kérdezd meg őt is, ha 95%-ban leszel hűséges, az mire elég (mellény legyen rajtad) -
sakkay #26248 Mérnök vagy-é?
Együtt élek eggyel-csak az lány-furák vagytok tudod
-
#26247 Azt ugye érzed, hogy ha csak 95%-ban játszható, az egy nagyon szar arány. Az azt jelenti, hogy 10 másodpercenként fél másodpercig nem az. -
sakkay #26246 Naaa. 50 Gépes szerón teljesen játszható, 95% stabil 60 fps. Fél óra alatt egyszer volt egy nagyobb lagg és ennyi. A bármikori-DCS soha nem volt erre a teljesítményre képes. És ez a béta. Jobb mint eddig bármi. Tudom, erős a gépem de eddig hiába volt az, 20 gépnél is lefosta a bokáját a 2.2-ig bezárólag. -
#26245 Én voltam az, 32GB RAM van a gépben 8GB a videokártyán. 10GB rendszermemória használat mellett csinált 14GB-os swap file-t (előtte az 1GB volt), a video RAM-ból 6GB-ot használt. De ez 2.2 engine volt. 2.5 beta még nincs fent. Mondjuk sok változásra nem számítok, amikor most 2.5 openbeta release környékén Wags-t kérdezték, hogy mi a legnagyobb változás 2.2-höz képest, akkor azt mondta, hogy a robbanások. Azon dolgoztak nagyon sokat, az idejük nagy részét az vitte el, hogy minden fegyver a rá jellemző módon működjön el. Ami szép meg jó, de nekem kicsit váratlan volt, nem erre számítottam, azt hittem 2.2 óta (amit nem tegnap adtak ki) az engine-en és az optimalizáláson dolgoznak, de úgy látszik az nagyobb probléma, hogy a robbanások túl egyformák vagy sem.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.02.15. 19:02:37 -
#26244 Megvettem a 21-est kb tavaly, Mi-8 és Mig-15-el volt egy csomagban akciózva. Konkréten még nem repültem vele egy órát sem, amikor megvettem, a régi gépemen -egyedüli modulként- 15 fps-nél többre nem futotta, borzalmasan optimalizálatlan a kabin. Pedig A-10, FC3 gépei, ww2-es gépek mind jól futottak. 2.2 csak rövid ideig volt fent, Normandia szarul optimalizált, Nevada meg nincs meg. Most már van új gép, de a 2.5 openbeta-t nem akartam feltenni, mondván úgyis jön a végleges "mindjárt". De kezdem azt érezni, hogy én csinálok hülyét magamból, ha bármit elhiszek ezeknek :/ -
#26243 Ezzel tisztában vagyok, viszont valaki pár oldallal ezelőtt írta, hogy hiába van 16 (vagy 32?) giga RAM-ja, a DCS elkezd swappolni, mielőtt akár csak megközelítőleg is fullra töltené a RAM-ot, erre próbáltam kissé ironikusan reagálni. -
#26242 Számomra leginkább bicskanyitogató a MiG-21 modul állapota. Igaz, hogy ez nem ED modul, de valamilyen formában az ő saruk is, hogy semmi követelményrendszert nem támasztanak a külsős fejlesztőik felé, miután rábólintottak a modulokra. Felbasz az ideg, ha csak rágondolok, hogy mióta lógnak a hibák (elsősorban repmodell és a millió bug) javításával és gyakorlatilag a textúrák basztatásán kívül semmi sem történik. A poén az, hogy még csak válaszolni sem válaszolnak semmilyen kommentre (Rudel-t leszámítva, de ő ugye csak az art részért felel). A többi modulnál sem találni igazából egy befejezettet sem (amire rámondhatnánk, hogy nagyjából jó ahogy van), de amit a 21-essel művelnek, az viszi a prímet...
Utoljára szerkesztette: Reaper, 2018.02.15. 18:16:45 -
wolfhgb #26241 Nem mondom, h nincs igazad, csak a 2.5 el kapcsolatban irtam amit irtam. Modult én sem veszek addig, amig kész nincs és le nem akciozzák. -
#26240 Január végére a 2.5-öt ígérték, nem valami toldozott-foldozott openbeta-t, amit ki tudja meddig kalapálnak még. Tegnap is kaidták a 2.5 hotfix 3-at. Remek. Akkor ez most még mindig a 2.5 open beta, phase 1, hotfix 3? Wtf? Kitalálták ezt a phase 1-et, meg phase 2-őt, csak ne kelljen azt mondaniuk, hogy Wagsnak megint fogalma sem volt arról, hogy miről beszél decemberben. Ahelyett, hogy tökösen elmondanák, hogy továbbra sem tudják, hogy mikorra lesz kész, hitegetnek ezekkel a nevetséges 1-2 hetes dátumokkal. Folyamatosan hazudoznak, a moduljaik egyre kezdetlegesebb állapotban adják ki, anélkül, hogy vásárláskor tudnád, hogy meddig lesz ilyen. Spitfire már több mint egy éve befejezetlen modul, pedig Wags szerint a ww2 vonal hozza nekik arányosan a legtöbb pénzt. Hornet repülni fog tudni és buta bombát dobálni. Sem TGP, sem Armaam, sem a többi, máshol már működő fegyver nem lesz rajta. Még megbecsülni sem lehet, hogy mikorra lesz abból is végleges modul, de tuti, hogy nem 2018-ban. Kezdem megérteni Dumbo-t, miért adta fel a "csodavárást" 1-2 éve, és adta el a cuccát mindenestül. Senki nem szereti, amikor ilyen pofátlanul csak a pénzedre hajtanak, és amit ígérnek annak NULLA hitele van. Mert ha ilyen sokszor átbasznak, akkor már azt sem fogod értékelni, ha végre valahára valamelyik ígéretüket be is tartják. -
Ludowik #26239 Így van alap 16 kell most már. Sőt más játékoknál sőt a jövőben ehhez is karcsú lesz még ez is. -
gantus68 #26238 8gb ram nem elég már egy rendes reppenéshez, saját teszt szerint 12 kell minimum a nethez és az erdőhöz, máskülönben lemondhatsz a multiról és néha felnő egy fa előtted ;) -
wolfhgb #26237 Csak sajnos akadást okozhat, ha a lényegesen lassabb háttértárat használja memoria helyett a program. -
#26236 Én abszolút pozitív vagyok, teljesen fasza és csilivili lett a 2.5, nekem8, hogy béta vagy nem, az az iciri-piciri memory lee kecske, amivel kijött, semmiség. Sőt, örülök, hogy felesleges lenne 16 vagy 32 giga RAM, mert úgysem használja ki, hanem inkább a page file-ba pakol, hiszen ez a logikus, a HDD vagy SSD tárterület fajlagosan olcsóbb, mint a RAM kapacitás, igazándiból pénzt spórolnak a felhasználóknak!
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.02.15. 12:08:27 -
Pitti #26235 Ma este 19:00-tól steam sale (nem hivatalos forrás de eddig még nem nagyon tévedett) -
wolfhgb #26234 Naaaa, így volt mindenki a január végi 2.5 el is, aztán tessék, hagy legyünk már pozitívak!!! :) -
#26233 Tán vannak a topikban többen is abból a korosztályból, akiknek ismerős lehet Markos-Nádas Orosz népmese című örökbecsűje
"Herceg gondolta, hátha lesznek csodák, fejére húzta a vödört, és meghajtotta anyókát, mint Singer a varrógépet. Reggel levette fejérol a vödör, anyóka csúnyább vót, mint valaha.
– Na, most téged megöllek, mert hazudtál! Te hazudtál, te nekem azt mondtad, hogy ha leszel, ha én téged háromszor, királykisasszony, neked már két királykisasszonynak kéne lenni! Megöllek.
– Hány éves vagy te, herceg?
– Huszonhét!
– És még hiszel a mesékbe’?"
Utoljára szerkesztette: sure, 2018.02.15. 07:25:13 -
wolfhgb #26232 Valóban, de mivel kb 2 hétre ígérték a véglegest, aktuális a kérdés, úgy érzem. :) -
#26231 Lehet, hogy semmi.. és csak bebaszcsiztam az üccsitől. -
sakkay #26230 Én nem vettem észre-de az semmit nem jelent -
#26229 Csak placebo és beképzelem, vagy tényleg kicsit fakóbb lett a pöccs óta a 2.5? -
#26228 A nem beta 2.5 vajh mikor lesz? Két hetes a beta... :) -
wolfhgb #26227 akkor várok még türelmesen. -
#26226 Az indítóképernyőn, a középső menücsoportban a legalsó opció....
vagy Mission Editorból Fly-Replay
Visszafele tekerni tudtommal nem lehet, csak az időt tudod gyorsítani-lassítani a ctrl vagy shift+z-vel.
AZtán hogy még mindig olyan bugos-e, mint előtte, hogy nem azt játssza le, ami valójában történt, vagy hogy képes-e kétszer ugyanúgy lejátszani ugyanazt a replay fájlt, azt nem tudom megmondani. -
sakkay #26225 Nekem is van egy alap, de ha a tevékenység megkívánja változtatom. Gyakorlatilag folyamatosan. -
gantus68 #26224 Nekem is ez a tapasztalatom, minél szélesebb a látható kép, annál jobb a sebesség élmény, mondjuk én a FOV-ot megtartottam, azt amit a program generál minden kabinnál, mást és mást. Tudtommal ezt a felbontáshoz igazítja. -
#26223 Hol érthető el a replay? Lehet tekergetni vagy még mindig csak előrefelé játszható le? -
#26222 Replay ben hogy lehet kulso kamerakat valasztani ? :)