Nevada_900x350.jpg
Digital Combat Series: World

A DCS World megszületésével a DCS sorozat egyetlen közös magra építve, egy felületről lesz elérhető. Az eddig egyenként telepíthető DCS részek helyett egyetlen közös felületről lesz elérhető, így sokkal könnyebben lehet váltani az egyes kiegészítők között, egyszerűbb és könnyebb lesz a frissítés is. A DCS World folyamatos frissítésekkel, a grafikus rendszer, az AI egységek, AI logika, effektek, stb. együtt fejlődik. Minden ami a szimuláción kívüli repülhető gép, térkép vagy más fizetős tartalom. A jelenlegi DCS World még béta verziós, nem végleges. Az első kiadás ingyen tartalmazza a Flaming Cliffs 2-ből származó repülhető Szuhoj Szu-25T Frogfoot típust.(THX by Sanyo)

*-------*

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.

HUNAF nyílt facebook csoport KATT IDE!

DCS OFFICIAL fórum KATT IDE!

A DCS HuNAF weoldala KATT IDE!

Szimulátor történelem KATT IDE!
  • Buren
    #260
    Mert ráértem. :D Szigorúan WIP. ;)
    Az első másfél lap kész....


    BEMUTATKOZÁS

    Köszönjük hogy megvásárolta a DCS: A-10C Warthog programot! Az A-10C Warthog a Digital Combat Simulator (DCS) sorozat második modulja amely a kritikusan elismert DCS: Black Shark-ot követi. A legújabb modul a helikopterekről átteszi a hangsúlyt a világ talán legismertebb csatarepülőgépére: a Fairchild Republic A-10C Warthog (Varacskosdisznó)-ra. A Warthog ráépít arra a közvetlen légi támogató (CAS) környezetre amelyet a Black Shark számára készítettünk, a játékmenetet ezzel egy újabb szintre emelve.

    A választott repülőgép lemodellezését számos indok hajtotta:

    *The Fighter Collection / Eagle Dynamics az elmúlt években egy valósághű asztali számítógép szimulációt készített az amerikai légi gárdának, ezáltal rengeteg információhoz jutva az A-10C-ről. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy egy megegyezést sikerült elérnünk megrendelőnkkel arról, hogy egy szórakoztató változatot adjunk ki a szimulációból.

    *Amikor egy modult készítünk a DCS-nek, nagyon fontos számunkra hogy a lehető legvalósághűbben készitsük el azt. Mi ezt a "DCS Standart"-nak hívjuk. A gárdával való közös munkáknak köszönhetően ez az információtömeg rendelkezésünkre állt, nemúgy mint más repülőgépeknél ahol ez nem adatik meg.

    *Folytatva a DCS Black Shark-al elkezdett munkát, javítani, kiegészíteni akartunk a közvetlen légi támogató környezet, de ezzel együtt egy merevszárnyú repülőgépet is bele akartunk csempészni a játékba. Az A-10C a tökéletes választás volt erre.

    *Az A-10 egyszerűen egy fasza repülőgép! A 30mm-es gépágyú, alacsonyrepülő tankelhárító szerepköre, az A-10 "Charile" pilótafülkéjében nemrég végrehajtott digitalizáció, a célzókonténerek és GPS vezérlésű fegyverek kombinációja nagyon élvezetessé teszi benne a repülést és a harcolást.
    Nagyon kevés modern repülőgép van amely az A-10 megjelenésével és elismertségével vetekedhet.

    *Egy valósághűen kidolgozott A-10 szimuláció már régóta váratott magára. Habár a múltban az Electronic Arts/Jane's Combat Simulations illetve a Micropose dolgozott hasonló programokon, egyik termék sem érett meg a kiadásra. Reméljük ez a szimulátor betölti ezt az űrt a virtuális pilótákban.

    Ennek a kézikönyvnek az írása során törekedtünk arra, hogy még a DCS Black Sharkhoz írodottnál is jobb legyen. Nagyrészt sikerült elérnünk ezt köszönhetően a sok hozzáadott oktató tartalomnak és kidolgozott tájékoztató anyagoknak. Ezáltal az első pár fejezet kifejezetten a repülőgép fejlesztési történetével és technikai tulajdonságaival foglalkozik. A könyv többi része kifejezetten oktató jellegű amely lépésről lépésre mutattja be a repülőgép kezelését.

    A kézikönyvel párhuzamosan a játékban elérhető gyakorló küldetésekkel (tutorial) illetve a hivatalos weboldalról letölthető videóanyagokkal célszerű tanulni a repülőgép működtetését.

    Az A-10C DCS istállóba való modellezése mellett a játék számos egyéb aszpektusának csiszolása, fejlesztése is fontos szempont volt a fejlesztés során.

    A valósághűbb megjelenés érdekében a terep és az égbolt megjelenésének kiegészítése

    Kelet-grúziai területek hozzáadása a programhoz

    Interaktív Előretolt Repülésirányító Csoport (JTAC)

    Okosabb mesterséges intelligencia amely dinamikusan reagál a veszélyekre

    Barátságos légi és földi egységek hallgatható rádiós kommunikációjának kidolgozása

    Interaktív kiképzés

    Online Achievmentek, dinamikus kampány és chat szobák

    Szebb képi megjelenés

    Új játékmotor a hangoknak

    Kiegészített küldetésszerkesztő (Mission Editor)

    Reméljük élvezni fogja munkák gyümölcsét. Bízunk benne hogy a DCS A-10C Warthog segít megszeretteti Önnel ezt az egyedi repülőgépet és rávilágítani arra miért tartják a világon a legjobb csatarepülőgépnek.

    Üdvözlettel,
    a DCS A-10C Warthog csapat